Playstation Move Motion Controller [Holidays 2010]

Ναι, άντε και στην επόμενη καινοτομία και σύντομα!

picture.php
 
Η Σονυ για να μην ξεχνιομαστε εχει και αλλον ασσο στο μανικι της.

Το καλοκαιρακι ερχεται το 3d firmware upgrade!!!

Τωρα αν συνδυασει eyetoy ,3D και ps3mote προβλεπω σαρωση του κεφαλιου προς τα που κοιταει (left right) απο το eyetoy,3d αντικειμενα να πεταγονται απο την οθονη και με το Move να βαραμε παντου εκτος απο την TV!!

 
Getta Robo είπε:
Θεικό!! Πραγματικά πάντως δεν βρίσκω ούτε ένα λόγο γιατί η Sony δεν ακολουθεί δική της στρατηγική. Έχει ένα καλό base και ο controller της τα καταφέρνει μια χαρά. Τι τους έχει πιάσει με τα περιφερειακά; Προτιμάω κάποιο περιφερειακό να συνοδεύει αντίστοιχο παιχνίδι (κιθάρα - Guitar Hero, πιστόλι - Time Crisis) όταν χρειάζεται, παρά να προσπαθούνε να μου πουλήσουνε addons. Στην τελική όσοι έχουνε PS3 και Wii γιατί να θέλουν τέτοιο περιφερειακό; Πραγματικά με το Natal η MS και το συγκεκριμένο της Sony πιστεύω ότι θέλουν να κερδίσουν εντυπώσεις. Εδώ υπάρχουν παράπονα ότι παιχνίδια στο Wii αδικούνται από το Wiimote επειδή με ένα controller ακριβείας θα ήταν πολύ καλύτερα. Σαχλαμάρες στο τετράγωνο, ελπίζω ο κόσμος να μην τσιμπήσει και να έχουν άλλη μια πατατιά στο πλούσιο παλμαρέ τους.

Εδώ έχει πολλά νέα για την Sony: http://www.ukresistance.co.uk/
 





 


Τωρα αν συνδυασει eyetoy ,3D και ps3mote προβλεπω σαρωση του κεφαλιου προς τα που κοιταει (left right) απο το eyetoy,3d αντικειμενα να πεταγονται απο την οθονη και με το Move να βαραμε παντου εκτος απο την TV!!





Lol Αυτο ακριβως που ειχα στο μυαλο μου,οτι πιο κοντα στο VR χωρις κρανος.

Το προλαβε η Sega καποια χρονια πριν.

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Mαλιστα ,αρχισαμε τις αρπαχτες .

Ανακοινωθηκε οτι το Aragorn's Quest παιχνδι για το Wii (και Ps2) θα βγει και στο ps3 με μοναδικη διαφορα την υποστηριξη του Μove!!

Nαι με τα ιδια γραφικα του Wii και καθολου εξτρα.

Να μας λειπει και καλη αρχη.

aragonsquest.jpg
 
Η όλη ιστορία βρωμούσε οταν πριν λιγους μηνες η MS απεσυρε τον ορο να εχουν minimum 720p graphics ολα τα games του X360 (Natal έρχεται, bring in the shovelware). Το να κανουν τριπλο (ή εστω διπλο) launch με ports απο wii παντως δεν το περιμενα...
 
Free economy = free dough.

Κι εγώ το ίδιο θα έκανα αν ήταν να γεμίσω τις τσέπες μου. Απλοί αριθμοί.

Gaming; Κάτι ακούσαμε, τι είναι αυτό ακριβώς;;;;
 
Free economy ακριβως και επιλογη δικια μας να τα αγνοησουμε.

Απο την αλλη ενα θετικο που μπορω να δω απο τετοιες ειδους κινησεις ειναι οτι μερικα διαμαντακια του wii Που ηδη εχουν κυκλοφορησει θα τα δουμε και στο ps3.

Umbrella και Darkside chronicles ,μηπως το resi 4 WII Edition με λιγο upscaled γραφικα(λιγο θελω ,ετσι για το γαμωτο). :)
 
Αρχισαν τα οργανα......

http://www.youtube.com/watch?v=w0puP8nrIU8&feature=player_embedded #

Αν δεις το βιντεο και δεν καταλαβεις την πρωτη φραση.

O kυριος στο βιντεο ειναι VP στην σονυ και ερχεται απο το μελλον.

Τα παρακατω ειναι για το Natal και το Wii.

"Because real boxers don't hit like this [flails arms exasperatingly]"

"It's also got what we in the future call buttons, which turn out to be pretty important to those handful of millions of people who enjoy playing shooters, platformers, well, anything that doesn't involve catching a big red ball."

"C'mon, who wants to pretend their hand is a gun. What is this, third grade? Pew, pew, pew."
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πάντως, ψάχνοντας στο net, διάβασα ότι έχει τρελό lag. Αλήθεια ή ψέματα; Θα δείξει.

Τώρα αν οι "real boxers" κουνάνε πάνω κάτω τα χεράκια τους ειδικά ο κύριος του video είναι "real boxer". Φάτε φάτσα pro. Έλεος........
 
απο που να ξεκινησω και τι να πρωτοπω...

Μηπως να μας δειξει τις πωλησεις του PS3 σε ενα χρονο απο τωρα; Δεν θα εχουν παει και πολυ μακρυα... Και ποιο μελλον λεει; Tελη του 2006 που βγηκε το wii κι εφερε τα πανω κατω είναι το μελλον για τη Sony;

Γενικα το ολο clip υπονοει οτι το Natal ειναι λαθος προσεγγιση (και συμφωνω αν και δεν το εχω δει ακομα) αλλα απ την αλλη μιλαει λες και δεν υπηρξε ποτε το Wiimote, ή λες και δεν τους έκλεισε το σπίτι η Νintendo με το Wii και η MS με μονο 2 γενιές κονσολας. Οσο για το lag, ειναι μεν αρκετα μεγαλο (κατι για 133ms διαβασα) αλλα μεχρι να βγει και να το δουμε πιθανοτατα θα το συμμαζεψουν.
 
Σε αυτο με το πιου πιου και το χερι σαν πιστολι λες και ειναι τριτη δημοτικου δεν εχει και αδικο.

Για το Natal λεει.
icon10.gif
 
ολο το clip συγκρινει το move με το natal (λες και wii δεν υπαρχει). Κι εγω συμφωνω οτι το Natal πρεπει να βγαλει πολυ ιδιαιτερα games για να πεταξει εντελως τον controller ή απλα τραβανε απ τα μαλλια το concept του wii και θα παει απατο.
 
Σιγά ρε παιδιά άμα δεν σας αρέσει να έχετε τον αέρα για όπλο πάρτε ένα πλαστικό όπλο της αρεσκείας σας από κάποιο παιχνιδάδικο και παίξτε το Rambo. :D

... ούτε καν ξέρουμε τι έξτρα θα κυκλοφορήσουν με το Natal....
 
Fanboyism detected in this thread. Fellow gamers proceed with caution.
 
ολο το clip συγκρινει το move με το natal (λες και wii δεν υπαρχει). Κι εγω συμφωνω οτι το Natal πρεπει να βγαλει πολυ ιδιαιτερα games για να πεταξει εντελως τον controller ή απλα τραβανε απ τα μαλλια το concept του wii και θα παει απατο.
Το βιντεακι για αυτο ακριβως φτιαχτηκε οπως φτιαχτηκε για να προκαλεσει αντιδρασεις αν και για μενα ο vp το καταδιασκεδαζει.

Μην τσιμπαμε, εδω μεσα εχουμε καμμια 30αρια χρονακια gaming στην πλατη μας και τα εχουμε ξαναδει,(οι περισσοτεροι).
 
Πίσω
Μπλουζα