PIXEL Junior [Εξώφυλλα]

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας LIBAVIUS
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

LIBAVIUS

RetroWannaBe
Αντιδράσεις
67
Για αρχή τα εξώφυλλα των πρώτων 7 περιοδικών.

Τα PIXEL Junior κυκλοφόρησαν ως ειδική έκδοση του περιοδικού PIXEL το 1987 . Εκείνη την εποχή είχα πάρει μεταχειρισμένο τον πρώτο μου υπολογιστή έναν spectrum plus (τον έχω ακόμα) κι έκανα δειλά-δειλά τα πρώτα μου βήματα στον προγραμματισμό και στα listings.

Τα πρώτα μου βοηθήματα ήταν το βιβλίο "100 προγράμματα για τον spectrum" και φυσικά το θρυλικό PIXEL. Μετά όταν βγήκε το PIXEL Junior έγινα φανατικός αναγνώστης του και περίμενα το επόμενο τεύχος για τα καταπληκτικά listings που περιείχε.

Πάλι ξενύχτησα απόψε δίχως να το καταλάβω....τα retro βλέπεις...

11561.jpg11562.jpg11563.jpg11564.jpg11565.jpg11566.jpg11567.jpg

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Καλημέρα σε όλους! Κρίμα που το project της σάρωσης των Pixel Junior έμεινε στη μέση... δεν γνωρίζω εάν πλέον ο φίλος Libavius έχει τη διάθεση ή και τον χρόνο να συνεισφέρει στην ολοκλήρωσή του, μιας και διαθέτει (εάν τα διαθέτει ακόμη φυσικά) και τα 7 τεύχη αυτής της ειδικής έκδοσης. Όπως και να 'χει, σε ευχαριστώ για την προσπάθεια σου!

Καλημέρα σε όλους! Κρίμα που το project της σάρωσης των Pixel Junior έμεινε στη μέση... δεν γνωρίζω εάν πλέον ο φίλος Libavius έχει τη διάθεση ή και τον χρόνο να συνεισφέρει στην ολοκλήρωσή του, μιας και διαθέτει (εάν τα διαθέτει ακόμη φυσικά) και τα 7 τεύχη αυτής της ειδικής έκδοσης. Όπως και να 'χει, σε ευχαριστώ για την προσπάθεια σου!
Φίλε scifi έχω ακόμα τα 7 τεύχη , όμως οι ασχολίες μου είναι προσανατολισμένες στα ελληνικά κόμικς και στα προπολεμικά φυλλάδια λαϊκής λογοτεχνίας. Αν υπάρξει ενδιαφέρον από πολλά άτομα ίσως σκανάρω κάποια τεύχη. Όμως απ'ότι είδα ούτε το Νο 2 που είχα ανεβάσει δεν ενδιαφέρθηκε η συντονιστική ομάδα να το ανεβάσει εδώ μέσα, επομένως...

@LIBAVIUS και @scifi Αν εννοείται σκανάρισμα για ολόκληρα τεύχη περιοδικών θα πρέπει να υπάρχει και σχετική άδεια απο την εκδοτική Compupress.

Αν πάλι μιλάτε για σκανάρισμα μόνο του εξωφύλλου νομίζω ότι δεν θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Όπως και να έχει για οτιδήποτε αφορά σκανάρισμα παλαιών περιοδικών παρακαλώ πολύ να ενημερώσετε πρώτα τους Admins : @AEON ή @Kambia

Πολύ πιθανόν να υπάρχουν αυτά τα περιοδικά σε ψηφιακή μορφή εδώ

Τελευταία επεξεργασία:
..... Όμως απ'ότι είδα ούτε το Νο 2 που είχα ανεβάσει δεν ενδιαφέρθηκε η συντονιστική ομάδα να το ανεβάσει εδώ μέσα, επομένως...

Επειδή ίσως να μην κατάλαβα κάτι καλά. Εννοείς αυτό το θέμα;
Pixel Junior 002 - Ιανουάριος 1988
Το τεύχος είναι κανονικά ανεβασμένο.
Τώρα για τα επόμενα όσον αφορά το σκανάρισμα θα πρέπει να το δούμε.

Υγ. Έγινε και η αποκατάσταση των εικόνων στο αρχικό ποστ.

Επειδή ίσως να μην κατάλαβα κάτι καλά. Εννοείς αυτό το θέμα;
Pixel Junior 002 - Ιανουάριος 1988
Το τεύχος είναι κανονικά ανεβασμένο.
Τώρα για τα επόμενα όσον αφορά το σκανάρισμα θα πρέπει να το δούμε.

Υγ. Έγινε και η αποκατάσταση των εικόνων στο αρχικό ποστ.
Ναι τελικά ήταν δικό μου λάθος , είχα ξεχάσει ό,τι τελικά ανέβηκε , έχουν περάσει και πολλά χρόνια :):) !
Ευχαριστώ που επανέφερες τις εικόνες μου !
Περιμένω ενημέρωση αν μπορώ να σκαναρω και να ανεβάσω άλλα τεύχη , όταν βρω το χρόνο βέβαια...

Ακομα και αν δεν μπορουν να μπουν εδω, μπορουν να μπουν στο archive.org. Το σημαντικο ειναι να μην χαθουν.

Πίσω
Μπλουζα