Δικά σου;;;!!! Οχι αυτά . Όσο για τις άμαξες εμένα μου αρέσει πιο πολύ η παλιά.and1 είπε:Δικά μου όλα Εμένα πάντως μ αρέσουν και οι δυο άμαξες.
Να σου πω την αλήθεια μια καλή μπουγάδα τη θέλουν αλλά βαρέθηκα να το κάνω. :[stayros είπε:Κοιτα να δεις τι εκρυβε το παταρι!!!!!!!
Μπουγαδιασμα με την μια και βουρ στο παιχνιδι!!!
Αμα θες βοηθεια στο ξεδιαλεγμα/αναγνωριση κλπ....
....καντα ενα πακετο και στειλτα κατα εδω μερια!!!! Απο κοντα θα τα αναγνωρισω καλυτερα!!!!:tongue:
Ελάχιστες οι διαφορές με την νέα άμαξα. ο Ιππότης με τα κόκκινα φτερά είναι από το σετ 3265 Με τον κόκκινο έπαιζα εγώ και ο κίτρινος ήταν της αδερφής μου και τώρα έχει χαθείΙωάννης1ος είπε:Πολύ ωραία η άμαξα σου της ΛΥΡΑ!!! Μου αρέσει και ο ιππότης σου με τα κόκκινα φτερά!
Κάτι σου γυάλισε στο μάτι εσένα...Spybil είπε:Αγαπητή Admin, σου έχω εκφράσει τα συναισθήματα απεριόριστης εκτίμησης και θαυμασμού που τρέφω για το άτομό σου, έ;;;;
Ε, καλά... Δεν άντεξες έτσι; Άφησες τίποτα και για μας ή τα σήκωσες όλα; Δώστε του κάποιος ένα κουτί μελομακάρονα για να τον καθυστερήσουμε λιγάκι μην αδειάσει και τα υπόλοιπα ράφιαand1 είπε:Ακόμα μια νέα προσθήκη στη συλλογή μου
Kambia είπε:Ε, καλά... Δεν άντεξες έτσι; Άφησες τίποτα και για μας ή τα σήκωσες όλα; Δώστε του κάποιος ένα κουτί μελομακάρονα για να τον καθυστερήσουμε λιγάκι μην αδειάσει και τα υπόλοιπα ράφια
Καλορίζικο Αντρίκο.
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά. 1@Kambia[/USER] όπως είδες δεν άντεξα κ αν συνεχίσω έτσι ούτε τα μελομακάρονα θ' αφήσωΙωάννης1ος είπε:Καλορίζικο φίλε! Είναι πολύ όμορφο!