Playstation Move Motion Controller [Holidays 2010]

Ρε παιδια εχει βγει εδω και καμια βδομαδα. Το αγορασε κανεις? Εντυπωσεις?
 
Το έχω αγοράσει. Πολύ πιο ακριβές από το αντίστοιχο του Wii τουλάχιστον στο Sports Champions που έχω παίξει μέχρι τώρα. Resident Evil δεν έχω προλάβει να δοκιμάσω. Το μόνο προβληματικό παιχνίδι με όχι σωστή ανταπόκριση μερικές φορές είναι το Gladiators που περιέχεται στο Sports Champions. Στα άλλα αθλήματα πολύ σωστό στην ανταπόκριση με πολύ μεγάλη λεπτομέρεια στην κίνηση. Το έχω ευχαριστηθεί πολύ.
 
Επαιξα λίγο σε ένα videoclub που το ειχαν συνδεσει. Δεν ειδα να προσφερει κατι παραπάνω απο το Wii. Ενιωθα οτι έπαιζα Wii με καλύτερα γραφικά. Mάλιστα το παιχνίδι που έπαιξα είχε λίγο παραπάνω lag από ότι θυμάμαι στο Wii, αλλά μπορει να φταιει και η τηλεόραση σε αυτό. Η σφαιρα στο controller είναι λίγο ενοχλητική γιατί ειναι μεγάλη, φωτεινή και αλλάζει και χρώμα καθώς παίζεις. Παντως εχω την εντύπωση ότι η Sony άργησε λίγο, αν το έβγαζε 3-4 χρόνια πριν ίσως να είχε νόημα το όλο concept. Πραγματικά μου φάνηκε σαν να γυρισα πίσω στο 2005...
 
Επειδή τα έχω και τα δυο μηχανήμετα και σε καμία περίπτωση δεν είμαι fanboy γενικότερα, δεν προσφέρει κάτι το επαναστατικό αλλά δε νομίζω πως πάμε πίσω στο 2005. Απλά αυτό που κάνει η Sony είναι η εξέλιξη της ιδέας της Nintendo. Όπως το ίδιο έχει γίνει με τόσα και τόσα joypads στο παρελθόν μέχρι σήμερα. Με την ίδια λογική και Sony είχε αργήσει να βγάλει joypads με δόνηση όταν ήδη υπήρχαν από την Nintendo κλπ κλπ κλπ με άπειρα παραδείγματα. Δεν ξέρω ποιό ήταν το παιχνίδι που έπαιξες αλλά η απόκριση δεν έχει σχέση με το Wii. Ένα απλό παράδειγμα το ping pong. Είναι τόσο λεπτομερές στην παραμικρή κίνηση που το κάνει πάρα πολύ ρεαλιστικό και ταυτόχρονα δύσκολο. Η σφαίρα στο controller δεν αλλάζει χρώμα καθώς παίζεις (τουλάχιστον σε αυτά που έχω παίξει εγω). Έχει ενα χρώμα σταθερό καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και παίζει ρόλο το εκάστοτε χρώμα.
 
Απλά αυτό που κάνει η Sony είναι η εξέλιξη της ιδέας της Nintendo. Όπως το ίδιο έχει γίνει με τόσα και τόσα joypads στο παρελθόν μέχρι σήμερα. Με την ίδια λογική και Sony είχε αργήσει να βγάλει joypads με δόνηση όταν ήδη υπήρχαν από την Nintendo κλπ κλπ κλπ με άπειρα παραδείγματα.
Συμφωνώ, όμως η διαφορά είναι ότι συνήθως οι άλλες εταιρείες έβγαζαν τις δικές τους αντιγραφές/βελτιώσεις μετά από λίγους μήνες ή ένα χρόνο το πολύ. Το move βγήκε μία 5ετια μετά από το Wii. Δεν ξέρω, μου φαινεται πολύς καιρος για μία μικρή βελτίωση μιας παλιάς ιδέας. Τουλαχιστον η microsoft αργησε αλλά την άλλαξε τελείως την ιδέα και μοιαζει σαν κάτι νεο (όχι οτι μου αρέσει βεβαια).
 
Δεν το έχει αγοράσει ακόμα ο Aardvark;;; Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕ-ΚΤΟ!!! :D
 
Χρειάζεται και η κάμερα για να το χρησιμοποιήσεις;
 
Και εγω το εχω αγορασει,πιο ακριβες απο το wiimote.Η σφαιρα εχει σταθερο χρωμα.Τα διαφορετικα χρωματα στη σφαιρα υπαρχουν για να ξεχωριζουν οι παικτες.
 
Stormwatch είπε:
Δεν το έχει αγοράσει ακόμα ο Aardvark;;; Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕ-ΚΤΟ!!! :D
Ο Aardvark ειναι σοβαρος gamer, δεν πληρωνει 80αρια για τις μοδες και τα τρεντυ της Νιντεντο.
 
Λίγο έπαιξα το πιγνγκ πόνγκ σε πολυκατάστημα. Εντάξει φαίνεται, αλλα είναι λίγο ακριβό πακέτο άν βάλεις μέσα και κανα δυό παιχνίδια και δέυτερο για τα διπλά. Στην ουσία είναι wii HD το όλο πράγμα, δέν έχω παίξει αρκετά με το wii για να μπορώ να εκφέρω γνώμη σχετικά με την ακρίβεια των controllers, πάντως σίγουρα έχει πλάκα.
 
To γνωστο περιοδικο Popular Science στο ετησιο Whats Best of the year εγραψε τα παρακατω.

PopSci calls the Move controller the "first motion-capture game system accurate enough to attract the hardcore gamers who consider the Wii and Microsoft Kinect to be kids' stuff."
Best of What's New 2010 [PopSci]
 
Aardvark είπε:
Ο Aardvark ειναι σοβαρος gamer, δεν πληρωνει 80αρια για τις μοδες και τα τρεντυ της Νιντεντο.
Ο Aardvark καλά θα κάνει καλύτερα τότε να πάρει wii και να πουλήσει το πλέϊστέϊσιο μαζί με το μουβ μπας και γλυτώσει κανένα νεφρό όταν χαλάσει (που θα χαλάσει:Ρ) το blue ray:p

Πάντως ειλικρινά είχα wii και ήταν κάτι νέο και σε ενθουσίαζε, τώρα δηλαδή τι προσπαθεί να καταφέρει η Sony? Να σε κάνει να νιώσεις σαν νεράιδα κουνώντας το ραβδάκι σου;

Και αυτός η λυχνία πυρακτώσεως μπροστά; Πιο ενοχλητική δεν γινόταν; Άνετα το κρατάς αναμένω το Move το βράδυ για να βλέπεις που πατάς για κατούρημα :ρ

Ααααα το βρήκα γιατί είναι τόσο μεγάλο το sphere ρε για να φαίνεται για πολύ ώρα μετά που θα βυθιστεί το "move" στα νερά του gaming.

Και μόλις κατάλαβα γιατί η Nintendo δεν έχει cd check και αφήνουν τα σπάει έτσι εύκολα το wii, αφού έχουν τα κορόιδα της Σονυ International για να τους πουλάνε πατέντες..:Ρ
 
Eδω το straight link του "Most immersive game controller ".

Και εδω παλι quote τι εγραψε το 130 χρονων ιστοριας περιοδικο.

Για να το εμπεδωσεις καλα.
icon10.gif


PopSci calls the Move controller the "first motion-capture game system accurate enough to attract the hardcore gamers who consider the Wii and Microsoft Kinect to be kids' stuff."
http://www.popsci.com/bown/2010/product/sony-playstation-move
 
Aardvark είπε:
Eδω το straight link του "Most immersive game controller ".Και εδω παλι quote τι εγραψε το 130 χρονων ιστοριας περιοδικο.

Για να το εμπεδωσεις καλα.
icon10.gif


http://www.popsci.com/bown/2010/product/sony-playstation-move
Τεχνολογικά μπορεί να είναι άρτιο (πείτε ευχαριστώ στη Νιντέντο που σας έκανε το RnD) αλλά αισθητικά παίρνει μηδέν.
 
Ποιος μπορεί να μου πει με σιγουριά (μην ξεπαραδιαστώ τζάμπα) αν το πακέτο move του ps4 είναι συμβατό με το ps3?

Και αυτό το πράγμα που κυκλοφορούν εδώ παιχνίδια για μια κονσόλα χωρίς να διαθέτουν στην αγορά τα απαραίτητα χειριστήρια δεν μπορώ να το καταλάβω!!!
 
Tωρα ειδα οτι εχει βγει νεο πακετο με 2 move Μεσα για το PS4 ,στο Πακετο το κανονικο το παλιο που εγραφε Ps3 ειχε ενα μεσα δεν ηθελες 2 για το ps3 και ηταν και στα μισα λεφτα.


To κακο ειναι οτι η ελειψη και τα δυο MOVE πακετο ειναι λογω PSVR ,πριν βγει αυτο εβρισκες μτχ (δεν το χρησιμοποιουσε κανεις),ειχανε πεσει οι τιμες τοσο πολυ που μιλαμε για 10 ευρω ποσα.



Κατα 99,9% το ιδιο ειναι ps3 και ps4 ,οτι κανει σε αυτο κανει και στο αλλο.
 
Thanks Αard.

Η αλήθεια είναι πως έχω απαυδήσει με το να ψάχνω move για το ps3! Πάω να το πάρω το πακετάκι.
 
Πίσω
Μπλουζα