Στο καταλληλο θεμα εισαι!:wink:pardalotzatziki είπε:Αν ειμαι σε λαθος θεμα...να με το πειτε...
Καλημερα...stayros είπε:Στο καταλληλο θεμα εισαι!:wink:Ωραιες φωτο παντως!
Αποδεικνυουν περιτρανα την παιδικη φαντασια!
Ε όχι και μπουκάλες οξυγόνου για ενα 3450 !!! (Καλά, το άλλο του πρώτου πλάνου απλώς δεν υπάρχει στις δικές μας ηλικίες χαχαχαχαχαχα )Ε ρε...βλεπω Παππου και Αντρικο με μπουκαλες οξυγονου....
ναι όντως...μαλλον θα ήταν ένα δευτερολεπτο ευαισθησίας δεύτερης σκεψης πριν τα πετάξει!Kambia είπε:Ωραία κομμάτια hhmaria. Μπράβο και στη μαμά που απλά τα τσουβάλιασε και δεν τα πέταξε.
DREDD είπε:[edit] Δεν χρειαζεται ξανα η φωτο! [edit] Δικο σας.
Ψηφίστηκε ως ο συλλέκτης του μήνα παγκοσμίως.DREDD είπε:[edit] Δεν χρειαζεται ξανα η φωτο! [edit] Δικο σας.
OΚ, παιδια...ποσταρετε αβερτα playmobiloευρηματα!Kambia είπε:Ωραία κομμάτια hhmaria. Μπράβο και στη μαμά που απλά τα τσουβάλιασε και δεν τα πέταξε.
Μπραβο! Αυτα που εγραψες ειναι πιο ωραια απο τις φωτο.hhmaria είπε:ένωσα τα τριημερα με άδεια και πήρα τα πιτσιρίκια στο χωριο...μειναμε αρκετές μερες και έψαξα το πατάρι!
τι χαρά που έκανα και εγώ και αυτά ανακαλύπτοντας τα παιχνίδια μας!..
απο τα λίγα που εχουν γλιτώσει!
επαίξα ξανα , έγινα και παλι παιδι με τα παιδιά μου!
απολαυστε !
και το διαστημοπλοιο που δεν το άφησε ο γιος μου απο τα χερια του!
χι χι! να είσαι καλα!!! βλέπω όμως είσαι και εσυ fan του playmobil!!!!!stayros είπε:OΚ, παιδια...ποσταρετε αβερτα playmobiloευρηματα!
Αφου δεν λιποθυμησε η Kambia με το Fort Union,τους Ινδιανους και τα Playmospace...μην την φοβαστε...αντεχει κι αλλα!!!!
By the way...Ωραια ευρηματα Μαρια!!!
Τα συγχαρητηρια μου στη μαμα σου που δεν στα πεταξε!
να είσαι καλα! σε ευχαριστώ! είναι όμορφο να πατάς pause στην ζωή σου , να αφήνεις τους ρυθμούς που σε παρασύρουν , και να αναζητάς λιγάκι πραγματα απο το παρελθον! μαλακώνει την ψυχη και αυτό το φορουμ βοηθά πολύ σε αυτό!pardalotzatziki είπε:Μπραβο! Αυτα που εγραψες ειναι πιο ωραια απο τις φωτο.
Και εχεις και ωραιο site!!