Panayiotis
Retro Member
- Αντιδράσεις
- 14
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
έχεις το ελληνικό ε? Το είχα και γώ συμπληρωμένο αλλά το έχασα και ξαναπήρα αυτό for old time sake...Μπορείς να σηκώσεις καμιά φωτό να το ξαναδώ το my precious ? Ήταν και μένα το αγαπημένο μου !!Imgema είπε:Αυτο είναι το αγαπημενο μου album της panini και από τα λίγα που έχω συμπληρωμένα!
Αμέ, ορίστε μερικές...Panayiotis είπε:έχεις το ελληνικό ε? Το είχα και γώ συμπληρωμένο αλλά το έχασα και ξαναπήρα αυτό for old time sake...Μπορείς να σηκώσεις καμιά φωτό να το ξαναδώ το my precious ? Ήταν και μένα το αγαπημένο μου !!
Ασε και εγω τρεμω καθε φορα που παω να ξεφυλλισω καποιο παλιο αλμπουμ.......!!!!!!Rakeesh είπε:Και μενα παντως, γεματο με 'ζαρες' ειναι το εξωφυλλο. Τι ποιοτητα χαρτιων χρησιμοποιουσαν τοτε;;![]()
έχει στο greekcomics 2-3 σελίδες σκαναρισμένες αλλά πρέπει να είσαι γραμμένος για να τα δεις.Panayiotis είπε:Είχες του BRAVESTARR ?? πσσσσ !! Ποτέ μου δεν το είχα δει !! Έχεις κάποιο Link ?