Pocket Gal ή αλλιώς Super Pool (Review)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Metalcandyman
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Metalcandyman

Billy Mitchell εκ Σερρών
Αντιδράσεις
6.054
Pocket Gal (1987)

Προβολή συνημμένου 67977

Στην ηλικεια των 11 χρονων που πονηρες σκεψεις κατεκληζαν το μυαλο μου και επαιζα τον γιατρο με πολλες προθυμες σημαθητριες μου στο δημοτικο σε μια καφετερια στο χωριο μου που μετεπειτα εγειναι το παραδοσιακο και μονο μαγαζι με ηλεκτρονικα εφεραν το Pocket gal η Pocket gal 2 η super pool III.Οπως και να το πει καποιος το ιδιο πραμα ειναι απλα ειναι η διαφορα ιαπωνικης και αμερικανικης εκδοσης.Καθως λοιπον ημουνα αραχτος στο σπιτι μου ενα απογευμα και ετρωγα το δευτερο σακουλακι δρακουλινια ερχετε τρεχοντας ο κολητος μου και ιδρωμενος απο το τρεξιμο και με τρεμαμενη φωνη με λεει μ....α παμε γρηγορα στο stilvi(η καφετερια)εφεραν ενα ηλεκτρονικο με γυμνες.Kαθως πηγα να πνιγω με τα δρακουλινια στο ακουσμα της συνταρακτιμης αυτης ειδησης αρπαζω το ποδηλατο ανεβαινει και ο κολητος στης βιδες και βουρ για την καφετερια.Αυτη ηταν και η πρωτη μου εμπειρια με το All time αγαπημενο μου μπιλιαρδο στα ηλεκτρονικα pocket Gal και η εκδοση που το πρωτοεπαιξα ηταν στα ιαπωνικα.

Προβολή συνημμένου 67978

Το Pocket gal ειναι ενα κλασικο παιχνιδι μπιλιαρδου με την διαφορα οτι εδω εχουμε 4 αιθερειες υπαρξεις της οποιες μπορουμε να της βοηθησουμε να βγαλουν τα ρουχα τους :D Τα 4 μωρα λοιπον αντιποσωπευουν της 4 πιστες που υπαρχουν στο παιχνιδι αλλα ωσοι δεν εχετε ασχοληθη μαζι του μην βιαστητε να πειτε οτι ειναι πολυ λιγες γιατι θα κανετε πολυ μεγαλο λαθος.Οι 4 πιστες η καλητερα τα 4 μερη που θα παιξουμε το παιχνιδι μας απο το πιο ευκολο στο πιο δυσκολο ειναι Pool Bar Kiss,Club Royal,Club Hustler και Ηotel oscar.Ο χειρισμος του παιχνιδιου ειναι ευκολος και με τον μοχλο ελεγχουμε την στεκα μας και εχουμε στην διαθεση μας και δυο κουμπια.Το ενα ειναι για χτυπημα το οποιοι και καθοριζουμε ποση δυναμη θελουμε να βαλουμε αναλογα με τον μετρητη που υπαρχει στην πανω μερια της οθονης δηλαδη παταμε μια φορα το κουμπι και οπου θελουμε να σταματησει απλα το ξαναπαταμε.Με το δευτερο κουμπι μπορουμε να δουμε πιο ειναι το νουμερο η το χρωμα που εχουν οι μπαλες αλλα και να επιλεξουμε σε πιο σημειο θα χτυπησουμε την μπαλα αναλογα με τα φαλτσα που θελουμε να βαλουμε.Στην αρχη ξεκιναμε με 6αμπαλο και αναλογα με τον ποσες μπαλες θα βαλουμε στην σειρα αλλα και το ποσες θα βαλουμε στην σειρα αναλογα με τα νουμερα τους περνουμε και τους αναλογους ποντους.Ωσες πιο πολλες βαλουμε συνεχομενα τοσο πιο πολλους ποντους περνουμε που θα μας βοηθησουν να βγαλουμε την πιστα και να ξεγυμνωσουμε τα μωρα που περιμενουν.Αν δεν καταφερουμε να συγκεντρωσουμε τους ποντους που απετουνται και συμπηρωσουμε πχ τους μισους τοτε το μωρο θα βγαλει τα μισα ρουχα.Φυσικα ωσο περνανε οι πιστες αυξανεται και η δυσκολια και χρειαζονται ολο και πιο πολλοι ποντοι.

Αν καταφερουμε με την πρωτη και μαζεψουμε τους απετουμενους ποντους τοτε προχωραμε στην επομενη πιστα αν οχι ξαναπαιζουμε την ιδια πιστα μεχρι να την βγαλουμε απλα απο 6αμπαλο παμε σε 9αμπαλο.Το παιχνιδι ομως δεν ειναι τοσο απλο γιατι εχουμε και ενεργεια που χανετε.Ξεκιναμε με δυο μπαλες πανω αριστερα στην οθονη που ειναι η ενεργεια μας και αν βαζουμε κανονικα της μπαλες δεν υπαρχει προβλημα αν αστοχησουμε ομως τοτε χανετε μιση μπαλα και αν της χασουμε ολες τοτε θα αντικρισουμε το γνωριμο μας game over.Φυσικα υπαρχουν και καποια πραγματα που μας βοηθανε μεσα στο παιχνιδι.Καθως παιζουμε σε καποια απο της 6 τρυπες εμφανιζεται καποιο αστερι και αν καταφερουμε και βαλουμε καποια μπαλα εκει τοτε κερδιζουμε μια η δυο μπαλες επιπλεον στην ενεργεια μας.Επισης κατα την διαρκεια του παιχνιδιου αν εμφανιστη η λεξη ''BET'' σε καποια τρυπα και μπορεσουμε να βαλουμε την ασπρη μεσα τοτε σε ολες της τρυπες εμφανιζονται αστερια και μπορουμε να κερδισουμε εξτρα ενεργεια.Επισης αν δει το παιχνιδι οτι σαν παικτες ημαστε για τα μπαζα τοτε θα εμφανιση σε καποια τρυπα της λεξεις ''IN HELP'' και αν βαλουμε την ασπρη εκει τοτε θα μας στησει της μπαλες πανω απο καθε τρυπα και θα πρεπει να ειναι καποιος πολυ παλτο για να μην βγαλει την πιστα.Ενα αλλο που καποιες φορες βοθαει αλλα της περισσοτερες ειναι εναντιον μας ειναι οταν εμφανιζεται η φραση ''super ball''και μια απο της μπαλες που υπαρχουν αναβοσβηνει.Αν χτυπησουμε την συγκεκριμενη μπαλα η ασπρη αρχιζει να γυρναει σαν τρελη και αλλες φορες μπορει να μας βοηθησει γιατι μπορει κατα τυχη να βαλουμε καποιες μπαλες μεσα αλλα το πιθανοτερο ειναι να μπει η ασπρη σε καποια τρυπα και να χασουμε μια μπαλα απο την ενεργεια μας.Υπαρχουν και Bonus πιστες μεσα στο παιχνιδι που της συνανταμε ητε οταν βγαζουμε κανονικα καποια πιστα και ξεγυμνωνουμε το μωρο ητε αν δεν τα καταφερουμε.Στης Bonus πιστες υπαρχουν ποτηρια διασπαρτα πανω στο τραπεζι και μπαλες στημενες αναλογα που πρεπει εμεις με μια κινηση να βρουμε τροπο να της βαλουμε ταυτιοχρωνα στης αναλογες τρυπες.Καποιες ειναι ευκολες καποιες ειναι δυσκολες αλλα γενικα αν βρουμε τον τροπο μια φορα μετα θα της βγαζουμε παντα.Γενικα η δυσκολια του παιχνιδιου ειναι μεγαλη γιατι δεν εχουμε πολυ ενεργεια και γιατι απο την δευτερη πιστα και μετα που απετουνται σχεδον οι διπλασιοι ποντοι θα πρεπει να βαλουμε πολλες στην σειρα αλλα και αναλογα το νουμερο τους ωστε να καταφερουμε να βγαλουμε την καθε πιστα.

Προβολή συνημμένου 67979

Το pocket gal πραγματικα ειναι ενα εξαιρετικο παιχνιδι και πολυ αιθηστικο και γιατι εχει την απετουμενη δυσκολια αλλα και για τον πικαντικο χαρακτηρα του που σαν πιτσιρικαδες το ταισαμε πολυ(Τουλαχιστων εγω)μεχρι να το μαθουμε και επιτελους να καταφερουμε να δουμε γυμνα ολα τα μωρα.Ωσοι δεν το ξερετε και δεν εχετε ασχοληθει ποτε μαζι του και ειστε λατρεις των Arcades και του strip billiard τοτε μην το χασετε.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Φοβερό μπιλιαρδάκι. Το έλιωσα σε διπλό με φίλους σαν φοιτητής.

Ρε συ Μπιλαρα που το θυμηθηκες?????!!! :o :O:O:O

respect ρε συ καρντασακο.... :bow2: :bow2: :bow2:

Μιλαμε το ειχα γονατισει το εν λογω παιχνιδον οταν το ειχε φερει η Space (παλιο καλο ουφαδικο/μπιλιαρδαδικο στον Κορυδαλλο) .

Αυτο μαζι με κανα δυο αλλα τα ειχα πραγματικα..."χρυσωσει"!!! :D

Το εχω παιξει μονο στο mame περαν του ολου περιεχομενου :P ακομα και σαν παιχνιδι μπιλιαρδου ειναι πολυ ωραιο :) . Βασιλη για αλλη μια φορα πολυ καλο το review!!

Και μην ξεχνατε οτι το εχει μεταφρασει πληρως ο vag. Μεχρι και ψηφοφορια ειχε κανει για το πως θα ονομασει τα κοριτσια.

stayros είπε:
Ρε συ Μπιλαρα που το θυμηθηκες?????!!! :o :O:O:Orespect ρε συ καρντασακο.... :bow2: :bow2: :bow2:

Μιλαμε το ειχα γονατισει το εν λογω παιχνιδον οταν το ειχε φερει η Space (παλιο καλο ουφαδικο/μπιλιαρδαδικο στον Κορυδαλλο) .

Αυτο μαζι με κανα δυο αλλα τα ειχα πραγματικα..."χρυσωσει"!!! :D
Σταυρο αλανι οχι απλα το θυμηθηκα αλλα δεν περναει μερα που να μην το παιξω.
@maxouli Φιλαρακι μου φυσικα και το ξερω προσωπικα το μεταφρασμενο αλλα πραγματικα δεν γουσταρω καθολου τα μεταφρασμενα.Αξια η δουλεια τους και μπραβο τους αλλα πρωσοπικα δεν μπορω να τα παιξω ετσι.

Θυμάμαι κάποτε στο μακρινό 1992 υπήρχε σε ένα παραθαλάσσιο θέρετρο με arcades, ένας τύπος που μπορούσε να το τελειώσει με ένα μόνο credit!

Χαχα, θυμάμαι αυτό το είχα λιώσει παρόλο που ήμουν πιτσιρικάς και κανονικά δεν θα έπρεπε να παίζω. Τις είχα γδύσει και τις 4 αρκετές φορές. Θυμάμαι που μόλις έβλεπα την βαθμολογία της τελευταίας κοπέλας και ενώ ήμουν σίγουρος ότι το τερμάτισα σηκωνόμουν από την καρέκλα πριν δείξει την κοπέλα με ύφος και καλά "πφφφ, δεν με νοιάζει" και παρατηρούσα από απόσταση τους άλλους πιτσιρικάδες που τους έτρεχαν τα σάλια (όπως κι εμένα όταν το πρωτοείδα δηλαδή) που θα έβλεπαν επιτέλους την τελευταία κοπέλα γυμνόστηθη. Αν και εμένα δεν μου άρεσε καθόλου αυτή, προτιμούσα πάντα την 2η :P

Φίλε Billy δεν ξέρεις τι ανέσυρες απο την μνήμη μου!!!

Αρχές 90'... Ένα ολόκληρο καλοκαίρι στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, εγώ με τον κολλητό μου το είχαμε λιώσει.

Και οι γονείς να μας κινάγανε γιατί εξαφανιζόμασταν!!!

Imgema είπε:
Χαχα, θυμάμαι αυτό το είχα λιώσει παρόλο που ήμουν πιτσιρικάς και κανονικά δεν θα έπρεπε να παίζω. Τις είχα γδύσει και τις 4 αρκετές φορές. Θυμάμαι που μόλις έβλεπα την βαθμολογία της τελευταίας κοπέλας και ενώ ήμουν σίγουρος ότι το τερμάτισα σηκωνόμουν από την καρέκλα πριν δείξει την κοπέλα με ύφος και καλά "πφφφ, δεν με νοιάζει" και παρατηρούσα από απόσταση τους άλλους πιτσιρικάδες που τους έτρεχαν τα σάλια (όπως κι εμένα όταν το πρωτοείδα δηλαδή) που θα έβλεπαν επιτέλους την τελευταία κοπέλα γυμνόστηθη. Αν και εμένα δεν μου άρεσε καθόλου αυτή, προτιμούσα πάντα την 2η :P
Αχ και να μπορούσαμε να δούμε ένα review του Miss World '96 της Comad. Εκεί κι αν είχαμε ρίξει 100άρικα για να δούμε τσάμπα γυμνό!!!!

johnny19818 είπε:
Αχ και να μπορούσαμε να δούμε ένα review του Miss World '96 της Comad. Εκεί κι αν είχαμε ρίξει 100άρικα για να δούμε τσάμπα γυμνό!!!!
Μακαρι να γεινοταν φιλε και τωρα θα το εγραφα σε χρονο μηδεν :D

metalcandyman είπε:
Μακαρι να γεινοταν φιλε και τωρα θα το εγραφα σε χρονο μηδεν :D
Δεν γίνεται λόγο του περιεχομένου ή απλά επειδή είναι μετά από το 1995 οπότε εκτός Retromaniax?

Μάλλον και τα δύο φαντάζομαι :P

Imgema είπε:
Δεν γίνεται λόγο του περιεχομένου ή απλά επειδή είναι μετά από το 1995 οπότε εκτός Retromaniax?
Μάλλον και τα δύο φαντάζομαι :P
Κατα πρωτο λογο για το περιεχομενο φιλαρακι ;)

Απειρα εικοσαρικα για το ενλογω παιχνίδι. Παντως τα γυμνά δε με ενθουσίαζαν, ήμουν αρκετά μεγαλος για να τη βρίσκω με καρτούν :D .

Γινoνται review ολων των παιχνιδιων με λιγο κοινη λογικη στα screenshots που θα βαλουμε.

Το συγκεκριμενο μπιλιαρδο ειναι και το μοναδικο digital μπιλιαρδο που επαιζα ποτε στα arcades,oπως και το pinball action το μοναδικο digital φλιπερακι..

Κατι το απλοποιημενο gameplay κατι που ηταν στην κατηγορια των ηλεκτρονικων με καλο ratio κερματων-διαρκεια παιχνιδιου ηταν απο τα favorites!

Aardvark είπε:
Γινoνται review ολων των παιχνιδιων με λιγο κοινη λογικη στα screenshots που θα βαλουμε.
Ευκολο να το λες δυσκολο να το κανεις.Παιχνιδια σαν το Miss World 96 αξιζουν σκληροπυρηνικα Reviews ωστε να μπορεις να εκφραστης οπως θελεις και οχι φλωρικα Reviews και να κανεις μια ωρα να σκεφτης πως θα γραψεις την καθε προταση.

Λατρεμενο παιχνιδι. Οπου και αν το πετυχω, αποκλειεται να αντισταθω.

Χαμηλη αναλυση, κακα physics αλλα οι μουσικουλες που δεν βαριεσαι ποτε, τα πρωτολεια samples, τα πορωτικα στησιματα και το ολο fell δεν σε αφηνουν να ξεκολλησεις...

Ωραία παρουσίαση ! Απο τα κλασσικά "bar" games. Έχει αυτή την αίσθηση του έχω-το-ουισκάκι-και-το-τασάκι-δίπλα-δίπλα ! Είχε βγεί και ένα updated στο ίδιο στυλ, το Billiard Academy Real Break, το οποίο και ξαναπαίζω πού και πού στο ΜΑΜΕ. Αξίζει να το δείτε και αυτό !

Other_Reality είπε:
Ωραία παρουσίαση ! Απο τα κλασσικά "bar" games. Έχει αυτή την αίσθηση του έχω-το-ουισκάκι-και-το-τασάκι-δίπλα-δίπλα !
Εισαι Αρχοντας αυτη ακριβως ειναι η φραση κλειδι.Καθε κεφετερια και μπαρακι κατα προτιμηση παρακμιακα που σεβοταν τον εαυτο του επρεπε να εχει οπωσδηποτε μια καμπινα με το Pocket Gal.Μετα την ηλικεια των 11 που το πρωτοειδα οταν το επαιζα στην εφηβεια το σκηνικο ηταν αραχτος μπροστα στην καμπινα σε καρεκλα και οχι σκαμπο,τραπεζακι διπλα για της μπυρες και τασακι στην δεξια μερια της καμπινας και γεματη την καμπινα σταχτες και σημαδια απο καψιματα απο προηγουμενους που επαιζαν.Ε ρε χρονια μακαρι να μπορουσα να ξαναγυρνουσα και να επερνα μια τζουρα απο κεινες της αξεχαστες και ανεπαναληπτες εποχες.

Πίσω
Μπλουζα