Playmobil Magicland! Φωτορεπορτάζ

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας D@redevil
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Επιφυλάσσομαι μήπως είχε και πουθενά αλλού γιατί δεν το γυρίσαμε όλο το εμπορικό. Αν υπάρχουν και άλλες προθήκες με διοράματα θα σας τις παρουσιάσουμε ;)

Μαριανα και Ναταλι κανατε φανταστικη δουλεια.Μπορει να μην εχω πια το μεγαλο πειρατικο σκηνικο που ειχα στημενο σε ενα πολυ μεγαλο τραπεζι αλλα ακομα τα αγαπαω τα playmobil.Kαι παλι συγχαρητηρια για της υπεροχες φοτωγραφιες.

Ηταν παρα πολυ ωραια (εγω ημουν η τριτη της παρεας ;) )

Μου αρεσαν οι τεραστιες φιγουρες που τις επιανα και ηθελα να δω αν κανουν τις ιδιες κινησεις με τις μινιατουρες (σε μια κοντεψε να της βγει το χερι :P )

Ειδα απο κοντα το καραβι των πειρατων :D (μικρη το εβλεπα μονο στην διαφημιση)

Χαζεψα το καστρο των ιπποτων και θυμαμαι που μικρη αφου δεν το ειχα αγορασει, εφτιαχνα με τα lego μου καστρα και εβαζα τα playmobil μεσα (αλλα δεν τρελαθηκα με το καστρο των δρακων).

Η φαρμα ηταν ανεκαθεν η μεγαλη μου αδυναμια :D

και απο τις νεες φιγουρες μου αρεσε το σχολειο :)

Απο τις νεες φιγουρες ΔΕΝ ξετρελαθηκα ιδιαιτερα ουτε με την κοριτσιστικη σειρα (και ας μου αρεσε η πριγκιπισσα. Ευχαριστω D@redevil ;) ), αλλα ουτε και με την future planet (μαλλον γιατι επιμενω στα ρετρο ;) )

Παντως ηταν πολυ ωραια που ολο το εμπορικο εγινε ενας τεραστιος παιδοτοπος με playmobil, και εμεις παιξαμε για λιγο :flower:

Kambia είπε:
Επιφυλάσσομαι μήπως είχε και πουθενά αλλού γιατί δεν το γυρίσαμε όλο το εμπορικό. Αν υπάρχουν και άλλες προθήκες με διοράματα θα σας τις παρουσιάσουμε ;)
Και ναι τελικά υπήρχαν άλλοι 2 χώροι με Playmobil που δεν τους είδαμε στην πρώτη μας επίσκεψη :D . O ένας ήταν για μικρά παιδιά εως 3 ετών και είχε μόνο Playmobil 123. O άλλος ήταν.... αααα δε θα σας πω.... θα αφήσω τις φωτογραφίες να μιλήσουν ;)

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Ω ναι ήταν Top Agent και Future Planet.

Παρακάτω θα δείτε τον πάγκο του σαφάρι που έπαιζαν τα παιδιά

attachment.php

Ποιός είπε οτι δεν είχε Far West? 2 τράπεζες, 2 φυλακες, 2 άμαξες, πολλοί καουμπόηδες, άλογα και ληστές.

attachment.php

Σε αυτά κάθησα και έπαιξα κανένα μισάωρο! (Είχα καλή δικαιολογία όμως. Έπαιζα με την κόρη μου :D )

Ακολουθούν αρκετές φωτογραφίες στο 2ο άλμπουμ

Enjoy ;)

Υγ. Αγνοήστε τον πυροσβέστη που έχει μπει σφήνα στο Far West. Παιδάκια έπαιζαν εκεί.

@ Kambia

Πάρα πολύ ωραίες φωτογραφίες. Μετράω ήδη τη 2η επίσκεψή σου (με άλλοθι και καλά τη μικρή) :D

Ποιό "ιερόσυλο" παιδάκι έβαλε τον πυροσβέστη στην Άγρια Δύση;

caprice είπε:
@ KambiaΠάρα πολύ ωραίες φωτογραφίες. Μετράω ήδη τη 2η επίσκεψή σου (με άλλοθι και καλά τη μικρή) :D

Ποιό "ιερόσυλο" παιδάκι έβαλε τον πυροσβέστη στην Άγρια Δύση;
#) Και που 'σαι ακόμα.

Για τον πυροσβέστη έχει Υγ πιο πάνω :P

Kambia ευχαριστουμε πολυ και για το 2ο μερος με τις φωτογραφιες!!!!!!!!!!!!!!!

τι τελειο που ειναι το σχολειο των playmobil ειδικα τωρα που ειχαμε ακομα πιο κοντινες φωτο αλλα και ο ζωολογικος κηπος δεν παει πισω :)

πολλες λεπτομερειες εχει και το νοσοκομειο :)

Στη φωτο 24 μια μαμα playmobil ειναι χωρις μαλλια,χωρις αμφιβολια εδω εκανε το "θαυμα" του καποιο παιδικο χερακι :D

:wait2: :wait2:αναρωτιεμαι ποια επαιξε περισσοτερο η μαμα ή η κορη;

katerinak είπε:
:wait2: :wait2:αναρωτιεμαι ποια επαιξε περισσοτερο η μαμα ή η κορη;
Κάτσε να σε απαντήσω εγώ σε αυτό! :biglaugh: Η μαμά, φυσικά!

Το ότι εγώ ήμουν στη δουλειά και με "πικάριζε", πού το πας?!

Καταλήξαμε να μιλήσουμε τηλεφωνικώς για να με πει πόσο ωραία είναι τα εκθέματα που έχασα! :precry:

Το τι έχω συγχιστεί που έχασα Top Agents & Future planet, δεν περιγράφεται! Κάθομαι και κοιτάζω από φωτό 26 - 32 και λιώνω!

@Kambia: Δεν πήγες με τη Lumix? Νομίζω σε μια αντανάκλαση σε είδα με το κινητό!

Α, και εννοείται ότι οι φωτός είναι εκπληκτικές! :) Ευχαριστούμε πάρα πολύ! :thumb:

:animeek::animeek::animeek::animeek::animeek::animeek::animeek::animeek::animeek::animeek::animeek::animeek::animeek::animeek::animeek::animeek::animeek::animeek::animeek::animeek::animeek::animeek::animeek:

:dribble::dribble::dribble::dribble::dribble::dribble::dribble::dribble::dribble::dribble::dribble::dribble::dribble::dribble::dribble::dribble::dribble::dribble::dribble::dribble::dribble::dribble::dribble:

Δεν περιγραφω αλλο... :sealed: :zip:

D@redevil είπε:
Κάτσε να σε απαντήσω εγώ σε αυτό! :biglaugh: Η μαμά, φυσικά!
Εμμμ... Ρε συ έδειχνα στο παιδί πως να παίξει :biglaugh:

D@redevil είπε:
Το ότι εγώ ήμουν στη δουλειά και με "πικάριζε", πού το πας?!
Καταλήξαμε να μιλήσουμε τηλεφωνικώς για να με πει πόσο ωραία είναι τα εκθέματα που έχασα! :precry:

Το τι έχω συγχιστεί που έχασα Top Agents & Future planet, δεν περιγράφεται! Κάθομαι και κοιτάζω από φωτό 26 - 32 και λιώνω!
Mα να μη σου πω τι ωραία που είναι και τα άλλα? Ε? Ε? φανταστικέ μου Part :D :D

D@redevil είπε:
@Kambia: Δεν πήγες με τη Lumix? Νομίζω σε μια αντανάκλαση σε είδα με το κινητό!
Oxi δεν πήγα με την μηχανή. Δεν ήταν στο πρόγραμμα να πάω. Την επόμενη φορά (@ Caprice: την τρίτη δλδ :P ) θέλω να πιστεύω οτι θα έχω και κάμερα μαζι μου

D@redevil είπε:
Α, και εννοείται ότι οι φωτός είναι εκπληκτικές! :) Ευχαριστούμε πάρα πολύ! :thumb:
Ευχαριστώ. Nα στε καλά :flower:

katerinak είπε:
Στη φωτο 24 μια μαμα playmobil ειναι χωρις μαλλια,χωρις αμφιβολια εδω εκανε το "θαυμα" του καποιο παιδικο χερακι :D
Και εγώ το πρόσεξα!Και απόρησα,μήπως έτυχε από τη συσκευασία της,να έγινε λάθος και να μην είχε μαλλιά!

Οχι δεν είναι λάθος ή ελαττωματική η συσκευασία. Είναι τα Playmobil με τα οποία παίζουν τα παιδάκια οπότε κάπου θα έπεσε :D

Kambia είπε:
Εμμμ... Ρε συ έδειχνα στο παιδί πως να παίξει :biglaugh:
Kambia κατι τετοιο φανταστηκα κι εγω :D :D

πρεπει πρωτα να δοκιμαζει η μαμα και μετα η μικρη ;)

ωστε θα πας και 3η φορα;υποθετω παλι με την κορη για να μπορεις να παιξεις ελευθερα:biglaugh:

Πίσω
Μπλουζα