Playstation Classic (Mini Console)

Aardvark

Retromaniax Co-Founder
Joined
26 Σεπ 2006
Μηνύματα
14.853
Αντιδράσεις
3.778
Τον δεκεμβρη η μινι version της σονυ για το Playstation.

20 παιχνιδια μεσα μερικα απο αυτα θα ειναι τα Final Fantasy VII, Jumping Flash, Ridge Racer Type 4, Tekken 3, and Wild Arms.

2 κοντρολια,HDMI και 99 ευρω στην ευρωπη.


b2msdyeapd7vzmayeyrj.jpgwvukrhlays8nmn48onmd.jpgiob8lfdrdlbzyvgpaxvm.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Στην μοδα των καιρων δεν θα μπορουσε να λειψει η sony και πολυ αργησε κιολας.
 
Ειχε ηδη η Σονυ ετοιμο μινι και το χε βγαλει κατι χρονια πριν ,το PSONE .

Αμα το βγαζε σε επανεκδοση στο ιδιο μεγεθος με την lcd περιφερειακο που ειχε,το παιρνα ασυζητητι.

Δυστυχως τις καλες ιδεες τις εχω εγω και οχι η σονυ λολ.

51XA739GA6L._SX342_.jpg
 
Nαι το ειχε βγαλει αυτο ειναι γνωστο αλωστε απλα σαν Mini συμφωνα με την μοδα της εποχης μιλαμε γιαυτο που λεει η λεξη Mini Κονσολα δηλαδη αλλα με προεγκατεστημενα παιχνιδια μεσα γιαυτο ειπα και πολυ αργησε η sony.Εγω δεν προκειται να το παρω παντως ουτε καν σαν συλογη δεν με εμπνεει οπως τα mini Της NINTENDO και δεν ειναι γιατι ειμαι fan της N αλλα οι δεικες της κονσολες με βγαζουν πιο πολυ αυτο το κατι νοσταλγικο ρε αδερφε.Για παραδειγμα το N64 Mini που θα δουμε και πιστευω σχετικα συντομα θα το ανακοινωσει η Ν θα το παρω day one ασυζητητι.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ωραιο ειναι, να δουμε και ολα τα παιχνιδια που θα εχει.
 
Το αν ειναι ξεδιαντροπη αντιγραφη η οχι ειναι τεραστια συζητηση απο μονη της, αλλα το οτι κυκλοφορει με το κλασικο χειριστηριο, ενω απο τα παιχνιδια εχουν το Ridge Racer Type 4, οπου παιζει με dual analogue, και το Tekken 3 που ειναι απο τους χαρακτηριστικους τιτλους που υποστηριζει δονηση, ειναι απαραδεκτο.

Και ολα αυτα για 99€!
Ενενηντα εννεα ευρω! Το PS3 Superslim το εβρισκες καινουργιο κατω απο τα 150€ ελαχιστα χρονια πριν. Απο την μυγα ξυγκι κλασικα εκει στη Sony. Αλλα αφου θα το παρουν και θα βγει η νεα εκδοση με dual shock, χαζοι ειναι να μην τους φανε τα λεφτα; αφου ολοι θα τρεξουν να το παρουν.
 
Αντιγραφη ειναι σχετικο ποιος την εκανε,εγω προσωπικα εχω το atari flashback και ενα Mega Drive mini απο τα μεσα του 2000.

99 ευρω ναι ειναι πολλα ,20 ευρω παραπανω απο της νιντυ αλλα ειναι και μια γενια μετα ,πιστευω και το Ν64 mini οποτε και αν βγει τοσο θα κανει.
 
Αρκετα με τα μινια!
 
Το NES και το SNES μετρούν γύρω στα 30 χρόνια ζωής έκαστο. Επίσης μετά το Atari ήταν οι πρώτες παιχνιδομηχανές μαζικής κατανάλωσης μαζί με τα Sega. Επιπλεον τόσο το NES όσο και το MSII ήταν φθηνές μηχανές, άνετα αγορασιμες από τα κάλαντα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς και βρίσκονταν σε πολλά σπίτια. Αντίθετα το ps1 το θυμάμαι ακριβό μηχάνημα και δε το θυμάμαι να το είχαν μέχρι το 97 πολλοί συγγενείς και φίλοι.

Την κίνηση αυτή της sony για επανέκδοση του ps1 την βρίσκω εξαιρετικά ανούσια. Οταν και εγώ είχα αγοράσει το PlayStation 2  slim 90 ευρώ το 2008 με 3 παιχνίδια μαζί. Και η πλάκα είναι ότι το πήρα στη λογική οτι το Sony DVD player έκανε 60-65 και σκέφτηκα γιατί όχι με 25-30 ευρώ επιπλέον να παίζω και κάνα παιχνιδάκι?
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Φιλος αγορασε το πρωτο playstation πριν κανα τριμηνο και μαλιστα μοντελο SCPH-7002 που ειναι απο τα καλα μοντελα της κονσολας τσιπαρισμενο με δυο dual shock gamepads και με μια κουτα αντιγραφες (165 παιχνιδια ειχε μεσα τα 8 δεν λειτουργουσαν) 30 ευρω τι να λεμε τωρα.Τα λεφτα που ζηταει η sony ειναι πολλα και σφαλμα που δεν εχει dual shock gamepads.
 
Οταν και εγώ είχα αγοράσει το PlayStation 2  slim 90 ευρώ το 2008 με 3 παιχνίδια μαζί. Και η πλάκα είναι ότι το πήρα στη λογική οτι το Sony DVD player έκανε 60-65 και σκέφτηκα γιατί όχι με 25-30 ευρώ επιπλέον να παίζω και κάνα παιχνιδάκι?
Το ιδιο ακριβως ειχα σκεφτει και εγω οταν βγηκε το PS2 Slim κατι χρονια νωριτερα.

Οσο για Value for money, το παρακατω το βρισκεις 16 ευρω με 600 παιχνιδια μεσα,δεν μπορω να καταλαβω που πατανε οι εταιριες και ζητανε τοσα λεφτα για ενα κουτι με roms μεσα.

s-l1600.jpg
 
Πατανε στο οτι ειναι αυθεντικο αρα και συλεκτικο για καποιον που τον ενδιαφερει και ποιοτικα καλητερο απο ολες αυτες της σαβουρες με τα 600 παιχνιδια κλπ.Δεν δεινω κανενα δικειο ουτε σε NINTENDO ουτε σε sony ουτε σε sega ουτε σε Αtari αλλα οπως και να το κανουμε αλλο το original εστω και με 20 roms μεσα παρα σαβουρα με 600 και 800 και 1000.
 
Ναι ιδως  αμα "σπασεις" το nes της νιντυ βαζεις οσα παιχνιδια θελεις μεσα.
 
Το ιδιο ακριβως ειχα σκεφτει και εγω οταν βγηκε το PS2 Slim κατι χρονια νωριτερα.

Οσο για Value for money, το παρακατω το βρισκεις 16 ευρω με 600 παιχνιδια μεσα,δεν μπορω να καταλαβω που πατανε οι εταιριες και ζητανε τοσα λεφτα για ενα κουτι με roms μεσα.

Προβολή συνημμένου 182715
Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι πως θα είναι το emulation σε αυτά τα κουτιά. Ειδικά ο ήχος.
 
Τα παιχνίδια του.

Full Game List Reveal | PlayStation Classc

 
Απαραδεκτη λιστα παιχνιδων για μενα θα μπορουσαν να κανουν παρα πολυ καλητερες επιλογες.
 
Playstation χωρίς:

Κάποιο Wipeout

Κάποιο Tomb Raider

Grand Turismo

Spyro The Dragon

Crash Bandicoot (!)

Silent Hill

Kαι βάλανε κάτι άκυρα τύπου

Intelligent Qube

Mr. Driller

Super Puzzle Fighter II Turbo

ΟΚ.
 
Χίλιες φορές PS1 slim. Η Sony τουλάχιστον δεν έπρεπε να βγάλει τέτοια κονσόλα.

1ον γιατί δεν έχει αναγκη τα λεφτά, 2ον δεν είναι τόσο ρετρό όσο τα διάφορα νες με τα cartridge, 3ον είναι ευκολο να βρεις ps1 σε καλη τιμή ακόμα. 4ον το 3d δεν έχει γεράσει τόσο καλά όσο τα pixel art παιχνίδια. Τα πιο πολλά δεν βλέπονται σήμερα. 

Γενικά θεωρώ χαζό να πάρεις ενα κουτάκι με ARM και emulator αντί να πας να πάρεις την κανονική κονσόλα η στην τελική στησε ενα retroarch ρε αδερφέ βάλε ενα HDMI και παιξε με emulator. Ελεος απλα. Άντε και 486 mini με android dosbox.
 
Πίσω
Μπλουζα