Panzer Dragoon Saga

Το Panzer Dragoon δεν το εχω δει σε Saturn. Για να πω την αληθεια ποτε δεν χρησιμοποιησα Saturn οχι για καποιο κολημα απλα οτιδηποτε νεοτερο απο Genesis απλα δεν με ενδιεφερε. Με την υπερβαση που εκανα και απεκτησα το XBOX, ειχα το προνομιο να ειμαι και κατοχος για μικρο διαστημα ενος XBOX Panzer Dragoon Edition που περιειχε και το παιχνιδι Panzer Dragoon Orta. Το να πω οτι απλα εμεινα με το στομα ανοικτο απο το ολο δεσιμο του παιχνιδιου, τις εισαγωγες, την μουσικη και το ολο στησιμο και θεματολογια.. απλα θα αδικουσα το ιδιο το παιχνιδι. Για να μην αναφερω οτι ολοκληρη κονσολα κυκλοφορησε σε λευκο χρωμα με τα λογοτυπα και γραμμες του Panzer ως limited edition που ειναι ισως η μεγαλυτερη ενδειξη "φορου τιμης" για ενα παιχνιδι (οπως και τα Halo edition).

Θα ηθελα να το δω και σε παλιοτερες εκδοσεις που ειμαι σιγουρος οτι ειναι φανταστικο, αλλα ειμαι πραγματικα ευτυχης που μπορεσα να το δω στην τελειοτερη και πληρεστερη εκδοση του. Ενα απιστευτα τελειο παιχνιδι.
 
!!

ρε παιδιά...

RPG είναι το παιχνίδι ή είναι rail shooter...και αν είναι rail shooter, ίντα ακριβώς είναι αυτό το πράγμα???? #)
 
To Saga ειναι RPG.

PD1,2,Orta ειναι rail shooters
 
!!

ααα..τώρα το είδα..είναι ολόκληρη σειρά παιχνιδιών...θα το δω το SAGA Οπωσδήποτε Wally..ψάχνω να το βρω
 
Εγώ πρόσφατα έπαιξα το Panzer Draoon 1 με το SSF ! Τι φοβερό βιντεάκι στην αρχή ! Δεν περίμενα πως εκείνη την εποχή μπορούσαν να φτιάξουν τέτοια πράγματα και με τόση μεγάλη διάρκεια !

Πάντα ήθελα να παίξω το SAGA , αλλά δεν τα κατάφερα ποτέ . Αυτό που μου έχει μείνει , ήταν τα λόγια κάποιου κριτικού σε μία περιγραφή :

"Με το Panzer Dragoon Saga , η δύση του Saturn έμελε να είναι τόσο λαμπερή όσο και η ανατολή του" ...

Wally , κάπου ανέφερες :

Thamona φαε λιγο απο το χρονο σου,και εστω σε emulator, κανε τη χαρη στον εαυτο σου να παιξεις το ΚΑΛΥΤΕΡΟ JAP RPG ever...Panzer Dragoon Saga FTW!
Tο δευτερο καλυτερο απεχει ΠΟΛΥ (αλλα ειναι παλι για SEGA )
Ποιό είναιτο δεύτερο ;
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Skies of Arcadia στο Dreamcast
 
Μόλις έπαιξα το Panzer Dragoon Saga . Δεν πήγα μακριά , απλά λίγο στην αρχή . Αυτό που μπορώ να πω είναι πως είχε φοβερά βιντεάκια ! Απ'ότι βλέπω , σε κάθε Dragoon έβαζαν όλο και καλλύτερα αλλά και μεγαλύτερα βιντεάκια .
 
Οντως το Panzer Dragoon Saga ηταν ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια του Sega Saturn και εξακολουθει για μενα να παραμενει το καλυτερο της σειρας (Οχι οτι τα αλλα ηταν ασχημα).

To PDS ητανε μια οαση (μαζι με το SF3) για την περιοδο του 1998,λογο οτι κυκλοφορησανε 9 παιχνιδια για εκεινη την χρονια και οχι 4 οπως λεγανε σε αλλες σελιδες.Οποιος εχει ψαξει το θεμα θα το γνωριζει.Το χτυπησα απο Ebay τον Αυγουστο που περασε, κοντα 108 ευρω.Δεν λυπηθηκα καθολου τα λεφτα,γιατι ξεροντας οτι ειναι ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια του Saturn.

Κριμα που δεν κυκλοφορησε μια συνεχεια του στο Dreamcast.
 
Συμφωνω DarkSynbios.Εγω ακομα το θεωρω ως το κορυφαιο RPG...

Αν κανεις και μια ναζητηση εχουμε αναφερθει πολλακις στην Team Andromeda
 
Ξεκίνησα να παίζω το παιχνίδι πρόσφατα , αλλά έχω κολλήσει σ'ένα boss(1ο cd) που συνεχώς αλλάζει μορφές , και δυστυχώς , στην τελική μορφή του τα βρίσκω σκούρα.

Πως θα το περάσω αυτό το boss;

Έχω πωρωθεί με το παιχνίδι , αλλά κόλλησα άσχημα.
 
Αν ειναι αυτο που θυμαμαι...μεινε πισω του και ανεβασε ενεργεια και οταν σε φερει μπροστα ριχτου στη μυτη.

Ξανα απο πισω και πλακωσε το στα chain laser
 
Wally είπε:
Αν ειναι αυτο που θυμαμαι...μεινε πισω του και ανεβασε ενεργεια και οταν σε φερει μπροστα ριχτου στη μυτη.Ξανα απο πισω και πλακωσε το στα chain laser
:thanx2: :bow: Αυτή ήταν η σωστή τακτική! , επιτέλους , τα κατάφερα(άλλαξε μορφή κι ο δράκος :D ).

Πάντως , μιλάμε για το πιο επαναστατικό σύστημα μάχης που έχει υπάρξει! , πρώτη φορά βλέπω τέτοιο πράγμα.

Και επίσης έχω πάθει την πλάκα μου με τις σκηνές που χρησιμοποιούν την κύρια μηχανή(όχι τα pre rendered βιντεάκια!)!
 
Καλο λιωσιμο σου ευχομαι SegaBro!
 
Επιτέλους θα το παίξω κι εγώ.. Ξέρω, είμαι εγκληματίας που δεν το έχω κάνει ακόμα αλλά θα επανορθώσω άμεσα! :D
 
Κάλλιο αργά παρά ποτέ....Enjoy
 
Φρεσκια συνεντευξη του Yukio Futatsugi στο Eurogamer
 
Πίσω
Μπλουζα