ilias1
RetroN00b
- Αντιδράσεις
- 1
Από την playmobil στη Γερμανία δεν μπορούμε να τα παραγγείλουμε?Στέλνει Ελλάδα?stayros είπε:Ο καταλογος κυκλοφορει τον Ιουνιο στην Γερμανια,οποτε του χρονου θα τα δουμε κι εδω.
Από την playmobil στη Γερμανία δεν μπορούμε να τα παραγγείλουμε?Στέλνει Ελλάδα?stayros είπε:Ο καταλογος κυκλοφορει τον Ιουνιο στην Γερμανια,οποτε του χρονου θα τα δουμε κι εδω.
Δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα,πρεπει να στελνει κανονικα!ilias1 είπε:Από την playmobil στη Γερμανία δεν μπορούμε να τα παραγγείλουμε?Στέλνει Ελλάδα?
Έλα ρε συ μια χαρά ειναι κ αυτάplaymofreak είπε:πφφφ.... οι επανεκδόσεις ειναι απλες απομιμησεις....
Σταύρο είσαι ωραίος Πρόκειτε για τους καταλόγους που κυκλοφόρησαν στην Γερμανία ή είναι κ απο άλλες χώρες? Το ρωτάω γιατί κάπου είδα το " I Would Like" και μου έκανε εντύπωση :xm: Αρκετοί Ελληνικοί κατάλογοι κυκλοφόρησαν με άλλο εξώφυλλο κ μέσα υπήρχαν άλλα διοράματα. Ίσως γιατί ήμασταν 2 χρόνια πίσω κ έπρεπε να τα παρουσιάσουν αλλιώς. :thanx2: :thanx2: :thanx2:stayros είπε:Καθιστε αναπαυτικα και βολικα ακουγοντας χαλαρωτικη μουσικη(προαιρετικο)..."][/url]Παρτε τον καφε σας,την σοκολατα σας Η' οποιοδηποτε αλλο ροφημα θελετε...
Καθαριστε καλα τα γυαλια σας (οσοι φορατε) και την οθονη σας..."][/url]
Και απολαυστε το...Αρχειο Καταλογων Playmobil 1974-2014 ..... :d@redevil @redevil:d@redevil
Να ΄σαι καλα Αντρικο,σε ευχαριστω!!!and1 είπε:Σταύρο είσαι ωραίος Πρόκειτε για τους καταλόγους που κυκλοφόρησαν στην Γερμανία ή είναι κ απο άλλες χώρες? Το ρωτάω γιατί κάπου είδα το " I Would Like" και μου έκανε εντύπωση :xm: Αρκετοί Ελληνικοί κατάλογοι κυκλοφόρησαν με άλλο εξώφυλλο κ μέσα υπήρχαν άλλα διοράματα. Ίσως γιατί ήμασταν 2 χρόνια πίσω κ έπρεπε να τα παρουσιάσουν αλλιώς. :thanx2: :thanx2: :thanx2:
Μα κυκλοφορεί και σε καταστήματα ο κατάλογος. Εγώ τον έχω από την περασμένη εβδομάδα στα χέρια μου. Οπότε zouzou ευκαιρία για βόλτες στα παιχνιδάδικαzouzou είπε:Εμένα ακόμα