Photo Play

MaxPayne

RetroNoob
Joined
13 Δεκ 2020
Μηνύματα
16
Αντιδράσεις
23
Καλημέρα σε όλους,
Μήπως γνωρίζει κάποιος, η εάν έχει ασχοληθεί κ ο ίδιος, με το παλιό , το κλασικό photo play, από που μπορώ να κατεβάσω το software κτλ, η εάν έχει ασχοληθεί κάποιος κ το έχει στήσει μόνος του από την αρχή?
Σας ευχαριστώ.
 

Συνημμένα

  • 8836.jpg
    8836.jpg
    22,7 KB · Προβολές: 5
Καλα εκανες και ανοιξες το θεμα αυτο φιλος γιατι και γω παντα ειχα την απορια αν μπορουμε με καποιον τροπο να παιξουμε το κλασικο photo play αλλα ολο ξεχνουσα να ανοιξω θεμα.Μακαρι να ξερει καποιος ωστε να μας λυθει η απορια.
 
Ξέρω πως δεν βοηθάει το σχόλιο μου αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ.
Έχω ένα ίδιο στην αποθήκη πεταμένο, αλλά λειτουργικό (μάλλον, έχει να δουλέψει πολλά χρόνια).
 
Αμα ασχοληθείς κ το βάλεις στη πρίζα , στείλε μας καμιά φωτό να γουστάρουμε
 
κλασικό παιχνίδι ίσως το πρώτο με την τεχνολογία touch screen που πέτυχα. Έπαιζα συχνά στο "2010" στην Αλεξάνδρου Σβώλου στην Θεσσαλονίκη όταν σπούδαζα,γύρω στο 1997 με 98 το πέτυχα πρώτη φορά. Μου άρεσε η κατηγορία "Κινηματογράφος" αλλά και ένα παιχνίδι με σκίτσα του Mordillo. Δεν το έχω ψάξει καν αν υπάρχει εφαρμογή για κινητά στο Google play.
 
Βασικά εγώ ψάχνομαι λίγο για να το δώσω στα πιτσιρίκια να παίξουν λίγο amore mio, find it κτλ...
Το μηχάνημα το χω βρει μεταχειρισμένο από τον αντιπρόσωπο που τα έφερνε εδώ στην Ελλάδα, αλλά ζητάει 150 το πρωτο πχ 20ετιας κ 250 του 2006
Αυτό που κοιτάω είναι να στησω ένα απλό pc μια touch screen μεταχειρισμένη κ να βάλω το software του photo play
 
Δεν έχω πιάσει ποτέ στα χέρια μου photo play. Δες από μέσα την οθόνη, πως συνδέεται η πλακέτα του παιχνδιού σε αυτή; Έχει vga βύσμα η οθόνη ή κάποιο custom;
 
Φίλε μου telonio αμα πιασω κάποιο στα χέρια μου θα σε ενημερώσω, προςτο παρόν βυθιζομαι στις σκέψεις μου...
 
Εγώ πάντως στήνω καμπίνα με οθόνη αφής αλλά το λογισμικό του photoplay δεν το βρήκα ,έστειλα μεχρι και μήνυμα στον δημιουργό του .
 
Έχω 2 photoplay, ένα σαν του πρώτου post και άλλη μία καμπίνα όρθια. Το μικρό δεν λειτουργεί, το μεγάλο για κάποιο λόγο παίζουν τα μισά παιχνίδια και η οθόνη έχει πρασινίσει. Αν τα θέλει κάποιος τα χαρίζω, μου πιάνουν χώρο.
 
αν και πολύ παλιο post είπα να ρωτήσω μήπως και υπάρχει ακόμα το μικρο το Photoplay... εχω ενα και έχει αρχίσει και έχει θέματα λιγο με την οθόνη και έναν controller που κάνει το connection εσωτερικά... λογικά μπορώ να κανω image τον δίσκο για όποιον του κάνει... γιατι λίγο που έψαξα πλέον δεν υπάρχουν τα images στο ιντερνετ.... θυμάμαι πριν 5-6 χρονια τα είχα κατεβάσει και τα είχα γράψει σε cd (που οπως ειναι φυσικο δεν εχω ιδέα που μπορεί να είναι....)
 
αν και πολύ παλιο post είπα να ρωτήσω μήπως και υπάρχει ακόμα το μικρο το Photoplay... εχω ενα και έχει αρχίσει και έχει θέματα λιγο με την οθόνη και έναν controller που κάνει το connection εσωτερικά... λογικά μπορώ να κανω image τον δίσκο για όποιον του κάνει... γιατι λίγο που έψαξα πλέον δεν υπάρχουν τα images στο ιντερνετ.... θυμάμαι πριν 5-6 χρονια τα είχα κατεβάσει και τα είχα γράψει σε cd (που οπως ειναι φυσικο δεν εχω ιδέα που μπορεί να είναι....)
τρεχει σε windows?
 
Ναι αυτό που έχω είναι windows... Είχα κατεβάσει παλιά τα iso από τον ftp της funworld αλλά πλέον δεν υπάρχει καν η εταιρία , μίλησα με τον maxouli αλλά το έχει δώσει το μικρό και μου είπε ότι υπάρχει το μεγάλο... ψηνομαι να το πάρω για να ασχοληθώ να το φτιάξω αλλά δεν ξέρω ποιο από τα μεγάλα είναι... Αν πιστεύω ότι τα μεγάλα ήταν με dos (i.g.o) που και για αυτά είχα τα iso κάποτε... Έχω ξεκινήσει μήπως υπάρχει τπτ ξεχασμένο σε κανένα παλιό δίσκο.... Αν έχεις οτιδήποτε σε image είναι ευπρόσδεκτο...
 
Εχω τρομερη συλλογη με 22.000 παιχνιδια αλλα μου λειπει το photoplay .Αν καταφερεις να βρεις το iso του με ενδιαφερει παρα πολυ.Ειχα στειλει μειλ στην εταιρια παλιοτερα αλλα δεν απαντησε κανεις .
 
δεν ξέρω αν ξέρεις γενικά πως λειτουργούν τα photoplay...Γενικά όταν είπα ότι αυτό που έχω είναι Windows δεν σημαίνει ότι μπορείς να το βάλεις σε ένα πχ κλασσικό pc με Windows και να τρέξει.... από όσο έχω διαβάσει και από ότι ξέρω από το κόλλημα που είχα παλιότερα με τα arcade μηχανήματα.... τα photoplay είχαν 2 μορφής Software που έτρεχαν στα δικά τους pc με το αντίστοιχο dongle (άδεια)... δλδ αν δεν έχεις το hardware και to dongle δεν μπορείς να το τρέξεις....Τώρα το πρώτο είναι το λογισμικό i.g.o που έτρεχε σε παλιά photoplay με παλιό hardware από το 1999 μέχρι το 2006 νομίζω και το πρόγραμμα ήταν βασισμένο να ξεκινάει από DOS.... από εκεί και πέρα αναβαθμίστηκαν τα μηχανήματα και το software και έτρεχαν σε embedded Windows CE ( μιας μορφής Windows) όχι τα κλασσικά Windows που τρέχουμε στα pc μας...



Αυτά για την ιστορία δεν ξέρω αν σε βοήθησα κάπου , επίσης δεν ξέρω αν έχεις τπτ hardware η software... απλά δεν γίνεται να τρέξεις έτσι απλά τα games και να τα παίξεις με το ποντίκι....
 
Σε ευχαριστω για τις πληροφοριες φιλε μου,εχω αγορασει αξεσουαρ που μετατρεπει την οθονη σε αφης μονο και μονο για το photoplay αλλα στην πορεια εγκατελειψα την ιδεα .Απο οτι καταλαβαινω απο τα γραφομενα σου απλα δεν γινεται να το τρεξω.
 
Ευχαριστώ πάρα πολύ τον Χρήστο @maxouli για την άμεση συνεννόηση και το δωράκι που μου έκανε!!! Έχω τώρα Project να ασχοληθώ :)
 
Πίσω
Μπλουζα