M migdos64 RetroN00b Joined 10 Νοέ 2014 Μηνύματα 11 Αντιδράσεις 1 26 Νοέ 2014 #1 καλησπέρα και από μένα επειδή είναι η αγαπημένη μου,πολύ θα ήθελα να μου πει και κάποιος άλλος τις εντυπώσεις του.
καλησπέρα και από μένα επειδή είναι η αγαπημένη μου,πολύ θα ήθελα να μου πει και κάποιος άλλος τις εντυπώσεις του.
Kambia Co-Admin Διαχειριστές Joined 11 Ιαν 2008 Μηνύματα 13.685 Αντιδράσεις 1.474 26 Νοέ 2014 #2 Χμ... Για διάβασε λιγάκι αυτό το θέμα: Ενημέρωση - Οδηγία: Ανάρτηση θεμάτων σε Ελληνικό & Ξένο Κινηματογράφο Δώσε βάση στο (β) To παρόν κλειδώνεται και περιμένουμε να ανοίξεις νέο θέμα με έστω μια μίνι παρουσίαση της ταινίας και κάποιες από τις δικές σου εντυπώσεις για να ξεκινήσει και το μπλα μπλα
Χμ... Για διάβασε λιγάκι αυτό το θέμα: Ενημέρωση - Οδηγία: Ανάρτηση θεμάτων σε Ελληνικό & Ξένο Κινηματογράφο Δώσε βάση στο (β) To παρόν κλειδώνεται και περιμένουμε να ανοίξεις νέο θέμα με έστω μια μίνι παρουσίαση της ταινίας και κάποιες από τις δικές σου εντυπώσεις για να ξεκινήσει και το μπλα μπλα