Pixel 039 - Δεκέμβριος 1987

AEON

Retromaniax Founder
Διαχειριστές
Joined
6 Ιαν 2006
Μηνύματα
1.797
Αντιδράσεις
1.768
Σκανάρισμα: ambu_dare

Αριθμός σελίδων: 199

Μέγεθος Αρχείου: 53.6 ΜΒ

Ανάλυση: 100dpi



http://www.retromaniax.gr/files/Pixel_issue_39.rar

Aντιγράφω και αυτολεξεί τα λόγια του ambu_dare για το σκανάρισμα του συγκεκριμένου τεύχους για να ληφθούν υπ' όψιν:


"Δυστυχώς η ποιότητα του περιοδικού δεν ήταν καλή καθώς το είχε χτυπήσει η υγρασία αλλά, είπα να το σκανάρω όπως και να' χει ώστε να υπάρχει ενώ αργότερα μπορεί κάποιος από τους άλλους που το έχουν εάν θέλει να το ξανακάνει..."


Έκανα ένα μικρό ρετουσάρισμα (από πλευράς contrast), αλλά μερικές τουλάχιστον σελίδες ενδεχομένως να χρειαστεί να ξανασκαναριστούν.
 
Το τευχος το εχω και εγω θα δω ποιες σελιδες ειναι προβληματικες

και θα τις σκαναρω!!!!Το link δεν δουλευει!!!
 
Tώρα όμως δουλεύει. :)
 
δουλεύει αλλά σερνεται... κατεβάζω σαν μοντεμ... δεν λέω ρετρό φάση αλλά adsl & retro ?!
 
...στα πολύ γρήγορα, μερικά σχολιάκια:

- Στα "γεγονότα-φήμες-σχόλια", έχουμε μία είδηση για δύο ραδιοφωνικές εκπομπές με θέματα γύρω απο τους υπολογιστές - την μία εκ των οποίων παρουσιάζει ο Αντώνης Λεκόπουλος !!

Στην ίδια σελίδα έχουμε και τα πρώτα νέα για τους ιούς των υπολογιστών !! (...άκου να δείς πράγματα αδερφάκι μου. "Ιός" σε υπολογιστή !! ...ανήκουστα πράγματα !!)

- Τεστ του PCW9512, του νέου συνεχιστή της δυναστείας των "σοβαρών" PCW.

- Παρουσίαση πολλών και ωραίων παιχνιδιών: Το Test Drive, το εκπληκτικό driving game που δημιούργησε ολόκληρη "σχολή" (εδώ έχουμε και το περίφημο 100% στον ήχο !! :D ). Επίσης έχουμε το πασίγνωστο και πολύ διασκεδαστικό Wonder Boy, αλλά και ένα πραγματικά κολοσσιαίο compilation απο sports games, το Game, Set & Match.

- Στο Special Review του μήνα, παρουσιάζεται το Phantasie 3. Αμερικάνικo παιχνίδι RPG, ήδη γνωστό στους οκτάμπιτους Atari & Commodore, το τρίτο μέρος της σειράς εμφανίζεται τώρα και στον ST, με την αναμενόμενη βελτίωση στα γραφικά του.

Για αρκετό κόσμο που δεν είχε την τύχη να ασχοληθεί με τις εκπληκτικές σειρές των Ultima, Wizardry, Bard's Tale και Might & Magic, αυτό ίσως ήταν το πρώτο παιχνίδι που τους εισήγαγε στον μαγικό αυτόν κόσμο...
 
δυστυχώς αυτό είναι και το μόνο τεύχος που κατέχω σήμερα εν έτη 2006, οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω άμεσα στο project σας...

ακόμη δεν συγχωρώ τον αδερφό μου για το πέταμα της μεγάλης συλλογής μου (απο Pixel + comics), έπειτα απο μια μετακόμιση καθώς εγώ υπηρετούσα τη μαμά πατρίδα! ))-8

βεβαίως θα επικοινωνήσω με παλιούς γνωστούς για την ανεύρεση άλλων τευχών, μακάρι να βρεθούν σιγά σιγά!!! :animrolleyes:
 
Μην ανησυχείς....Τα τεύχη υπάρχουν…το θέμα είναι ο χρόνος και η όρεξη του καθενός για να τα σκανάρει..Αν πάλι βρεις τίποτα , μπορείς και εσύ να μπεις στο αυλάκι που άνοιξε ο AEON και ο Billy! ;)
 
Πωωωω.... Phantasie III..... Το 1 ήταν το πρώτο rpg που έπαιξα ποτέ!!! :)

Πραγματικά φοβερά παιχνίδια και φοβερές εποχές.. Βέβαια εγώ τα έπαιξα λίγο αργότερα κατά το 91-92 στον 286 μου και πάντα είχα παράπονο που το 2 δεν βγήκε για pcs.. Ευτυχώς τώρα με τους emulators κάποια στιγμή θα παίξω και το 2 που το έχω άχτι..
 
Πίσω
Μπλουζα