Playstation 2 R.I.P

Metalcandyman

Billy Mitchell εκ Σερρών
Joined
23 Απρ 2011
Μηνύματα
9.309
Αντιδράσεις
5.814
Στης 28 δεκεμβριου 2012 την παρασκευη που μας περασε δηλαδη η Sony ανακοινωσε οτι σταματαει η παραγωγη καινουργιων κονσολων ps2 στην ιαπωνια και αμεσα σε ολο των κοσμο και ενημερωθηκαν οι Retailers οτι θα εχουν να πουλησουν μονο το stock τους και μετα τελος.Ετσι λοιπον μετα απο 12 χρονια πεφτουν οι τιτλοι τελους για την δευτερη σε κονσολα πωλησεις ολων των εποχων που προσφατα εχασε την πρωτια απο το ενα και ανεπαναληπτα μοναδικο ΝΙΝTENDO DS.

Kαι μπορει να μην γουσταρω την sony και πολυ περισσοτερο την micro$oft αλλα οφειλω να ομολογησω οτι μετα απο της κονσολες της ΝΙNTENDO η κονσολα που ελιωσα πραγματικα και διασκεδασα μαζι της ειναι το ps2 και εχω το πρωτο μοντελο που κυκλοφορησε χωρις να εχει παθει το παραμικρο η να αγορασω καποιο αλλο.Ειναι περητο να αναφερω της παιχνιδαρες που κυκλοφορησαν στο playstation 2 γιατι σιγουρα ολοι της γνωριζετε πολυ καλα.

Rest in peace λοιπον PS2 θα σε θυμομαστε για παντα και ποτε δεν θα σταματησουμε να παιζουμε της παιχνιδαρες που μας εχεις χαρισει.

Προβολή συνημμένου 67547

G A M E O V E R


 
We love you for ever PS2... :flower:

attachment.php


attachment.php


attachment.php
 
Να'ναι καλα η κονσολιτσα ,καλα περασαμε.




attachment.php
 
Άλλη μία προσθήκη στη ρετρό λίστα λοιπόν. Τρέξτε να αγοράσετε τα τελευταία κομμάτια. Σε καμιά 10-15 χρόνια θα έχει πολύ αξία μια sealed brand new τέτοια κονσόλα. R.I.P λοπόν.
 
Αναπαύσου εν ειρήνη... Θα είσαι πάντα στις καρδιές μας !
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μετά το SNES, είναι πιο "λιωμένη" κονσόλα στα χεράκια μου...

Για τα δικά μου γούστα, ό,τι καλύτερο είχε να επιδείξει η Sony (στην ίδια κατηγορία, ελαφρώς πιο κάτω βάζω και το PSP)...

Και ειδικά αυτές τις μέρες έχω λιώσει να παίζω μαζί της! :)

Θα ζήσει για πολύ ακόμα στα χέρια μου! :D
 
Παίζει να είμαι από τους λίγους (Που έχουν τόσο καλό γούστο.. :cool: ) που θεωρεί το PS2 και την γενιά του (GC & XBOX..) ότι χειρότερο έχει χτυπήσει την ιστορία των video games.. Και από πάνω έχει πετάξει την κονσόλα του, και πήρε όρκο να μην ξαναπιάσει PS2 game στα χέρια του... Άρα, ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ!!!!

ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ!!!! :happyjump: :d@redevil :headbangdude: :wave:
 
Για όλα τα υπέροχα χρόνια που πέρασαν και γι'αυτά που θα έρθουν:

:worship: :worship: :worship: Playstation 2 :worship: :worship: :worship:

 
The most epic games on PS2 ever!!!! :headbang:

For those who defy the Gods ... there is Kratos!!!! :boss:

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Mετά το snes και το ps1 την θεωρώ την τρίτη καλυτερη κονσόλα όλων των εποχών, αλλά αν πάρουμε υπ'όψιν αντικειμενικά το πλήθος των καλών παιχνιδιών που βγήκαν γι αυτήν μάλλον θα έπερνε την πρώτη θέση.Απλά την βάζω εκεί γιατί δεν είχε υπερτοπ παιχνίδια σαν το chrono trigger, τα F.F. vi και vii ή το chrono cross, κατα τα άλλα μιλάμε για μία πραγματικά ολοκληρωμένη κονσόλα που σάρωσε τα πάντα στο πέρασμα της.
 
Eγω την χαρηκα υπερβολικα, κυριως με τα παρα πολλα shooters που εχει. Ισως τα περισσοτερα απο οποιαδηποτε κονσολα.

Αν και πολλα απο αυτα ειναι japan only και μου βγηκε η πιστη να τα βρω.

Νομιζω οτι πρεπει να εχει πανω απο 50 "κλασικα" side shooters.

Κατα αλλα, εχει και παιχνιδια για ολα τα γουστα, οτι και να θες να παιξεις θα το βρεις.

Θεωρω οτι ειναι μεσα στις καλυτερες κονσολες ολων των εποχων. Και ειχε και κατι πρωτοποριακο που πολλοι δεν δινουν τωρα σημασια, αλλα τοτε μετραγε: ειναι απο τις πρωτες (αν οχι η πρωτη) κονσολα που ειχε συμβατοτητα προς τα πισω με την προηγουμενη κονσολα (ps1). Η sega με το dreamcast δεν επαιζε παιχνιδια saturn, το saturn δεν επαιζε MD, το MD επαιζε μονο με ανταπτορα παιχνιδια MS. Η νιντεντο με το GC δεν επαιζε παιχνιδια N64, το Ν64 δεν επαιζε SNES και το SNES δεν επαιζε NES. Τα υπολοιπα (x-box, 3DO, jaguar) δεν ειχαν προηγουμενο μοντελο.
 
Μπήκα μόλις πριν δυο μήνες στο τρυπάκι της συλλογής για το PS2 και ήδη έχω 62 τίτλους διαμάντια. Ευτυχώς πρόλαβα και χτύπησα δύο αμεταχείριστες κονσόλες που θα μείνουν στο κουτί τους για εφεδρικές!

Είχα πει πως θα μπω στην κονσόλα με τη λήξη της, τα παιχνίδια της είναι και εκπληκτικά και πάμφθηνα!!!!
 
PS2... Μακράν η καλύτερη κονσόλα με οπτικό δίσκο που έχει κυκλοφορήσει ποτέ... Τρελη διάρκεια στην αγορά, παιχνιδάρες για όλα τα γούστα και πολύ μπροστά απο την εποχή της σε γραφικά και περιφεριακά (HDD, USB κλπ)

mike είπε:
το MD επαιζε μονο με ανταπτορα παιχνιδια MS.
Το mega drive έχει απο τη μαμά του μια master system μέσα του. Ο αντάπτορας ήταν μονάχα για να μετατρέψει την υποδοχή του cartridge σε MS και να προσθέσει card slot και reset. Μερικά μαγαζιά μάλιστα, με κάθε αγορά MD, σου έπερναν το master system σου και σου έδιναν τον adaptor.
 
Εε πιστευω καιρος ηταν, εδω και πολυ καιρο εβγαιναν ελαχιστα παιχνιδια.. Ηταν μια πληρης κονσολα με παιχνιδια για ολους!! Επαιξα αρκετα καλα παιχνιδια σε αυτο.
 
ASiC είπε:
Το mega drive έχει απο τη μαμά του μια master system μέσα του.Ο αντάπτορας ήταν μονάχα για να μετατρέψει την υποδοχή του cartridge σε MS και να προσθέσει card slot και reset.
Σωστός. Έχει τον Ζilog μέσα του. Όπως και το Game Gear άλλωστε.

ASiC είπε:
Μερικά μαγαζιά μάλιστα, με κάθε αγορά MD, σου έπερναν το master system σου και σου έδιναν τον adaptor.
Δεν είναι δίκαιο. Μία ολόκληρη κονσόλα για έναν αντάπτορα??

Έχω αποκτήσει σχετικά πρόσφατα το PS2 με μερικά ωραία παιχνίδια αλλά λόγω έλλειψης χρόνου δεν το έχω πολυ χρησιμοποιήσει. Πάντως το πακέτο RE Code Veronica-RE4 φοβερό deal μπορώ να πω.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δεν ειπα οτι δεν επαιζε παιχνιδια MS το MD, εγραψα κατα λεξη οτι επαιζε παιχνιδια με τον ανταπτορα. Και φυσικα το MD δεν επαιζε παιχνιδια κατευθειαν του MS χωρις τιποτα εξτρα, οπως κανει το ps2 με τα παιχνιδια του ps1.

Γιατι εαν παμε σε ανταπτορες και το SNES επαιζε του gameboy, το GC του GBA και διαφορα αλλα παραδειγματα, ομως το PS2 το αγοραζες και εβαζες κατευθειαν το δισκακι του GT2 που μολις ειχε κυκλοφορησει και επαιζες.
 
Έχοντας ήδη καμιά εικοσαριά τίτλους, αγόρασα και εγώ ένα καινούργιο Playstation 2 για την συλλογή, πρίν λίγες ημέρες. Απο ότι κατάλαβα, το component είναι μονόδρομος σε νέες τηλεοράσεις; Έχει κάποιος να προτείνει κάτι;
 
Noμιζω component ειναι οτι καλυτερο μπορεις να βγαλεις και εγω με αυτο ειμαι.
 
Oπωσδηποτε να αποφυγεις το RCA (composite) σημα, και αφου δεν υπαρχει HDMI θα μεινεις στο οσο το δυνατον καλυτερο σημα, ειτε component ειτε full RGB.
 
Σε ευχαριστώ Aardvark. Χρησιμοποιείς το official ή κάποιο άλλο; Απο όσο έψαξα, δεν βρήκα κάτι στις μεγάλες αλυσίδες και δεδομένου ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για Playstation 3 νόμιζα οτι θα βρισκόταν εύκολα.

@mike Βάζεις και άλλον "παίχτη" στο παιχνίδι :D Full RGB έ;
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα