• Αγαπητά μέλη: Για λόγους ασφαλείας, τα παλιά σας user passwords έχουν καταργηθεί. Πατήστε εδώ για password reset ώστε να ορίσετε νέο συνθηματικό. Μη ξεχάσετε να ελέγξετε τον spam folder σας για το email που θα παραλάβετε. Aν πιστεύετε ότι έχετε εγγραφεί με email address που έχει καταργηθεί, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@retromaniax.gr για να αποκαταστήσουμε το πρόβλημα.

Pause button πάνω στην κονσόλα

Vetus

RetroMaNiaC
Joined
21 Αύγ 2008
Μηνύματα
759
Αντιδράσεις
38
Δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω: τεχνολογικά ήταν ανώτερο του NES, όμως το χειριστήριο είχε λιγότερα κουμπιά απ' αυτό του NES και το pause button ήταν πάνω στην κονσόλα αντί να είναι στο χειριστήριο. Χαζομάρα δεν είναι αυτό;
 

johnny19818

Retromaniax Thread Excavator!
Joined
18 Απρ 2010
Μηνύματα
7.473
Αντιδράσεις
852
Εντελώς άβολο και χαζό όπως λες. Και το οποίο μάλιστα συνεχίστηκε και στο Master System converter για το Mega Drive. Πραγματικά μη πρακτικό ειδικά το συγκεκριμένο κουμπί που διακινδυνεύεις πατώντας το κουμπί να κουνήσεις λίγο τον converter και να κρασάρει το παιχνίδι. What were they thinking?

Επίσης το χειριστήριο είναι μακράν ένα από τα χειρότερα. Λίγα κουμπιά και το D- Pad σαν πόδι πάπιας, ένα πράγμα όλες οι κατευθύνσεις.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

Vetus

RetroMaNiaC
Joined
21 Αύγ 2008
Μηνύματα
759
Αντιδράσεις
38
Σαν πόδι πάπιας. Χαχαχαχα!
 
Μπλουζα