Pixel Junior Δραχμαί 120

Rygar

Apple Lover
Joined
14 Ιουλ 2006
Μηνύματα
8.261
Αντιδράσεις
3.235
Πριν λίγο πέρασα από το εργοστάσιο να δω τί κάνουν τα σερβέρια μου :D , παρότι αδειούχος, οπότε και συνάντησα έναν τύπο που του έχω πει ότι ψάχνω παλιά τέυχη. Αυτός είχε φέρει ένα Junior μαζί του να μου το δείξει. Δεν ήξερε ότι έλειπα σε άδεια, παρόλαυτά το ξέχασε στην τσάντα του και μόλις με είδε τυχαία, μου το έδειξε. Ο τυπάς λοιπόν αυτός μου είπε ότι ΘΑ ΜΟΥ δώσει και όλα τα τεύχη που έχει, μεταξύ 1987-89, και επίσης ό,τι έχει αγοράσει στο μετέπειτα κυρίως Computer για ολουνούς :D και αν θυμάμαι καλά καποια τεύχη User. ΔΕΝ εχω σκανερ για να κάνω τη δουλειά. Μπορώ να τα δώσω όμως σε κάποιον από τους "σοβαρούς" κυρίους αυτου το φορουμ για να το κάνουν. Υποσχέθηκα να τα επιστρέψω όπως τα παρέλαβα, και θα ήθελα το ίδιο από αυτόν που θα κάνει τη δουλειά. Μόλις τα πάρω, εάν όχι μέχρι το τέλος της εβδομάδας, τότε σίγουρα την επόμενη, θα πέσει σύρμα.
 
Μόλις μίλησα με το συνάδελφο που τα έχει. Είναι υπευθυνος για τη λειτουργία του AS/400, και αύριο κάνουν αναβάθμιση hardware και θα είναι στο εργοστάσιο και δεν ξέρει τί ώρα θα επιστρέψει. Λογικά μου είπε θα είναι πίσω πριν τις 5 το απογευμα. Εγώ αύριο θα είμαι Χαλκίδα, οπότε μου είπε κατά το απογευματάκι να περάσω από το σπίτι του (χαλκιδαίος και αυτός) να πάρω μία κούτα από δαύτα. Μου είπε να διαλέξω ό,τι θέλω γιατί θα μου φύγει η μέση από το κουβάλημα. Οχι, φέρτη εδώ όπως είναι, του λέω :D . Οπότε θα πέσει και ποστάκι δημόσιο, όσοι θέλουν να βοηθήσουν και εννοείται μένουν Αθήνα, είναι ευπρόσδεκτοι.
 
έτσι παρτα όλα μην πάει τίποτα χαμένο... πολύ καλός..
 
Rygar PIXELS???? :D
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Που το ξεθαψες αυτο;

Βρε συ Rygar... σου δινω ενα σπιτακι για τα Junior...

σκυλου, ενταξει, αλλα καταλαβαινεις τον πονο μου...
 
Εχουμε τιποτις νεωτερο Ριγανη;;
 
Ναι, τα πήρα και δεν ξέρω που τα πήγα, γιατί από τότε μετακόμισα 2 φορές. Μάλλον θα τα πέταξε η μάνα μου, έτσι δε γίνεται συνήθως;; :D :D:D
 
Που ναι τα Pixels ,καθε δυο-τρια χρονια εδω θα με βρισκεις μεχρι να τα σκαναρεις.
 
Μακάρι όταν καποιος ξεθάβει θρεντς, ο αρχικός πόστερ να ξαναγυρνά στην ηλικία που ήταν όταν το'χε ανοίξει.

Δεν εχω ιδέα που είναι τα πίκτσελς! Το καλοκαίρι ξανακατεβαίνω Αθήνα για να μείνω μόνιμα αυτή τη φορά και θα ξεψαχνίσω το σπίτι που μένω τώρα και την αποθήκη του πατρικού μου να βρω όλα τα ρετρά που εχω ξεχαζμένα τα τελευταία 8 χρόνια.

ΥΓ. Το AS/400 από τότε εχει μετατραπεί σε SAP :D
 
Pssst... φώναξέ με να ψάξουμε μαζί... Ξεσκονίζω/σκουπίζω άμα είναι! ¨Δ
 
"Ξεσκονίζω/σκουπίζω".....ξέχασες το "μετακομίζω". :D

Αστεία αστεία, κάπου πρέπει να τα έχω, αλλά δε θυμάμαι πού. Μπορεί και να τα επέστρεψα στον άνθρωπο. Θα τον ρωτήσω, ακόμα μαζί δουλεύουμε :D .
 
Φορτηγό δεν έχω, αλλά ό,τι χωράει στο αυτοκίνητο ευχαρίστως :)
 
Αν υπάρχουν junior για σκαννάρισμα, προσφέρομαι να τα αναλάβω. :) (*αν* τελικά βρεθούν)
 
Προσωπικά...

... έχω το τεύχος 3, Μάρτιος 1988. :)

Αλήθεια ο LIBAVIUS που τα έχει και είχε σκανάρει τα εξώφυλλα, που χάθηκε;
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αν υπάρχουν Pixel Junior προσφέρω το δεξί μου χέρι...
 
Ace είπε:
... έχω το τεύχος 3, Μάρτιος 1988. :)
Αce, ίσως κάποια στιγμή κανονίσουμε μία συνάντηση σε περίπτωση που θελήσεις να το δανείσεις για scanning.

(Θα πρέπει βέβαια να φροντίσω να είναι σε περίοδο που θα είμαι "λάσκα" απο θέμα δουλειάς ώστε να το έχω έτοιμο το ταχύτερο δυνατόν, για να βρίσκεται και πάλι στα χέρια σου όσο γίνεται γρηγορότερα...)
 
Όποτε θέλεις και μπορείς...

...billy, εννοείται ότι θέλω να το δανείσω για scanning! Θα το αναλάμβανα προσωπικά, αλλά όπως θα θυμάσαι από την τελευταία συνάντηση, αυτήν την περίοδο πλέον, ο ελεύθερος χρόνος είναι άγνωστη λέξη για μένα!

...και μετά, λέω να το δώσουμε στον Gryzor, μην πάει και δώσει κανένα χέρι ο παλαβός! :p
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ευχαρίστως να τα σκανάρω, χρόνο έχω, σκάννερ καλό έχω, δύο χέρια έχω...
 
χαχαχαχαχαχαχα
 
Πίσω
Μπλουζα