Playmobil: Διοράματα

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας stayros
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Καλησπέρα σας !

Σταύρο έχεις ανέβει level , μπράβο σου για το μεράκι και την αγάπη που έχεις για τα playmobil .

Ειλικρινά (και μιλάω απο την καρδιά μου ) μου "φτιάχνεις" την μέρα μου !

:clap:

metalcandyman είπε:
Γεια σου ρε αλανι σταυρο με τα ωραια σου και οχι μονο ειναι εκπληκτικο το σκηνικο που εφτιαξες αλλα ειναι και το δευτερο αγαπημενο μου playmobil θεμα μετα τους πειρατες.Εχω ακομα το μεγαλο διαστημοπλοιο και ειχα πολλα πραγματα απο την διαστημικη σειρα πιτσιρικας και τα γουσταρα με χιλια ειδικα το ρομποτακι οι στολες τα οπλα κλπ ηταν απο τα πολυ αγαπημενα μου.Και παλι μπραβο ρε μαγκα για το μερακι σου :thumb:
Σε ευχαριστω πολυ ρε καρνταση Βασιλη,να 'σαι καλα!!! :thanx2:

Προσωπικα θεωρω οτι απο ολες τις σειρες (που με ποια να πρωτοασχοληθεις,εδω που τα λεμε...ολες λατρεμενες!)

τα Playmospace ηταν η καλυτερη σειρα που εβγαλε ποτε η playmobil. :)

ANAGOS είπε:
Καλησπέρα σας !Σταύρο έχεις ανέβει level , μπράβο σου για το μεράκι και την αγάπη που έχεις για τα playmobil .

Ειλικρινά (και μιλάω απο την καρδιά μου ) μου "φτιάχνεις" την μέρα μου !

:clap:
Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια φιλε ANAGOS!!!:[

Οπως εχω ξαναπει κατα το παρελθον,κανω απλα το χομπι μου,την τρελα μου και τιποτα παραπανω. :)

Πράγματι δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από το να μπορεί κάποιος να κάνει την τρέλα του, ειδικά όταν πρόκειται για τόσο όμορφη τρέλα.

Συγχαρητήρια (στη νιοστή) για το θεϊκό αποτέλεσμα που μας ανεβάζει στα αστέρια πραγματικά!!!

Spybil είπε:
Πράγματι δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από το να μπορεί κάποιος να κάνει την τρέλα του, ειδικά όταν πρόκειται για τόσο όμορφη τρέλα. Συγχαρητήρια (στη νιοστή) για το θεϊκό αποτέλεσμα που μας ανεβάζει στα αστέρια πραγματικά!!!
Ακριβως οπως το λες Σπυρακο...μια ομορφη τρελα!!! :D

Σε ευχαριστω παρα πολυ!!! :thanx2:

Γειά σας παίδες... πω πω 30 σελίδες με νέα θέματα από την τελευταία επίσκεψή μου, αυτά έχει το καλοκαίρι! :)

Έχω ξεκινήσει ένα blog σχετικό με Playmobil όπου στήνω διάφορα σκηνικά σε φυσικά περιβάλλοντα και τα φωτογραφίζω!

Ρίξτε μια ματιά στο http://playmobilman.blogspot.gr/

Θα μας βρείτε και στο facebook στο https://www.facebook.com/playmobilmangr

Ελπίζω να σας αρέσουν :coolglasses:

Υ.Γ. Τώρα είδα και τα Playmospace... ΑΠΙΘΑΝΑ!!! από τα αγαπημένα μου!

Thanksss... και έρχονται κι άλλα ωραία :D :D :D

Και μένα ο Fisherman μου άρεσε. Πολύ καλή δουλειά Lord_Makro.

Aς δωσω κι εγω τα συγχαρητηρια μου εστω και λιγο καθυστερημενα Lord Makro για το πολυ ωραιο project που ξεκινησες.

Πολυ ωραιες φωτογραφιες :darkglasses: .

Λορδε μου....τα σεβη μου και απο εμενα!!!! :bow2:

Συνεχισε την καλη δουλεια!!! :thumb:

Ε, πάντα δημιουργικός, ξεκουράζονται, κολυμπούν και δραστηριοποιούνται τα πλειμομπίλια στις φωτο και είναι χάρμα οφθαλμών :) ( πόσες αναμνήσεις). Πάντως εύγε και ξανά εύγε, πολύ πρωτότυπο σαν θέμα και περιμένουμε και άλλες.

Σταυρο ευχαριστούμε για το θέμα και συ έχεις κάνει πολύ καλη δουλειά( τι να πρωτοδεί κανείς), εξαιρετική, μαγική θα έλεγα και μας θυμισες πολλά, μπράβο παιδιά :)

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
συγχαρητηρια κι απο μενα Lord_Makro:cheers: :cheers: :cheers:

υπεροχες οι φωτογραφιες των πλεϊμομπιλ σε φυσικο περιβαλλον :)

καλη συνεχειαααααααααααααααα

Χαίρομαι πολύ που σας αρέσουν!! :flower:

Σταύρο, όπως ίσως έχεις δει, έχω βάλει από την αρχή σύνδεσμο και στο δικό σου blog... :)

... και ετοιμάζω γουέστερν...

Play1340011.jpg

Lord_Makro είπε:
Σταύρο, όπως ίσως έχεις δει, έχω βάλει από την αρχή σύνδεσμο και στο δικό σου blog... :)
Το παρατηρησα...και θα ανταποδωσω! :) Σε ευχαριστω πολυ Χρηστο!!! :thanx2:

Πραγματικά, έχεις δώσει άλλη διάσταση στα αγαπημένα παιχνίδια από τα χρόνια της αθωότητάς μας, Lord_Makro! Άντε με το καλό και κανένα από τα διοράματα στην αρχή του thread αυτού (ή είναι too much?) !!! Και περιμένω κι εγώ το ουέστερν που ανήγγειλες :o :O:O

mk193 είπε:
Άντε με το καλό και κανένα από τα διοράματα στην αρχή του thread αυτού (ή είναι too much?) !!!
Μωρε ουτε too much ειναι,ουτε πολλα ζητας...αλλα για να γινει κατι τετοιο πρεπει να εχεις μια υπερογκη και αξιολογη συλλογη. :precry:

Μια συλλογη που να μην εχει να ζηλεψει τιποτα απο συλλεκτες του εξωτερικου (βλεπε Γερμανους).Ισως να μπορουσαν δυο -τρεις

Ελληνες συλλεκτες που ασχολουνται χρονια με τα playmobil να μπορεσουν να στησουν κατι πραγματικα καλο.

Δυστυχως ειμαστε λιγοι αυτοι που ασχολουμαστε με το "αθλημα" και ακομα λιγοτεροι αυτοι που εχουν μια υπερογκη συλλογη.

Πηγε να γινει μια προσπαθεια να στηθει κατι καλο για τον Οκτωβριο εδω στην Αθηνα,αλλα δεν το επετρεψαν οι διαφορες συνθηκες

και δυσκολιες που παρουσιαστηκαν στην πορεια.

Ισως καποια στιγμη να μας ξαναθωδει η ευκαιρια στο μελλον και να μπορεσουμε να παρουσιασουμε κατι αξιολογο. :)

Lord_Makro είπε:
Χαίρομαι πολύ που σας αρέσουν!! :flower:

... και ετοιμάζω γουέστερν...

Προβολή συνημμένου 85972
Eιμαι φολα γουεστερνακιας!!!Αυτο θελω να το δω πολυ φιλε!!!

Αγορασα κι εγω καποια σετακια γουεστερν...ετσι για να παιζω.

Deathshadow είπε:
(...) Αγορασα κι εγω καποια σετακια γουεστερν...ετσι για να παιζω.
Γιατί, μόνο σε αυτό το φόρουμ θα μπορούσε μια τέτοια δήλωση να γίνει δεκτή με ενθουσιασμό! :clap:

Πίσω
Μπλουζα