[Partners (1982)] Αναζήτηση τίτλου ταινίας: buddy cop ταινία όπου ο ένας είναι gay

Rakeesh

RetroDB Feeder
Joined
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
4.578
Αντιδράσεις
1.703
Θυμαμαι ελαχιστα απο αυτη την ταινια. Μιλαμε φυσικα για ξενη αστυνομικη ταινια, ισως κωμωδια δρασης, πιθανοτατα δεκαετιας 80.

Ειχε γινει καποια εγκληματικη ενεργεια που κατα καποιο τροπο σχετιζεται με την τοτε κουλτουρα των γκει (πχ. δολοφονια σε καποιο γκει μπαρ, η καποια μαφια που δρα σε καποια γκει συνοικια, δεν ξερω). Το κονσεπτ ειναι λοιπον οτι η αστυνομια βαζει ενα σκληρο μπατσο να διερευνησει, αλλα για να τα καταφερει τον βαζουν να συνεργαστει με καποιον γκει, υποθετω ως ξεναγο ή μεταφραστη ή να τον βοηθησει με τις γνωριμιες του :Ρ

Απο αυτη την ταινια το μονο που θυμαμαι ειναι το εξης: ο μπατσος ειναι σε ενα γραφειο ισως του διευθυντη της αστυνομιας, και απεξω ειναι μια κλασσικη σεξυ γραμματεας με κοτσο, γυαλακια κλπ και πολυ ωραια περιφερεια, με την οποια ανταλλαζουν ματιες και χαμογελα. Οπως περπαταει αυτη περναει διπλα απο εναν αλλο τυπο (τον μελλοντικο συνεργατη του) και ενω ο πρωταγωνιστης τον κοιταει με νοημα, ο αλλος την αγνοει τελειως.

Μετα παει στο γραφειο οπου ο διευθυντης του λεει για το τι προκειται να κανει και αν προσεξε κατι "περιεργο" με τον τυπο που ειναι απ'εξω, οποτε καταλαβαινει οτι ειναι γκει, και οτι θα συνεργαστει με αυτον.

Τη συνεχεια δεν την ειδα :Ρ
 
Η μόνη ταινία που μου έρχεται στο νου είναι το Cruising με τον Αλ Πατσίνο, αλλά δε θυμάμαι να είχε buddy αστυνομικό. Απλά μιλούσε με το γκέι γείτονά του.
 
Ευχαριστω για την απαντηση αλλα οχι. Ηταν πιο πολυ κωμωδια και δε θυμαμαι καποιον γνωστο τυπου Αλ Πατσινο
 
Ναι αυτο ειναι! Ωστε αυτος ειναι ο Τζον Χαρτ, τον εμαθα πολυ αργοτερα!
 
Πίσω
Μπλουζα