D@redevil
Retired Admin
- Αντιδράσεις
- 607
Αγαπητοί Playmomaniacs του Retromaniax!
Με χαρά θέλουμε να σας παρουσιάσουμε μια μικρή έκπληξη μαζί με την Kambia: Την φωτο-κάλυψη του Playmobil Magicland!
Ήταν αυτή την Παρασκευή το πρωί, όταν η φίλτατη Caprice, μου υπέδειξε ένα link (για να γίνω εντελώς καλά από τον πυρετό, όπως ανέφερε! :flower: ), που φυσικά ξεψάχνισα με συνοπτικές διαδικασίες!
Κοντολογίς, το link έλεγε τα εξής:
Το ίδιο βράδυ, έμελλε να μου θυμήσει το event, άλλο ένα μέλος: η zouzou!
Το Σάββατο (χθες) λοιπόν, μας οδήγησαν τα βήματά μας στο γνωστό συγκρότημα καταστημάτων, για άλλο λόγο βέβαια, αλλά μόλις έφτασα εκεί, θυμήθηκα τα λόγια της Caprice και ασυναίσθητα, έβαλα το χέρι μου στο smartphone μου, ενεργοποιώντας τη φωτογραφική μηχανή!
Η συνάντηση λοιπόν με την Κάμπια οδήγησε σε ένα φωτορεπορτάζ, άνευ προηγουμένου! Μόνο οι δικές μου φωτός έφτασαν αισίως τις 120 (!).
Προτού βάλω φωτός (κι εξαφανιστείτε από το θρεντ! ), να μοιραστώ μερικές σκέψεις:
α) Η εμπειρία ήταν ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΗ!!! Δε μπορώ να σας περιγράψω τη συγκίνηση που έβλεπα τόσα παιδάκια να παίζουν με τα ίδια παιχνίδια που παίζαμε κι εμείς!
β) Τα διοράματα που έστησε η εταιρία αγγίζουν την τελειότητα! Πραγματικά, νομίζω ότι ο Stayros μας θα λιποθυμούσε!
γ) Οι κοπέλες που ήταν στο event ήταν ευγενέστατες και φιλικότατες! Ουδώλως πτοήθηκαν από το γεγονός ότι 3 μαντραχαλούδες (ναι, και η τρίτη της παρέας μέλος του φόρουμ, αλλά ας μιλήσει εκείνη για την εμπειρία αν θέλει! ) ρωτούσαν για τα playmobil και για το πού βρίσκονται οι υπόλοιποι παιδότοποι! (ε, μη χάσουμε και τίποτα! )
δ) Τα τεράστια πλαστικά playmobil, είχαν περίπου το ύψος μου! Δεδομένου ότι εγώ είμαι 1.64, δεν έπεφταν κάτω από 1.60. Μπορείτε να με φανταστείτε να πηγαίνω και να τ' αγκαλιάζω ή να τα σφίγγω το χέρι? Γελάστε ελεύθερα!
ε) Και ο and1 είχε την τιμητική του χθες! Είδα τόσους πειρατές, που αναπόφευκτα τον μελετούσα κι εκείνον!
Αρκετά με τα λόγια! Απολαύστε φωτός:
Αφιερωμένη εξαιρετικά:
Επίσης αφιερωμένη στον and1
Αυτήν όταν την τραβούσα, σκεφτόμουν την Caprice! Ε, μην πλατιάζω! Αφιερωμένη!
Καμαρώστε την admin μας που τρέχει να πάρει θέση στο playmobil (ούτε παιδάκια δεν είδα να τρέχουν έτσι! ):
Και τελικά, τα κατάφερε!
Μια απίστευτη μπάλα!
Και τέλος, ένας πανέμορφος δράκος:
Συνέχεια των φωτογραφιών εδώ: http://www.retromaniax.gr/vb/album.php?albumid=1947 & http://www.retromaniax.gr/vb/album.php?albumid=1951
Σταύρε, επίτηδες δε σου αφιέρωσα τίποτα, γιατί ό,τι υπάρχει σε διοράματα μέσα στα άλμπουμς μου, είναι για σένα!
Τόσο που σε μελετούσα χθες, θα πρέπει να σε μάτιασα!
Να ευχηθώ να το φέρουν σαν event & στην Αθήνα!
Και να κάνουν τέτοιες ομορφιές πιο συχνά!
(P.S. Αναμείνατε και φωτός της Κάμπιας! )
Με χαρά θέλουμε να σας παρουσιάσουμε μια μικρή έκπληξη μαζί με την Kambia: Την φωτο-κάλυψη του Playmobil Magicland!
Ήταν αυτή την Παρασκευή το πρωί, όταν η φίλτατη Caprice, μου υπέδειξε ένα link (για να γίνω εντελώς καλά από τον πυρετό, όπως ανέφερε! :flower: ), που φυσικά ξεψάχνισα με συνοπτικές διαδικασίες!
Κοντολογίς, το link έλεγε τα εξής:
Η συνέχεια του άρθρου έλεγε τα εξής (ελαφρώς παραφρασμένα για λόγους αποφυγής διαφήμισης!)Από τις 9 έως τις 27 Μαρτίου ο μαγευτικός κόσμος των PLAYMOBIL ξεδιπλώνεται σε γνωστό συγκρότημα καταστημάτων…Ένα εκπληκτικό Κάστρο Ιπποτών PLAYMOBIL και ένας τεράστιος κόκκινος Δράκος ξυπνάει τη φαντασία των μικρών μας φίλων για μεσαιωνικές περιπέτειες, ενώ το μεγάλο Αφρικανικό Καταφύγιο τους ταξιδεύει στην Αφρική για σαφάρι!
Και φυσικά, 5 απίθανοι παιδότοποι PLAYMOBIL περιμένουν καθημερινά τα παιδιά για να διασκεδάσουν με ατελείωτες ώρες παιχνιδιού!
Οι εκπλήξεις δε σταματούν εδώ…
Αφού πάλεψα λίγο (το πολύ 10'' ) με τις αμφιβολίες μου δήλωσα συμμετοχή!Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό στο Facebook από τις 9 μέχρι τις 27 Μαρτίου και κερδίστε ένα πλήρες σετ ΚΑΣΤΡΟ ΙΠΠΟΤΩΝ της PLAYMOBIL!Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στην επίσημη σελίδα στο Facebook, και να δηλώσετε συμμετοχή!
Το ίδιο βράδυ, έμελλε να μου θυμήσει το event, άλλο ένα μέλος: η zouzou!
Το Σάββατο (χθες) λοιπόν, μας οδήγησαν τα βήματά μας στο γνωστό συγκρότημα καταστημάτων, για άλλο λόγο βέβαια, αλλά μόλις έφτασα εκεί, θυμήθηκα τα λόγια της Caprice και ασυναίσθητα, έβαλα το χέρι μου στο smartphone μου, ενεργοποιώντας τη φωτογραφική μηχανή!
Η συνάντηση λοιπόν με την Κάμπια οδήγησε σε ένα φωτορεπορτάζ, άνευ προηγουμένου! Μόνο οι δικές μου φωτός έφτασαν αισίως τις 120 (!).
Προτού βάλω φωτός (κι εξαφανιστείτε από το θρεντ! ), να μοιραστώ μερικές σκέψεις:
α) Η εμπειρία ήταν ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΗ!!! Δε μπορώ να σας περιγράψω τη συγκίνηση που έβλεπα τόσα παιδάκια να παίζουν με τα ίδια παιχνίδια που παίζαμε κι εμείς!
β) Τα διοράματα που έστησε η εταιρία αγγίζουν την τελειότητα! Πραγματικά, νομίζω ότι ο Stayros μας θα λιποθυμούσε!
γ) Οι κοπέλες που ήταν στο event ήταν ευγενέστατες και φιλικότατες! Ουδώλως πτοήθηκαν από το γεγονός ότι 3 μαντραχαλούδες (ναι, και η τρίτη της παρέας μέλος του φόρουμ, αλλά ας μιλήσει εκείνη για την εμπειρία αν θέλει! ) ρωτούσαν για τα playmobil και για το πού βρίσκονται οι υπόλοιποι παιδότοποι! (ε, μη χάσουμε και τίποτα! )
δ) Τα τεράστια πλαστικά playmobil, είχαν περίπου το ύψος μου! Δεδομένου ότι εγώ είμαι 1.64, δεν έπεφταν κάτω από 1.60. Μπορείτε να με φανταστείτε να πηγαίνω και να τ' αγκαλιάζω ή να τα σφίγγω το χέρι? Γελάστε ελεύθερα!
ε) Και ο and1 είχε την τιμητική του χθες! Είδα τόσους πειρατές, που αναπόφευκτα τον μελετούσα κι εκείνον!
Αρκετά με τα λόγια! Απολαύστε φωτός:
Αφιερωμένη εξαιρετικά:
Επίσης αφιερωμένη στον and1
Αυτήν όταν την τραβούσα, σκεφτόμουν την Caprice! Ε, μην πλατιάζω! Αφιερωμένη!
Καμαρώστε την admin μας που τρέχει να πάρει θέση στο playmobil (ούτε παιδάκια δεν είδα να τρέχουν έτσι! ):
Και τελικά, τα κατάφερε!
Μια απίστευτη μπάλα!
Και τέλος, ένας πανέμορφος δράκος:
Συνέχεια των φωτογραφιών εδώ: http://www.retromaniax.gr/vb/album.php?albumid=1947 & http://www.retromaniax.gr/vb/album.php?albumid=1951
Σταύρε, επίτηδες δε σου αφιέρωσα τίποτα, γιατί ό,τι υπάρχει σε διοράματα μέσα στα άλμπουμς μου, είναι για σένα!
Τόσο που σε μελετούσα χθες, θα πρέπει να σε μάτιασα!
Να ευχηθώ να το φέρουν σαν event & στην Αθήνα!
Και να κάνουν τέτοιες ομορφιές πιο συχνά!
(P.S. Αναμείνατε και φωτός της Κάμπιας! )