Και ναι τελικά υπήρχαν άλλοι 2 χώροι με Playmobil που δεν τους είδαμε στην πρώτη μας επίσκεψη . O ένας ήταν για μικρά παιδιά εως 3 ετών και είχε μόνο Playmobil 123. O άλλος ήταν.... αααα δε θα σας πω.... θα αφήσω τις φωτογραφίες να μιλήσουνKambia είπε:Επιφυλάσσομαι μήπως είχε και πουθενά αλλού γιατί δεν το γυρίσαμε όλο το εμπορικό. Αν υπάρχουν και άλλες προθήκες με διοράματα θα σας τις παρουσιάσουμε
#) Και που 'σαι ακόμα.caprice είπε:@ KambiaΠάρα πολύ ωραίες φωτογραφίες. Μετράω ήδη τη 2η επίσκεψή σου (με άλλοθι και καλά τη μικρή)
Ποιό "ιερόσυλο" παιδάκι έβαλε τον πυροσβέστη στην Άγρια Δύση;
Κάτσε να σε απαντήσω εγώ σε αυτό! Η μαμά, φυσικά!katerinak είπε::wait2: :wait2:αναρωτιεμαι ποια επαιξε περισσοτερο η μαμα ή η κορη;
Εμμμ... Ρε συ έδειχνα στο παιδί πως να παίξειD@redevil είπε:Κάτσε να σε απαντήσω εγώ σε αυτό! Η μαμά, φυσικά!
Mα να μη σου πω τι ωραία που είναι και τα άλλα? Ε? Ε? φανταστικέ μου PartD@redevil είπε:Το ότι εγώ ήμουν στη δουλειά και με "πικάριζε", πού το πας?!
Καταλήξαμε να μιλήσουμε τηλεφωνικώς για να με πει πόσο ωραία είναι τα εκθέματα που έχασα! recry:
Το τι έχω συγχιστεί που έχασα Top Agents & Future planet, δεν περιγράφεται! Κάθομαι και κοιτάζω από φωτό 26 - 32 και λιώνω!
Oxi δεν πήγα με την μηχανή. Δεν ήταν στο πρόγραμμα να πάω. Την επόμενη φορά (@ Caprice: την τρίτη δλδ ) θέλω να πιστεύω οτι θα έχω και κάμερα μαζι μουD@redevil είπε:@Kambia: Δεν πήγες με τη Lumix? Νομίζω σε μια αντανάκλαση σε είδα με το κινητό!
Ευχαριστώ. Nα στε καλά :flower:D@redevil είπε:Α, και εννοείται ότι οι φωτός είναι εκπληκτικές! Ευχαριστούμε πάρα πολύ!
Και εγώ το πρόσεξα!Και απόρησα,μήπως έτυχε από τη συσκευασία της,να έγινε λάθος και να μην είχε μαλλιά!katerinak είπε:Στη φωτο 24 μια μαμα playmobil ειναι χωρις μαλλια,χωρις αμφιβολια εδω εκανε το "θαυμα" του καποιο παιδικο χερακι
Kambia κατι τετοιο φανταστηκα κι εγωKambia είπε:Εμμμ... Ρε συ έδειχνα στο παιδί πως να παίξει