Σε ευχαριστω πολυ ρε καρνταση Βασιλη,να 'σαι καλα!!! :thanx2:metalcandyman είπε:Γεια σου ρε αλανι σταυρο με τα ωραια σου και οχι μονο ειναι εκπληκτικο το σκηνικο που εφτιαξες αλλα ειναι και το δευτερο αγαπημενο μου playmobil θεμα μετα τους πειρατες.Εχω ακομα το μεγαλο διαστημοπλοιο και ειχα πολλα πραγματα απο την διαστημικη σειρα πιτσιρικας και τα γουσταρα με χιλια ειδικα το ρομποτακι οι στολες τα οπλα κλπ ηταν απο τα πολυ αγαπημενα μου.Και παλι μπραβο ρε μαγκα για το μερακι σου
Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια φιλε ANAGOS!!!:[ANAGOS είπε:Καλησπέρα σας !Σταύρο έχεις ανέβει level , μπράβο σου για το μεράκι και την αγάπη που έχεις για τα playmobil .
Ειλικρινά (και μιλάω απο την καρδιά μου ) μου "φτιάχνεις" την μέρα μου !
Ακριβως οπως το λες Σπυρακο...μια ομορφη τρελα!!!Spybil είπε:Πράγματι δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από το να μπορεί κάποιος να κάνει την τρέλα του, ειδικά όταν πρόκειται για τόσο όμορφη τρέλα. Συγχαρητήρια (στη νιοστή) για το θεϊκό αποτέλεσμα που μας ανεβάζει στα αστέρια πραγματικά!!!
Το παρατηρησα...και θα ανταποδωσω! Σε ευχαριστω πολυ Χρηστο!!! :thanx2:Lord_Makro είπε:Σταύρο, όπως ίσως έχεις δει, έχω βάλει από την αρχή σύνδεσμο και στο δικό σου blog...
Lord_Makro είπε:
Μωρε ουτε too much ειναι,ουτε πολλα ζητας...αλλα για να γινει κατι τετοιο πρεπει να εχεις μια υπερογκη και αξιολογη συλλογη. recry:mk193 είπε:Άντε με το καλό και κανένα από τα διοράματα στην αρχή του thread αυτού (ή είναι too much?) !!!
Eιμαι φολα γουεστερνακιας!!!Αυτο θελω να το δω πολυ φιλε!!!Lord_Makro είπε:Χαίρομαι πολύ που σας αρέσουν!! :flower:
Σταύρο, όπως ίσως έχεις δει, έχω βάλει από την αρχή σύνδεσμο και στο δικό σου blog...
... και ετοιμάζω γουέστερν...
Προβολή συνημμένου 85972
Γιατί, μόνο σε αυτό το φόρουμ θα μπορούσε μια τέτοια δήλωση να γίνει δεκτή με ενθουσιασμό!Deathshadow είπε:(...) Αγορασα κι εγω καποια σετακια γουεστερν...ετσι για να παιζω.