Λοιπόν μου ήρθε το πρωί το ps3, μέχρις εκεί όλα καλά, μου ζήτησε fw update (είχε 3.50 και ήταν διαθέσιμη η 3.55), ας μην συζητήσουμε το ότι με το ζόρι με έβαλε το ps3 να κάνω το update, το προσπερνάω όμως, όταν είπα να αρχίσω να δοκιμάζω τα παιχνίδια που ήταν Ο θάνατος ο ίδιος, βάζω το little big planet και μου λέει ότι "το παιχνίδι για να παίξει θέλει το 1.20" ... σιωπή εγώ, πατάω οκ, βλέπω όμως όταν η λίστα ήταν 1/13 και το πρώτο ήταν 50mb.. ανασηκώνω το φρύδι μου με απορία και πατάω το "Χ", και περιμένω, πάω κάνω καφέ, ανάβω τσιγάρο και περιμένω τα νουμεράκια να αρχίσουν να τρέχουν ΜΠΑΣ και με ενδιαφέρει το παιχνίδι και παίξω, εν τέλει απύθδισα και πήγα και έκανα τις δουλειές που είχα σε ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, και όταν γύρισα σπίτι έκανε install.Κατέβασα το φρύδι που είχα ανεβάσει πριν και πήρα μια βαθιά ανάσα...
Τελικά φόρτωσε το παιχνίδι και ήταν μια μπούρδα και μισή (μπαρδόν για τα γαλλικά μου)...
Φόρτωσα το Buzz, άλλο Update εκεί, σκέφτηκα ότι αν είναι κάθε φορά που κάνω ένα fw update, να θέλει κ update το παιχνίδι , ε τότε άστα να πάνε, ποιά σύγχρονη κονσόλα κ αηδίες.
Το DUS3 μπορεί να είναι καλή κονσόλα αλλά αργείς ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ να δεις κάτι καλό από αυτήν ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ από τα update επί update που ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΙ η «μαμά» sony να κάνεις βάζοντας σου το μαχαίρι στο λαιμό. (σ.σ φασιστικά).
Και μου λέτε ότι το xbo

60 δεν αξίζει τον κόπο, ναι αλλά το xbo

60 με το που θα κάνεις update το dashboard δεν σου έχει αλλά Χ megabytes για να κατεβάσεις...
Η Μ Α Ρ Τ Ο Ν (υπόψιν είμαι και άθεος έτσι:Ρ)
Τώρα περιμένω να κατέβει το update για το Fallout: New Vegas..Ελπίζω μέχρι να τελειώσει το update να μην έχει βγει το Fallout: Online..
Και γιατί για να πάω στο psStore μέσα από ένα παιχνίδι πρέπει να βγω στο ανάλογο dashboard? Και μετά αν κάνω quit θα πρέπει να περιμένω να ξανακάνει load το παιχνίδι; ΓΙΑΤΙ?