Σε σχεση με αλλα που βρηκα, ειναι λιγο τσιμπημενο. Δεν ειναι υπερβολικη η τιμη, αλλα μολις σκεφτηκα να το παρω μου τραβαει μια δαγκωνια ενα καβουρι...και το αφησα....Kambia είπε:Τόσα πολλά ζητάει για αυτό το κομμάτι? Όμορφο είναι πάντως
Δεν ειναι Lego ομως. Το δινει 30....υπερβολικο...songless_bird είπε:Παρομοια Lego τα πουλανε στα 70?. Ποσα ζητησε γι αυτο;;;
Και γω πολυ κολλημα με τα τουβλακια μικρος...ειδικα οταν καναμε ψηλες κατασκευες....ουρανοξυστες!songless_bird είπε:Καλα τωρα θα εβαζα το "never say no to panda" απο το youtube Αλλα εχεις δικιο. 30 ειναι πολλα. Με το καλο να το αποκτησεις. Τα "τουβλακια" ειτε ειναι lego ειτε "ημιτασιον" ειναι το αγαπημενο μου παιχνιδι. Και χαιρομαι που και η 14 μηνων ανηψια μου τα χαιρεται και αυτη! Ακονιζουν το μυαλο και εξαπτουν τη φαντασια.
Panda ή τουβλακια γενικως?playmofreak είπε:κάποτε είχα πάρα πολλα απο αυτά...ασ είναι καλα η μανούλα μου....
Αν προσεξεις αλλαζει και το logo, σε καποια οπως τα δικα σου ειναι το panda αλλα σε αυτο και καποια αλλα ειναι αυτα τα γραμματα με τις ριγες.Kambia είπε:Διορθώστε με αλλά λέει "Εισαγωγέας" (importatore) ? Τα πρώτα γράφουν κατασκευή στην Ελλάδα!Για κάνε τα μαγικά σου pardalotzatziki μπας και μάθουμε τίποτα.
....χρειαστηκε να περασουν 3 χρονια απο τοτε για να γινω ιδιοκτητης μερικων τουβλακιων Panda!!!Deathshadow είπε:Σταυρο δικα σου ειναι;