Playmobil Magicland! Φωτορεπορτάζ

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας D@redevil
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

D@redevil

Retired Admin
Αντιδράσεις
607
Αγαπητοί Playmomaniacs του Retromaniax!

Με χαρά θέλουμε να σας παρουσιάσουμε μια μικρή έκπληξη μαζί με την Kambia: Την φωτο-κάλυψη του Playmobil Magicland! :)

Ήταν αυτή την Παρασκευή το πρωί, όταν η φίλτατη Caprice, μου υπέδειξε ένα link (για να γίνω εντελώς καλά από τον πυρετό, όπως ανέφερε! :flower: ), που φυσικά ξεψάχνισα με συνοπτικές διαδικασίες! :)

Κοντολογίς, το link έλεγε τα εξής:

Από τις 9 έως τις 27 Μαρτίου ο μαγευτικός κόσμος των PLAYMOBIL ξεδιπλώνεται σε γνωστό συγκρότημα καταστημάτων…Ένα εκπληκτικό Κάστρο Ιπποτών PLAYMOBIL και ένας τεράστιος κόκκινος Δράκος ξυπνάει τη φαντασία των μικρών μας φίλων για μεσαιωνικές περιπέτειες, ενώ το μεγάλο Αφρικανικό Καταφύγιο τους ταξιδεύει στην Αφρική για σαφάρι!

Και φυσικά, 5 απίθανοι παιδότοποι PLAYMOBIL περιμένουν καθημερινά τα παιδιά για να διασκεδάσουν με ατελείωτες ώρες παιχνιδιού!

Οι εκπλήξεις δε σταματούν εδώ…
Η συνέχεια του άρθρου έλεγε τα εξής (ελαφρώς παραφρασμένα για λόγους αποφυγής διαφήμισης!)

Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό στο Facebook από τις 9 μέχρι τις 27 Μαρτίου και κερδίστε ένα πλήρες σετ ΚΑΣΤΡΟ ΙΠΠΟΤΩΝ της PLAYMOBIL!Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στην επίσημη σελίδα στο Facebook, και να δηλώσετε συμμετοχή!
Αφού πάλεψα λίγο (το πολύ 10'' :D ) με τις αμφιβολίες μου δήλωσα συμμετοχή! :)

Το ίδιο βράδυ, έμελλε να μου θυμήσει το event, άλλο ένα μέλος: η zouzou! :)

Το Σάββατο (χθες) λοιπόν, μας οδήγησαν τα βήματά μας στο γνωστό συγκρότημα καταστημάτων, για άλλο λόγο βέβαια, αλλά μόλις έφτασα εκεί, θυμήθηκα τα λόγια της Caprice και ασυναίσθητα, έβαλα το χέρι μου στο smartphone μου, ενεργοποιώντας τη φωτογραφική μηχανή!

Η συνάντηση λοιπόν με την Κάμπια οδήγησε σε ένα φωτορεπορτάζ, άνευ προηγουμένου! Μόνο οι δικές μου φωτός έφτασαν αισίως τις 120 (!).

Προτού βάλω φωτός (κι εξαφανιστείτε από το θρεντ! :D ), να μοιραστώ μερικές σκέψεις:

α) Η εμπειρία ήταν ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΗ!!! Δε μπορώ να σας περιγράψω τη συγκίνηση που έβλεπα τόσα παιδάκια να παίζουν με τα ίδια παιχνίδια που παίζαμε κι εμείς!

β) Τα διοράματα που έστησε η εταιρία αγγίζουν την τελειότητα! Πραγματικά, νομίζω ότι ο Stayros μας θα λιποθυμούσε!

γ) Οι κοπέλες που ήταν στο event ήταν ευγενέστατες και φιλικότατες! Ουδώλως πτοήθηκαν από το γεγονός ότι 3 μαντραχαλούδες (ναι, και η τρίτη της παρέας μέλος του φόρουμ, αλλά ας μιλήσει εκείνη για την εμπειρία αν θέλει! ;) ) ρωτούσαν για τα playmobil και για το πού βρίσκονται οι υπόλοιποι παιδότοποι! (ε, μη χάσουμε και τίποτα! :D )

δ) Τα τεράστια πλαστικά playmobil, είχαν περίπου το ύψος μου! Δεδομένου ότι εγώ είμαι 1.64, δεν έπεφταν κάτω από 1.60. Μπορείτε να με φανταστείτε να πηγαίνω και να τ' αγκαλιάζω ή να τα σφίγγω το χέρι? :) Γελάστε ελεύθερα! :)

ε) Και ο and1 είχε την τιμητική του χθες! Είδα τόσους πειρατές, που αναπόφευκτα τον μελετούσα κι εκείνον! :)

Αρκετά με τα λόγια! Απολαύστε φωτός:

Αφιερωμένη εξαιρετικά: ;)

attachment.php

Επίσης αφιερωμένη στον and1 :D

attachment.php

Αυτήν όταν την τραβούσα, σκεφτόμουν την Caprice! Ε, μην πλατιάζω! Αφιερωμένη!

attachment.php

Καμαρώστε την admin μας που τρέχει να πάρει θέση στο playmobil (ούτε παιδάκια δεν είδα να τρέχουν έτσι! :D ):

attachment.php

Και τελικά, τα κατάφερε! :D

attachment.php

Μια απίστευτη μπάλα!

attachment.php

Και τέλος, ένας πανέμορφος δράκος:

attachment.php

Συνέχεια των φωτογραφιών εδώ: http://www.retromaniax.gr/vb/album.php?albumid=1947 & http://www.retromaniax.gr/vb/album.php?albumid=1951

Σταύρε, επίτηδες δε σου αφιέρωσα τίποτα, γιατί ό,τι υπάρχει σε διοράματα μέσα στα άλμπουμς μου, είναι για σένα!

Τόσο που σε μελετούσα χθες, θα πρέπει να σε μάτιασα! :D

Να ευχηθώ να το φέρουν σαν event & στην Αθήνα!

Και να κάνουν τέτοιες ομορφιές πιο συχνά! ;)

(P.S. Αναμείνατε και φωτός της Κάμπιας! ;) )

Υπέροχα είναι!Το πρώτο βαλιτσάκι κοστίζει 42? και έχει αρκετό χώρο για έπιπλα!!!Επίσης πολύ ωραίο το διόραμα με το σχολείο.Βλέπω έχουν χρησιμοποιήσει το μικρότερο σχολείο (5923) το οποίο δεν το έχω δει να κυκλοφορεί στην Ελλάδα.Αυτό το σχολείο δεν έχει μόνο τουαλέτες,και έχει λιγότερο εξοπλισμό στον πάνω όροφο,αλλά έχει extra αίθουσα και περισσότερες φιγούρες!Επίσης πολύ ωραίο το σπίτι,και το νοσοκομείο!

Σαν πιο γνώστες, μάλλον θα βρείτε πράγματα που είτε θα σας εντυπωσιάσουν, είτε θα είναι αναμενόμενα! Για μένα πάντως ήταν μια απίστευτη εμπειρία! Και η αλήθεια είναι ότι κάπου-κάπου σκεφτόμουν κι εσένα, αλλά δε μπορούσα να θυμηθώ ποια προτίμηση έχεις!

Σε βρίσκω πολύ ενθουσιώδη & τρομερά ενημερωμένο για όλες τις σειρές! Οπότε ο μόνος λόγος που "απουσίαζες" από τις αφιερώσεις, ήταν γιατί δεν ήξερα τι να σου (πρωτο-)αφιερώσω από φωτό! :)

Όσο για τα διοράματα, νομίζω ότι θα μπορούσα να φωτογραφίζω για ώρες! Αν είχα την κανονική μου μηχανή & δεν υπήρχε επικείμενος καφές, νομίζω ότι θα είχα περάσει όλες τις ώρες της μέρας εκεί!

Προσωπικά, ενθουσιάστηκα με τη σειρά Future Planet & με το σχολείο! Από την πίσω μεριά του σχολείου, έχει δρόμο, φανάρια, playmobil που σταματά την κυκλοφορία!....

Απλά, τέλεια! :D

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αχ! Τα λόγια είναι περιττά :sealed:

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!

Δεν έχω λόγια ......και γω σκεφτόμουν μια απο αυτές τις μέρες να πάω. Πρέπει να περάσατε super ε? Ευχαριστούμε και για τις αφιερώσεις (μμμμ σαν να με πονούσε το κεφαλι μου χθες τώρα που το σκέφτομαι) και που μοιραστήκατε όλα αυτά μαζί μας!!!!! :thanx2: :D

Τον αιθερα γρηγορα....ΣΒΗΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩ....:animeek::animeek::animeek::animeek::animeek::animeek::animeek::animeek::animeek::animeek::animeek::animeek::animeek::animeek::animeek::animeek::animeek::animeek::animeek::animeek::animeek::animeek::animeek::animeek::animeek::animeek::animeek::animeek:

Μαριανακι πολλα ευχαριστω και πολλα respect... :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2:

caprice είπε:
Αχ! Τα λόγια είναι περιττά :sealed:
Well, αν δεν έδινες το hint, δε θα υπήρχε θέμα! Οπότε ευχαριστώ πολύ! :flower:

and1 είπε:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!Δεν έχω λόγια ......και γω σκεφτόμουν μια απο αυτές τις μέρες να πάω. Πρέπει να περάσατε super ε? Ευχαριστούμε και για τις αφιερώσεις (μμμμ σαν να με πονούσε το κεφαλι μου χθες τώρα που το σκέφτομαι) και που μοιραστήκατε όλα αυτά μαζί μας!!!!! :thanx2: :D
Να ΄σαι καλά! :)

Βρε συ, Σαλονικιός είσαι?! :D

Να πας οπωσδήποτε - θα πάθεις μεγάλη πλάκα. Δε θα θες να φύγεις & αν δεις τα διοράματα με το πειρατικό καράβι, θα βεντουζώσεις στο τζάμι! Εγγυημένα πράγματα! ;)

Για το κεφάλι, μάλλον εγώ ήμουν! :D Περίμενε και τις φωτός της Κάμπιας!

stayros είπε:
Τον αιθερα γρηγορα....ΣΒΗΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩ....:animeek:Μαριανακι πολλα ευχαριστω και πολλα respect... :thanx2: :bow2:

Έχω πεθάνει στα γέλια με την απάντησή σου! :biglaugh:

Να 'σαι καλά Σταύρε μου! :flower:

Ο παρακάτω Δράκος με τους 2 ιππότες σε υποδέχονταν σε μια από τις πολλές εισόδους του εμπορικού

attachment.php

Διάφοροι "σταθμοί" υπήρχαν διάσπαρτοι μέσα στο εμπορικό κέντρο και ήταν γεμάτοι παιδάκια που έπαιζαν. Πάγκοι γεμάτοι playmobil και αξεσουάρ. πχ αυτό είναι από το τμημα Σαφάρι
attachment.php

Ήθελα να παίξω με όλα. Κάστρα, ιππότες, δράκοι, καταπέλτες, πειρατικά πλοία, πειρατές, το κουκλόσπιτο, το εξοχικό, το σχολείο, η πυροσβεστική, το αστυνομικό τμήμα, τα πάντα ΕΚΤΟΣ από ινδιάνους και γενικά άγρια Δύση :cry:

- Tα διοράματα, όπως ανέφερε και η D@redevil, ήταν φανταστικά. Χάζευες λεπτομέρειες. Σε πολλά υπήρχαν και μικροί μηχανισμοί που κινούσαν κάποιες φιγούρες.

Πχ το πειρατικό καράβι κουνιόταν ρυθμικά σαν να ήταν στη θάλασσα.

- Όλα τα λεφτά ήταν η φάτσα της συμπαθέστατης κοπέλας όταν την ρώτησα "Εμείς μπορούμε να παίξουμε?". Παύση.... "Εμ... ναι.... γιατί όχι...?!?!"

Ανέβασα μερικές από τις φωτογραφίες που τράβηξα στο ακόλουθο άλμπουμ καθώς ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ θα ξαναπάω με την φωτογραφική μηχανή για καλύτερες λήψεις αλλά και για να παίξω! :D

ΥΓ.

Καμαρώστε την admin μας που τρέχει να πάρει θέση στο playmobil (ούτε παιδάκια δεν είδα να τρέχουν έτσι! ):
Όχι που θα ΄χανα την ευκαιρία να κάτσω παρέα στο τζιπάκι του σαφάρι με οδηγό ένα Playmobil :D

Είδα ότι το ενδιαφέρον σου, το μονοπώλησε το σχολείο! :D

Τη δε σειρά Future Planet, ούτε σημασία δεν της έδωσες (άντε της αφιέρωσες μια-δυο φωτός και αυτό ήταν όλο! :) )

Μπράβο που κατάφερες να βγάλεις και το διόραμα με το Safari - το πέρασα πολύ στα "πεταχτά" λόγω απίστευτου κόσμου!

Νομίζω ότι κι εγώ θα ήθελα να ξαναπάω! Δεν πρόλαβα να παίξω! :(

Μετα το χθεσινοβραδυνο ευχαριστο σοκ,ερχεται και το πρωινο αποτελειωμα...:animeek:

Exω μεινει αποσβωλομενος --για να το πω κομψα--με ολες αυτες τις υπεροχες

φωτογραφιες!!! :o

Μαριανα και Ναταλι σας ευχαριστω προσωπικα για την εκπληξη

που μας κανατε και μοιραστηκατε αυτο το καταπληκτικο event

μαζι μας! Και παλι συγχαρητηρια για την εκπληξη!!!! :D :thumb:

Tελειο το ρεπορταζ Μαριαννα!Μπραβο κοριτσια! :thanx2:

Η αλήθεια είναι οτι οι φωτογραφίες του σχολείου βγήκαν αρκετά καθαρές οπότε και τις ανέβασα όλες, το δε κάστρο των δράκων ήταν μια σκέτη αποτυχία. Αρκετά κουνημένες λες και ήμουν σε βάρκα. Επιφυλάσσομαι όμως ;)

Τώρα για τη σειρά Future Planet ήταν πράγματι μόνο 2 οι φωτογραφίες. Δεν με τραβάει αυτή η σειρά καθόλου 8) 8)

Σταύρε & Γρηγόρη, ευχαριστούμε πάρα πολύ! :)

Προσωπικά, πιο πολύ χαίρομαι που σας άρεσαν, παρά για την εμπειρία αυτή-καθαυτή! Πραγματικά είναι ένα must γεγονός, αν έρθει (που ελπίζω να έρθουν) και στην Αθήνα.

Έχετε, δεν έχετε παιδιά, συνιστώ να μην το χάσετε! :)

Ναι, θα γίνω κουραστική, αλλά αν δεν είχα το hint της Caprice, δε θα προχωρούσε η ιδέα! Μεγάλο μέρος των credits πηγαίνει σ' εκείνη!

@ Kambia: Εγώ πάλι γιατί πάω και τη συνδέω με τα Space? Έρωτας αγιάτρευτος, λέμε! :D

D@redevil είπε:
@ Kambia: Εγώ πάλι γιατί πάω και τη συνδέω με τα Space? Έρωτας αγιάτρευτος, λέμε! :D
Εγώ πάλι γιατί δε βλέπω καμία σχέση εκτός με το οτι ασχολούνται με το διάστημα!!!!!

καταπληκτικο το φωτορεπορταζ σας κοριτσια :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: τελεια τα διοραματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: για τις φωτογραφιες

ποσα playmobiloεκθεματα υπηρχαν συνολικα;

Μπράβο κορίτσια, πολύ ωραίο το ρεπορτάζ σας. :)

Kambia είπε:
Εγώ πάλι γιατί δε βλέπω καμία σχέση εκτός με το οτι ασχολούνται με το διάστημα!!!!!
Κοίτα, αλλιώς βλέπαν το διάστημα το '80 και αλλιώς βλέπουν το Future Planet σήμερα! ;)

Μου ξυπνάει μια γλυκιά νοσταλγία! Τι να κάνω! :D

katerinak είπε:
καταπληκτικο το φωτορεπορταζ σας κοριτσια :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: τελεια τα διοραματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: για τις φωτογραφιεςποσα playmobiloεκθεματα υπηρχαν συνολικα;
Ευχαριστούμε Κατερίνα! :)

Υπήρχαν 2 χώροι: Ο ένας στο ισόγειο, ο άλλος στον 1ο.

Στο ισόγειο υπήρχαν 4 προθήκες, που φιλοξενούσαν τις εξής σειρές:

α) Πειρατές

β) Future Planet

γ) Farm & Pony Ranch

δ) Νοσοκομείο - Κλινική (αν θυμάμαι καλά! Με ερωτηματικό και το link :) )

Στον 1ο υπήρχαν 4 προθήκες + 1 κεντρική, που φιλοξενούσαν τις εξής σειρές:

α) Σχολείο

β) Life in the city

γ) Knights & Dragonland

δ) Αστυνομία / Πυροσβεστική

Και κεντρική προθήκη η σειρά African Wildlife!

alkis21 είπε:
Μπράβο κορίτσια, πολύ ωραίο το ρεπορτάζ σας. :)
Ευχαριστούμε Άλκη!

@Wally: Thanks! ;)

D@redevil είπε:
Να ΄σαι καλά! :)

Βρε συ, Σαλονικιός είσαι?! :D

Να πας οπωσδήποτε - θα πάθεις μεγάλη πλάκα. Δε θα θες να φύγεις & αν δεις τα διοράματα με το πειρατικό καράβι, θα βεντουζώσεις στο τζάμι! Εγγυημένα πράγματα!

Για το κεφάλι, μάλλον εγώ ήμουν! :D Περίμενε και τις φωτός της Κάμπιας!
Πειράζει που κόλλησα την μούρη μου στην οθόνη του υπολογιστή όταν είδα το πειρατικό καράβι? Ναι απο Θεσ/νικη είμαι και θα προσπαθήσω να πάω! Όσο για το μάτι συγχωρήσε :D με μελετούσες για καλό :P Κ πάλι Thanks και στις δυο σας για όλα αυτά!!!!! :thanx2: :thanx2: :thanx2:

D@redevil είπε:
Υπήρχαν 2 χώροι: Ο ένας στο ισόγειο, ο άλλος στον 1ο.
Στο ισόγειο υπήρχαν 4 προθήκες, που φιλοξενούσαν τις εξής σειρές:

α) Πειρατές

β) Future Planet

γ) Farm & Pony Ranch

δ) Νοσοκομείο - Κλινική (αν θυμάμαι καλά! Με ερωτηματικό και το link :) )

Στον 1ο υπήρχαν 4 προθήκες + 1 κεντρική, που φιλοξενούσαν τις εξής σειρές:

α) Σχολείο

β) Life in the city

γ) Knights & Dragonland

δ) Αστυνομία / Πυροσβεστική

Και κεντρική προθήκη η σειρά African Wildlife!
D@redevil σ ευχαριστουμε πολυ για τις πληροφοριες :)

Πίσω
Μπλουζα