Μα, μες στο μυαλό μου είσαι!metalcandyman είπε:Καλη φαση αλλα τα μπουνιδια που εριχνα στα φλιπερακια οταν εχανα :shake: δεν μπορεις να τα ριξεις εδω![]()
D@redevil είπε:![]()
Κι άντε να παίζω ώρα, να έχω ιδρώσει και τσαφ!... Έχασα!
Θα το δώσω μια και θα το λιώσω! Δεν υπάρχει περίπτωση!...![]()
![]()
Nemo είπε:Και μετα φταινε οι σενσορες ....
Λογικα θα δουλευει με ολα τα φλιπερακια θα ειναι μεγαλη βλακεια να παιζει μονο δεικο του software.Εγω παιζω στο iphone φανατικα το Pinball HD που το θεωρω απο τα κορυφαια φλιπερακια για iphone.Shock είπε:Δεν έχω καταλάβει ακόμα, δουλεύει μόνο με δικό του software?Αυτό ας πούμε μπορείς να το παίξεις;
[video=youtube;bTE78xV7-V8]
Yup!Shock είπε:Δεν έχω καταλάβει ακόμα, δουλεύει μόνο με δικό του software?
Κατά 99,9%, τσουκ!Shock είπε:Αυτό ας πούμε μπορείς να το παίξεις;
Σ΄ευχαριστώ που με έβγαλες από τον -έστω και μικρό, απειροελάχιστο πειρασμό!krem13 είπε:αυτό το έχει πάρει το μάτι μου εδώ και αρκετό καιρό σε ιντερνετικά reviews,δεν λένε και τα καλύτερα... χαρακτηριστικά αρνητικά ότι όχι μόνο δουλεύει μόνο με το δικό του software αλλά έχει και bugs,όπως μέτριο collision detection.α,και το ότι θα υπάρξει υποστήριξη για άλλες εφαρμογές το λένε εδώ και ΠΟΛΥ καιρό χωρίς να έχει υπάρξει κάποια πρόοδος...
μην σε πάρω και στο λαιμό μου όμως,καλύτερα ψάξε το και εσύD@redevil είπε:Σ΄ευχαριστώ που με έβγαλες από τον -έστω και μικρό, απειροελάχιστο πειρασμό!![]()