Rygar
Apple Lover
- Αντιδράσεις
- 4.014
Οπου εφαρμογές φτιαγμένες για Gnome δεν παίζουν σε KDE, ας πούμε;Arielis είπε:Από KDE και GNOME σε XFCE και Fluxbox.
@tel, και το MacOS πριν τον Νώε
Οπου εφαρμογές φτιαγμένες για Gnome δεν παίζουν σε KDE, ας πούμε;Arielis είπε:Από KDE και GNOME σε XFCE και Fluxbox.
script ηταν! ενα απλο w, το θυμηθηκα Ενα απ'αυτα που λατρεψα στο Unix ηταν οι απειρες επιλογες για search και η ταχυτητα του. Oσο για το vi, ειναι αμετρητες οι φορες που χρησιμοποιωντας το MsWord σκεφτομουν "αν ειχα τωρα το vi θα χρειαζομουν μονο μια εντολη, που θα εκτελουνταν ακαριαια"! Εχω 2.5 χρονια να χρησιμοποιησω Unix και εχω ξεπερασει το στερητικο συνδρομο πια. Στην αρχη μου ελειπαν τα | και τα grep Tωρα ειναι απλα μια γλυκια αναμνησηtelamonas.stokos είπε:Αν δεν ηταν καποιο script - τοτε πιθανον η εντολη αυτη να ηταν η who (who -u -al) ή η ps (ps -e -f)
και παλι μπραβο, καποιος/α επρεπε να τα πει αυτα τα πραγματα - δεν ακουγονται πια και τελικα οι χρηστες απο users γινονται used.
Αλλος ενα Urban Legend - Κανοντας εγκατασταση ενος προγραμματος που το γραφικο του μερος εχει γραφτει με χρηση καποιας βιβλιοθηκης του GNOME , εγκαθισταται μαζι με το πραγραμμα και η ιδια η βιβλιοθηκη - απο κει και υστερα το προγραμμα αυτο τρεχει σε οποιοδηποτε gui του Linux. (α !! και χωρις επανεκκινηση )Οπου εφαρμογές φτιαγμένες για Gnome δεν παίζουν σε KDE, ας πούμε;
Φυσικα , αλλα η συγκριση μου πηγαινε στην και καλα μοναδικη δυνατοτητα γραφικης επεξεργασιας των Windows απεναντι στο UNIX - το οποιο ειναι απλα αλλος ενας μυθος. Οι χρηστες του UNIX ειχαν , σχεδον την ιδια στιγμη με τους "παραθυραδες", τις ιδιες γραφικες δυνατοτητες στο λειτουργικο. Απλα δεν ηταν ετοιμοι για αυτη την αλλαγη, δεν την υιοθετησαν και δεν προχωρησε η χρηση της στο UNIX.@tel, και το MacOS πριν τον Νώε
Αυτό ξαναπέστο. :animeek:telamonas.stokos είπε:(α !! και χωρις επανεκκινηση )
Το 64bitο file system του Βeos ομως δεν το εχουν ξεπερασει ακομα(ευτυχώς αυτό το έχουν ξεπεράσει ήδη από τα Win2000).
Όπως και αν χρειαστεί να κανείς κάτι restart κάποια στιγμή ,αυτό θα είναι ο X Server!Αυτό ομολογουμένως δεν το ήξερα. (όπως και πολλά άλλα πάσης και γενικής φύσεως)