OZZY IN ATHENS 25/9!!!

joe

RetroMasteR
Joined
28 Απρ 2008
Μηνύματα
1.441
Αντιδράσεις
264
Αλλοι τον λενε πριγκηπα του σκοτους, αλλοι τον λενε τρελο, αλλοι τον λενε πλεον απλα πουρο. Το θεμα ειναι οτι πηρε οοοοοολα του τα φαρμακα, ηρθε και μας εξαπελυσε 40 χρονια καρριερας στα μουτρα! Σκληρο! 2 ωρες επιτυχιων, χτυπηματος και τραγουδιου. Τι αλλο να ζητησεις απο μια συναυλια.

Ο ηχος ηταν παρα πολυ καλος ο δικος μας ο Κωστακης αξιος και ο τρελος ειχε οση ενεργεια ειχαμε εμεις με τα μισα του χρονια.

 
Μια λέξω θα πω για να χαρακτηρίσω τον OZZY στο χθεσινό live:


ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΟΣ !!!
 
ενταξει...εχθες επινα κατι μπυρες και δεν το σκεφτομουν το τι εχανα.τωρα που τα ειδα δακρυσα.μαλλον η τελευταια μου ευκαιρια να δω ozzy live χαθηκε για παντα.με sabbath δεν ειχα τρελαθει μιας και ειμουν παντα ozzyκος παρα sabbathικος.μακαρι να ειχα τα φραγκα να ειχα παει και εγω.και κατι ασχετο.θα φανω εμπαθης αν πω οτι ο gus g. μετα απο τους κιθαριστες που περασαν απο αυτη την μπαντα ειναι ολιγον λιγος;απο σκηνικη παρουσια τουλαχιστον.
 
Garrett156 είπε:
θα φανω εμπαθης αν πω οτι ο gus g. μετα απο τους κιθαριστες που περασαν απο αυτη την μπαντα ειναι ολιγον λιγος;απο σκηνικη παρουσια τουλαχιστον.
Οχι εμπαθης... Ελληνας :p
 
O Gus G. ήταν απολαυστικός εχθές.

Eνας από τους λόγους που πήγα στο Live ήταν και για να χειροκροτήσω αυτόν τον Έλληνα, που εκτός από το ταλέντο του, κυνήγησε το όνειρό του δουλεύοντας σκληρά.

Και έχει όλον τον καιρό μπροστά του και όλο το ταλέντο - μυαλό, να καταφέρει πολύ περισσότερα πράγματα, όταν θα φύγει από τον OZZY.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
διαλογος μεταξυ Ντον και μητερας Ντον:

"πως ηταν η συναυλια;"

"μανα ,ο τυπος ηταν ισα με σενα και χοροπηδαγε δυο ωρες.."

..........

Το οτι ο Κωστακης καταφερε και μπηκε σ αυτο το κλειστο κλαμπ των ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ εκλεκτων τα λεει ολα ([EDIT])

Ειναι σα να επαιζε ο Βασιλακης Τσιαρτας στη Ρεαλ..οπως ειπε ενας γερο-συντροφος στη Μαλακασσα.. :D
 
Dragon_K. είπε:
O Gus G. ήταν απολαυστικός εχθές.
Eνας από τους λόγους που πήγα στο Live ήταν και για να χειροκροτήσω αυτόν τον Έλληνα, που εκτός από το ταλέντο του, κυνήγησε το όνειρό του δουλεύοντας σκληρά.

Και έχει όλον τον καιρό μπροστά του και όλο το ταλέντο - μυαλό, να καταφέρει πολύ περισσότερα πράγματα, όταν θα φύγει από τον OZZY.
Aκριβως!

Εχω βαρεθει να βλεπω ξινιλες ειδικα απο ατομα που ειναι μουσικοι.

Ναι ο Κωστακης δεν ειναι ο καλυτερος κιθαριστας του κοσμου... για την ακριβεια δεν ειναι ο καλυτερος κιθαριστας της Ελλαδας. Παρολα αυτα ειναι ενας πολυ καλος κιθαριστας με ορεξη και θεληση να κυνηγησει τα ονειρα του! Οταν η θεα τυχη το επετρεψε αυτος ηταν ετοιμος να πηδηξει στο τρενο. Θα παρει ενα σωρο εμπειριες, θα παει παραπερα και ισως να κανει μια πολυ μεγαλη καρριερα.

Αυτο να το βλεπουν οι σνομπαριες που ασχολουνται με μαθηματα σε παιδακια οταν δεν παιζουν στα μπουζουκια.

Υποψιν τα σχολια μου δεν απευθυνονται στον Garrett156. Απλα μου εδωσε την αφορμη για να πω την γνωμη μου για ολους αυτους που γκρινιαζουν απο το youtube μεχρι τα προβαδικα. Μαγκες καντε το κι εσεις! Υποψιν επιτυχημενος δεν γινεται ο καλυτερος αλλα ο πιο επιμονος!
 
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=pIFXryPqvYw&feature=related] Intro / Bark At The Moon !!!

ΠΟΣΟ, ΜΑ ΠΟΣΟ ΘΕΟΣ ???
 
Πριν μερικά χρόνια θα μπορούσε να φανταστεί κανένας μας ότι 'Ελληνας κιθαρίστας θα έφτανε σε τέτοιο σημείο ? Απλά όχι...Ας το απολαύσουμε λοιπόν και ας περιμένουμε να δούμε κ άλλα πράγματα από αυτόν..σίγουρα έχει να μας δώσει πολλά!
 
Ο Ozzy ήταν "ο Θεός". Καμία σχέση με τον Ozzy των "Osbournes". Χτυπιόταν σαν δαιμονισμένος και ευχαρίστησε όλο το κοινό που ήταν εκεί. Όλοι αγαπάνε τον Ozzy και κανένας δεν παραπονέθηκε για το setlist που περιλάμβανε best of τραγούδια μέχρι το "No More Tears" δίσκο του. Πολύ καλύτερος από όταν είχε έρθει με τους Sabbath κάποια χρόνια πρίν.

Μοναδικό αρνητικό της συναυλίας, αν υπάρχει κάτι, ήταν τα τραγούδια των Black Sabbath που κατά την γνώμη μου πρέπει να εκτελούνται μόνο από τους Sabbath και από κανέναν άλλον.

Ο Κώστας πολύ καλός κιθαρίστας, αν και ποζεράς, έπαιξε τα σόλα του όπως έπρεπε και εντυπωσίασε. Κολλάει πολλά ένσημα με τον Ozzy πάντως. Μακάρι να το εκμεταλλευτεί και να δούμε και δικές του συνθέσεις.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
παιδια δεν αμφισβητησα την αξια του gus μιας και τον θαυμαζω οπως και πολλους Ελληνες (Ζηρα κλπ)shredders,απλα μου φανηκε οτι προσπαθει να ειναι ο zack στα παπουτσια του zack απο attitude στη σκηνη πραγμα που δεν γινετε.αυτο ηθελα να πω αλλα το διατυπωσα λαθος.το παιδι ειναι παιχταρας δεν το συζηταμε.
 
haha. φανατικός Ozzakias ο τύπος!!!
 
Θεός ο τύπος στον ηλεκτρικό!!!!!!!!!!
 
Αυτό το terra vibe και οι τιμές της didi αποτρέπουν πολύ κόσμο.Σίγουρα θα είχε πολύ παραπάνω ακόμα και αν έπαιζε στη γιρτή τσίπουρου στον Τύρναβο!

Αν έπαιζε αλλού θα πήγαινα...ακόμα και εξωτερικό , ποιο φτηνά βγαίνει!
 
Για άλλη μια φορά η DIdi ήταν απαράδεκτη.

Καλά γι αυτούς που πλήρωσαν VIP εισιτήριο και είδαν το live από το μπαλκόνι της καλύβας του Μπαρμπά Θωμά τι να πω.
 
Πίσω
Μπλουζα