Pagan Altar

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας krem13
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
D@redevil είπε:
Μάλιστα! Θα με βάλεις δηλαδή στο τριπάκι να κοιτάζω στα παλαιοπωλεία, ε?! :D
Ωραία νέα πάντως - θα έχω το νου μου, να το προσθέσω στη συλλογή μου το cdάκι! ;)
αν το λες για τα βινύλια,δεν νομίζω να βρεις κάτι,πάντως για να ξέρεις τα βινύλια των Pagan altar (που υπόψιν,το παλαιότερο είναι από το 2004 αν δεν κάνω λάθος) δύσκολα θα τα βρεις κάτω από 50 ευρώ :( .όσο για τα cd σαφώς και θα είναι ευκολότερη η αναζήτηση σου αλλά μπορεί να αξίζει η αναμονή για τις επανακυκλοφορίες,αν έχουν κάποιες προσθήκες/αλλαγές φυσικά.

Ευχαριστώ για τα tips! :flower:

Έχει κανα-δυο μαγαζάκια στη Σαλονίκη, που αν είσαι τυχερός, ξεθάβεις διαμάντια!

Κι αν τα "ξεθάψω", θα πέσουν φωτός! ;)

attachment.php

το time lord ep ΚΑΙ σε κασέτα :o ,θα είναι διαθέσιμο λογικά σε λίγο καιρό....ΦΥΣΙΚΑ και το παρήγγειλα και αυτό,από τη πρώτη μέρα της προπαραγγελίας μάλιστα :biglaugh: .θα ακολουθήσουν εκδόσεις και των υπόλοιπων άλμπουμ τους,άγνωστο όμως πότε.

για άλλο λόγο όμως ανέσυρα το θέμα,αν όλα πάνε καλά σε λίγες μέρες θα έχω φτάσει ακόμα πιο κοντά στην ολοκλήρωση της συλλογής μου* ,μου λείπουν όμως 3 σημαντικά κομμάτια,τα παρακάτω LP

the time lord (i hate records)

timelord-album.jpg

lords of hypocrisy (miskatonic foundation)

lordalbumvin.jpg

mythical and magical (oracle records)

magiacl Vinyl.jpg

αν ακούσετε ποτέ κάποιον ότι πουλάει ή δείτε κάποια σε καταστήματα/e-shop/δημοπρατήσεις/φορουμ και δεν ενδιαφέρεστε οι ίδιοι,στείλτε μου ένα pm :)

*έχω μέχρι τώρα :)

volume 1 cd (oracle records)

lords of hypocrisy cd (>>)

mythical and magical cd (>>)

the time lord cd (cruz del sur)

the time lord 2nd edition LP (bbtad records)

pagan altar/jex thoth split single

pagan altar/mirror of deception split single

και έρχονται σύντομα ;)

the time lord MC (sentinel records)

judgement of the dead LP (black widow records)

lords of hypocrisy 2nd edition LP (bbtad records)

το έχω παρακάνει λιγάκι ε :D ?

Νομίζω πως έχω δει εκδόσεις της "Cruz Del Sur" σε κολλητό και δεν ενθουσιάστηκα ιδιαίτερα... Νομίζω πως είχαν πιο κοντό το εξώφυλλο και ο δίσκος προεξείχε; Δε θυμάμαι τι ήταν όμως.

Πίσω
Μπλουζα