Pocket Gal ή αλλιώς Super Pool (Review)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Metalcandyman
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Χαχαχα...Τί μου θύμισες τώρα με τα αποτσίγαρα και τα καψίματα στα δέρματα της καμπίνας...Όταν παίζαμε εμείς, στην Καλλιθέα, είχαμε στάνταρ ένα μεταλλικό τασάκι δίπλα από τις μπύρες και τα ξηροκάρπια. Σχεδόν πάντα έβρισκες την καμπίνα με στάχτες, φλούδες από το αράπικο, και μια μπυρίλα να αναδύεται από το control panel ! Το έχω συνδέσει τόσο πολύ που μερικές φορές όταν αράζω στο gameroom, μου φαίνεται αδιανόητο να μην βγάλω ξύδι και ξηροκάρπια παίζοντας το. Ακόμα και έτσι, στο σπίτι εννοώ, είναι απόλαυση, όμως είμαι σίγουρος ότι το κάνω μόνο και μόνο από τις αναμνήσεις. Συνήθως όταν το ξεκινάω, καταλήγω να "ποντάρω" στα άλογα του Jockey Grand Prix ! Νομίζω ότι μπορείς να με νιώσεις :)

Other_Reality είπε:
Συνήθως όταν το ξεκινάω, καταλήγω να "ποντάρω" στα άλογα του Jockey Grand Prix ! Νομίζω ότι μπορείς να με νιώσεις :)
Απολυτα σε νοιωθω φιλαρακι ;)

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Aπό τα παιχνίδια που γούσταρα να βλέπω τους άλλους να παίζουν (και ναι, επειδή την έβρισκα με το γδύσιμο των πιξελωτών manga-style κοριτσιών, από τότε φαινόταν ότι χρόνια αργότερα θα την έβρισκα με πικάντικο υλικό σε anime, manga κι ιαπωνικά video games :P ) κι όχι να παίζω ο ίδιος καθώς δεν ήμουν καλός στο μπιλιάριδο (ακόμα και πολλά χρόνια αργότερα το δοκίμασα στο MAME διαπίστωσα το πόσο χάλια τα πάω ακόμα στο μπιλιάριδο). Κατά τ' άλλα σου λένε ότι οι παλιές εποχές ήταν κι οι πιο αθώες. Ουυυυυυυυυυυυυυυ, αμέ! :animeek:Και μιλάμε τώρα για επίσημο παιχνίδι από μεγάλη, γνωστή εταιρεία, την Data East, κι όχι bootleg. Kανά παρόμοιο παιχνίδι να βγάζανε σήμερα στα arcades και θα γινόταν αμέσως φασαρία για σκανδαλώδες video game που διαφθείρει την νεολαία και θα τ' αποσέρνανε αμέσως.

αν και πολυ σπανια εχω παιξει το pocket gal, αυτα που μου αρεσαν παντα ηταν το fantasia95 και ολα τα συναφη του, και λογω gameplay,ετσι οπως σκουπιζες την φωτο σιγα σιγα,και λογω αιθεριων υπαρξεων,που ηταν πραγματικες φωτο, οχι μονο comics,και μαλιστα χοντροπιξελαρισμενα, που δε καταλαβαινες τιποτα στο pocket gal..

μια εμπειρια μου μαλιστα να σας πω,που θυμαμαι,ειναι παλια μια φορα στο εξοχικο μου στον μπαξε τσιφλικι θεσσαλονικης,ειχα παει σε μια καφετερια που ειχε και το fantasy world ,αναμεσα σε αρκετα αλλα..εκει που παρατηρουσαμε ,ειδαμε οτι το κουτι του ηλεκτρονικου ηταν ανοιχτο,το ειχε ξεχασει μαλλον οταν ειχε παρει το κουβαδακι με τα λεφτα,δε ξερω,κατι τετοιο..ηταν ενα ΘΑΥΜΑ!!!

Παω με τον φιλο,βλεπουμε αν κοιταει αυτος,κι αρχιζουμε να προσθετουμε με αγχος απο κατω παρα πολλα credits, να εχουμε..και δωστου να παιζουμε το "απαγορευμενο" για μας τα μικρα παιχνιδι..και οποτε τελειωνουμε μια πιστα,να κοιταμε δεξια αριστερα,μη μας βλεπει κανεις κατα λαθος,που κοιτουσαμε την γυμνη..πω πωω,ακομα θυμαμαι την ντροπη μας που ειχαμε..

αλλα το θεμα ειναι,οτι το καταευχαριστηθηκαμε εκεινο το απογευμα..και τζαμπα ηλεκτρονικο,και μαλιστα,το παιχνιδι τσοντα..χαχαχα!!

τι ωραια χρονια [edit]..!!

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα