Phoenix 09 - Δεκέμβρης 2012

Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που έγραψαν στο τεύχος τα οποία κυριολεκτικά μέχρι την τελευταία στιγμή, "βομβάρδιζαν" το mailbox μου με επιπλέον ύλη!

Εδώ με την ευκαιρία να ζητήσω συγνώμη από τον Tantalos, του οποίου άφησα απ'έξω κάποιες εικόνες που μου έστειλε για το King's Quest 3 Walkthrough, γιατί αλλιώς δε θα προλαβαίναμε να το βγάζαμε χθες το τεύχος.

Θέμη σου υπόσχομαι οι εικόνες να μπουν στο επόμενο εφόσον είναι σε συνέχειες το walkthrough!

Επίσης ένα μεγάλο μπράβο στην Kambia για το φανταστικό, εορταστικό εξώφυλλο και στον DINO για το χορταστικό μενού που μας κέρασε στη σελίδα των περιεχομένων καθώς και για τη γελοιογραφία που έστειλε!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το κατέβασα χθες βράδυ, αλλά δεν είχα το κουράγιο να διαβάσω τίποτα πέρα από τα περιεχόμενα! :)

Πάω να πέσω με τα μούτρα τώρα και θα επανέλθω!

Στρατή, ευχαριστούμε πολύ για το Χριστουγεννιάτικο δώρο που μας έκανες! Δε θα μπορούσα να σκεφτώ πιο όμορφες διακοπές, παρέα με ένα ολόφρεσκο Φοίνικα! :flower:
 
Όμορφο χριστουγεννιάτικο δώρο :D

Ένα μπράβο σε όλους όσους δούλεψαν για το παρόν τεύχος. Πάω να το διαβάσω και θα επανέλθω.
 
Πανο δεν πειραζει που ξεχασες την φωτογραφικη..οπως λες το φλασμπακ του Κου Μηλατου σε συνεπαιρνει και ειναι υπεραρκετο απο μονο του.Συγχαρητηρια σε ολα το παιδια που συνεβαλαν σε αυτο το τευχος-τελεια η δουλεια του Στρατου,απιθανο το εξωφυλλο απο την Ναταλι..αυριο θα συνεχισω την αναγνωση αφου τωρα ειμαι στην δουλεια και θελω να το απολαυσω :D
 
Πάντως οφείλω να γράψω ότι τα περιοδικά της εποχής παρά τον σεβασμό μου προ αυτά υστερούν αναλογικά σε σχέση με οποιοδήποτε τεύχος του phoenix! Η διαπίστωση είναι ειλικρινής και την θεωρώ ως ελάχιστη κίνηση για να επιβραβεύσω εκείνους που το δημιούργησαν!
 
Μετα απο μια πρωτη αναγνωση (δεν τα διαβασα και ολα ολα :D ) εχω να πω οτι το τευχος ειναι πολυ καλο και οι φιλοι των adventures θα το λατρεψουν!(δεν ειμαι ενας απο αυτους :p ) Πολυ ωραια ολα τα reviews(Λογω γουστου τα reviews του Shinobi και του Zelda Link's awaking τα χαρηκα περισσοτερο μπραβο D@redevil και Divined) και το θεμα του Maddog για τα 18+ παιχνιδια αν και θα ηθελα να μην περιοριζοταν στου 8bit home αλλα φανταζομαι θα επρεπε να γραψει τα τριπλασια μετα :shake: . Μπραβο σε ολους!!
 
Τι να πω;... :eek:

Συγχαρητηρια σε ολους για

την φοβερη δουλεια!!! :bow:

Απολαυσα ιδιαιτερα τα αρθρα του διδυμου (Kambia/D@redevil :flower: :flower:).

Στην κυριολεξια τα "ρουφηξα" σαν σφουγγαρι! :D

Μπραβο και παλι μπραβο σε ολους!!!! :thumbup:
 
Φανταστική δουλειά έχει κάνει ο Tantalos με το King's Quest III! Καταπληκτικό ντεμπούτο!

Πραγματικά, αυτό το παιχνίδι έχει κάτι το μαγικό, και δεν εννοώ τον Mannanan...

Ένα θα πω... Κατεβάζω το remake...

(Σχολιάζω οτι έχω διαβάσει)
 
Συγχαρητηρια σε ολη την ομαδα
 
Τι καταπληκτικό Χριστουγεννιάτικο δώρο είναι αυτό; Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συντελεστές!
 
Τέλειο το τεύχος. Απόλαυσα ιδιαίτερα το άρθρο του MadDog για το naughty gaming. Αλλά και το review του King`s Quest III καθώς και το walkthrough είναι όλα τα λεφτά.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές.
 
Πολύ καλό το τευχάκι. :)

Εντυπωσιάστηκα με τη συνέντευξη του Αντώνη Μηλάτου της Gigatronics, πραγματικά respect στον άνθρωπο αυτό και για άλλη μια φορά κρίμα που το κράτος μας δεν βοηθάει και δεν θέλει να εξελιχθούμε τεχνολογικά.
 
Για μία ακόμη φορά ένα μεγάλο "μπράβο" για τις προσπάθειες όλων των συντελεστών, ώστε να έχουμε το εξαιρετικό αυτό αποτέλεσμα. :thumbup:

Προς το παρόν έχω διαβάσει μόνο την (πραγματικά πολύ καλή) συνέντευξη, και μόλις βρω λίγο χρόνο θα προχωρήσω και στα άλλα ενδιαφέροντα θέματα !!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ωραία, ωραία, συνέντευξη ενδιαφέρουσα! Reviews από μερικά από τα αγαπημένα μου παιχνίδια (το zelda του gameboy/color, μοναδικό που τελείωσα εις τριπλούν, fate of the atlantis, πάνω από 3 φορές το έχω τελειώσει) και πολλά άλλα.

Λίγο γρήγορα βγήκε βέβαια και μέ έπιασε writer block (έπεσε ένα tetris block στο κεφάλι μου δηλαδή) και δεν πρόλαβα να γράψω τίποτα αυτή τη φορά. Δεν πειράζει, την επόμενη θα ξαναπροσπαθήσω.
 
Προετοιμασου για το Πασχαλινο τευχος ;)
 
Μπράβο σε όλη την συντακτικη ομαδα κ κυρίως στον Στρατο που είχε την ευθύνη του συντονισμου... Πολύ "δυνατό" τεύχος, στο οποίο ξεχωριζει φυσικά η συνεντευξη του κ. Μηλατου... Ενδεικτικη της διαχρονικης παθογεννειας που χαρακτηριζει το Ελλαδισταν...
 
Παρόλο το μικρό διάστημα από το τελευταίο τεύχος, είναι ανέλπιστα δυνατό! Μπράβο ρε παιδιά, προφανώς ξέρετε πόσο (εκ)τιμάμε κάθε τεύχος και τι στιγμές μας χαρίζει, γι'αυτό και σκοτώνεστε μερικοί να το ετοιμάσετε όταν "πρέπει"
 
Μπράβο σε όλη την ομάδα ! Κατεβάζω για μελέτη !
 
Ευχαριστούμε την συντακτική ομάδα που μας χάρισε άλλο ένα χορταστικό τεύχος!! :)

Κάθε τεύχος είναι πλούσιο και πολύ όμορφο - οι συνειρμοί με τις καλές ημέρες του PIXEL (μέσα-τέλη δεκαετίας '80) είναι αναπόφευκτοι... :)

(και οι "διαφημίσεις" του Retromaniax και της RetroDB στο εσωτρικό του PHOENIX είναι SUPER!!)

Και πάλι μπράβο παιδιά!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Θέλω να το γράψω καιρό και το ξεχνάω! Βρε μικρέ n00b Στράτο, αλήθεια δεν έχεις τελειώσει ποτέ το section με την ασπίδα του ΙΚ+; Ντροπή! :animlaugh: Παρεμπιπτόντως επιβεβαιώνω ότι το Survival Bonus είναι και σε αυτή την περίπτωση 5000 πόντοι.

To highscore μου (με φωτογραφία από την Amiga, όχι WinUAE ώστε να μην υπάρχει πιθανότητα ζαβολιάς):

attachment.php


Φυσικά δεν έχω πάρει μόνο τέσσερις φορές μαύρη ζώνη στη ζωή μου, απλά από την τελευταία φορά που εγκατέστησα το παιχνίδι. Όμως το 78900 είναι όντως ρεκόρ όλων των εποχών για μένα. Το έκανα μόλις πέρυσι!
 
Πίσω
Μπλουζα