Captain Kal
RetroNuts!
- Αντιδράσεις
- 186
Μόνο? Και γι' αυτούς που ήδη το έχουν .Νομίζω οτι είναι καλή ευκαιρία για όσους δεν το έχουν.
Μόνο? Και γι' αυτούς που ήδη το έχουν .Νομίζω οτι είναι καλή ευκαιρία για όσους δεν το έχουν.
Το ειδα και σtο YT ειναι φοβερο!Υπαρχει καποιο site να μπορω να το αγορασω download ;
help, help, heeeeeeeelp!!!
Η κανονική έκδοση υποστηρίζει 640x480 ανάλυση (αν δεν κάνω λάθος). Αλλά υπάρχει προγραμματάκι που του ανεβάζει την ανάλυση.Οπότε ευκαιρία είναι! Υποστηρίζει υψηλές αναλύσεις αυτή η έκδοση και τρέχει κανονικά σε σύγχρονα μηχανήματα;;
Σαν του Baldur's Gate.οι μάχες είναι real-time; ή είναι σαν το Baldur's Gate που σταματάει ο χρόνος;
Έτσι είναι, αλλά για μένα μου ταίριαζε σαν τρόπο παιξίματος, γιατί είχε πολύ λίγους νεκρούς χρόνους. (Τι εννοώ: όταν έπαιξα για πρώτη φορά το X-Com στην έκδοση για CD32, όπου δεν μπορούσες να κάνεις saves μέσα στις μάχες, η μία μάχη μου έπαιρνε κατά μέσο όρο, μία ώρα, ενώ σε κάποιες είχα φτάσει και το δυομισάωρο. Από αυτόν τον χρόνο το 70% το έτρωγα για να κινήσω τους χαρακτήρες, ενώ μόνο το υπόλοιπο 30% ήταν το τακτικό - στρατηγικό κομμάτι). Το real time (paused real time)έτσι όπως το καθιέρωσε η Bioware με την Ιnfinity Engine, είναι για μένα κορυφή.Θυμάμαι λάθος ότι στο Baldur's Gate και τα υπόλοιπα παιχνίδια της σειράς αυτής είχες εσύ την δυνατότητα να ρυθμίζεις σε ποιά events σταματάει ο χρόνος; Πχ Enemy Sighted, Turn End, Spell Cast, Player Wounded κλπ κλπ
Νομίζω ότι αν τα έκανες όλα disable, ήταν ουσιαστικά real time (και κατά την γνώμη μου, αίσχος...). Αν θυμάμαι κάτι λάθος, διορθώστε με.
Εδώ συμφωνούμε απόλυτα. Και σε κάποιο σημείο το βαρέθηκα και το σταμάτησα. (Έχασα και τα saves μετά, οπότε δεν το τελείωσα ποτέ). Το έφερε και το GoG.Και βέβαια, ειδικά το Torment δεν είναι καλή ιδέα να παιχτεί με μάχες, αφού είναι στημένο έτσι που να μπορείς να λύσεις σχεδόν όλα τα προβλήματα με άλλους τρόπους. Όποιος θέλει καθαρή σφαγή, πάει στα Icewind Dale 1+2.