Pohadky tisice a jedne noci - A Thousand And One Nights (1974)

jigsawpade

RetroN00b
Joined
13 Σεπ 2009
Μηνύματα
4
Αντιδράσεις
0
ΚΑΠΟΤΕ ΕΒΛΕΠΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟ ΕΙΧΕ Κ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΑΛΛΑ Κ ΣΤΗΝ Τν100 ΝΟΜΙΖΩ!ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΤΥΠΟ ΝΤΥΜΕΝΟΣ ΣΑΝ ΤΟΥΡΚΟΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΟ ΚΑΠΕΛΑΚΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΣΑΝ ΚΑΠΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΟΠΛΟ ΜΙΑ ΧΑΤΖΑΡΑ!ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟ Κ ΑΥΤΟΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΘΑΛΛΑΣΕΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΠΛΑ ΕΙΧΕ ΕΚΦΩΝΗΤΗ!ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΑΙΖΕ Κ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ JEAN MICHEL JARRE ΤΟ OXYGENE!ΗΤΑΝ ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΛΥ PSYCHO ΠΑΙΔΙΚΟ!ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΓΙΑΤΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΨΑΧΝΩ ΕΧΩ ΧΑΖΕΨΕΙ
 
Κατ αρχήν καλώς ήρθες στην παρέα μας φίλε μου, ρίξε μια ματιά στους κανονισμούς του φόρουμ και να θέλεις να γράφεις με μικρά γιατί με τα κεφαλάια είναι σα να φωνάζεις.

Από την περιγραφή σου σαν κάτι να θυμάμε από το παιδικό μου περιγράφεις, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ τίτλο ή κάτι πιο συγκεκριμένο να σου πω
 
σορρυ

tsalk είπε:
Κατ αρχήν καλώς ήρθες στην παρέα μας φίλε μου, ρίξε μια ματιά στους κανονισμούς του φόρουμ και να θέλεις να γράφεις με μικρά γιατί με τα κεφαλάια είναι σα να φωνάζεις.Από την περιγραφή σου σαν κάτι να θυμάμε από το παιδικό μου περιγράφεις, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ τίτλο ή κάτι πιο συγκεκριμένο να σου πω

ουπς συγνωμη για τα κεφαλαια παιδια κ καλως σας βρηκα!μακαρι να βρεθει καποιος που ξερει το παιδικο δεν αντεχω αλλο εχω αφιερωσει ωρες κ ωρες κ τιποτα :(
 
Θα είναι ο Σεβάχ ο θαλασσινός από μια τσεχική εκδοχή του "Χίλιες και μια Νύχτες". Ο αυθεντικός τίτλος είναι "Pohadky tisice a jedne noci " και κυκλοφόρησε το 1974. Στα αγγλικά φαίνεται να κυκλοφόρησε επίσης με τον τίτλο "A Thousand And One Nights" παρόλο που ο τίτλος του βιβλίου είναι "Arabian Nights".

1001 Nights : by Karel Zeman

[edit]This video is no longer available because the YouTube account associated with this video has been terminated due to multiple third-party notifications of copyright infringement from claimant:

 


Funtik Entertainment [edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
αααααααααααααα

NorthStar είπε:
Θα είναι ο Σεβάχ ο θαλασσινός από μια τσεχική εκδοχή του "Χίλιες και μια Νύχτες". Ο αυθεντικός τίτλος είναι "Pohádky tisíce a jedné noci " και κυκλοφόρησε το 1974. Στα αγγλικά φαίνεται να κυκλοφόρησε επίσης με τον τίτλο "A Thousand And One Nights" παρόλο που ο τίτλος του βιβλίου είναι "Arabian Nights".
YouTube - 1001 Nights : by Karel Zeman

πωωωωωωωωω πραγματικα εισαι απιστευτος πραγματικα εισαι α-πι-στευ-τος το εψαχνα χρονιααααα!δακριζω αυτη την στιγμη!100000000000000000000 ευχαριστω για την βοηθεια!!!!!!
 
Mια κουτα χαρτομαντηλα στο 4!
 
Τι τεχνικη ειναι αυτη μαγκες; stop motion χαρτακια; Εβαζε πολλα τετοια η ΕΡΤ αλλα δεν εχω ξαναδει εδω και χρονια... και τωρα που εχω ασχοληθει με animation αναρωτιεμαι τι ηταν

Νομιζω τα εβαζε ατακτα, οχι δηλαδη με καποιο προγραμμα ή στα πλαισια μιας σειρας, και τα πετυχαινες στην τυχη. Και αντι για μεταγλωττιση βαζανε αφηγηση απο τη Χαρα Τσακιρη ή καποια αλλη εκφωνητρια :)

Παντως ειχε πορωση η ΕΡΤ με κινουμενα σχεδια του ανατολικου μπλοκ
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Γεια σε όλους αν και άργησα 2 χρόνια

Μήπως κάποιος το έχει βρει στην ελληνική έκδοση;Καλή η αγγλική αλλά αν δεν παίζει Oxygene από πίσω χάνει την μαγεία του.
 
καλησπερα

παιζει να το εχει κανενας; δεν το βρισκω πουθενα πλεον
 
grave είπε:
καλησπεραπαιζει να το εχει κανενας; δεν το βρισκω πουθενα πλεον
Καλώς όρισες! :)

Ίσως το βρεις ξεχασμένο σε κανένα βίντεοκλαμπ -αλλιώς σε κανένα ebay....
 
Αναζήτηση τίτλου παιδικής σειράς: Pohadky tisice a jedne noci - A Thousand And One Ni

Καλησπέρα σε όλους.

Θυμάται κάποιος πως λέγεται μια παιδική σειρά, της δεκαετίας του '80, στην οποία ο ήρωας ήταν ένας θαλασσοπόρος που πήγαινε σε διάφορα μέρη, σε δάση κλπ;

Τα μόνα που θυμάμαι είναι οτι, οπτικά, δεν είχε την κλασική εικόνα των κινουμένων σχεδίων, αλλά ήταν σαν θέατρο σκιών θα έλεγα και είχε ως μουσική υπόκρουση το παρακάτω:

jean michel jarre - oxygene part 4


Ευχαριστώ.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αναζήτηση τίτλου Ρώσικου παιδικού

Παιδιά καλησπέρα, κοντεύω να εκραγώ σήμερα. Εδώ και πολλά πολλά χρόνια ψάχνω να βρω τον τίτλο από ένα ρώσικο (μάλλον), παιδικού (πάλι μάλλον), το οποίο είχα πετύχει 2-3 φορές στην τηλεόραση, προ πολλών ετών. Το μόνο σίγουρο που θυμάμαι ήταν πως έπαιζε το oxygene του jean michel jarre. Τα υπόλοιπα που μπορώ να θυμηθώ είναι ελάχιστα όπως, ότι μου φαινόταν τα πρόσωπα μόνο προφίλ, το όλο θέμα αυτής της ''σειράς'' ήταν σε χρώμα λαδί - πράσινο - καφέ και οι μόνες σκηνές που θυμάμαι, ήταν πάνω σε μία βάρκα με κουπιά, μέσα σε μια λίμνη, με κάτι αγριόχορτα. Ουφ!!!! Τα είπα. Δεν ξέρω αν είμαι σε λάθος ενότητα, αλλά μάλλον για παιδικό το θυμάμαι. Ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ!!!!
 
:D Ναι ναι ναι ναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ευχαριστώ πολύ! Τελικά δεν είμαι η μόνη που το έψαχνε. Μ' αρέσει που χρησιμοποίησα και την αναζήτηση, τρομάρα μου. Και πάλι ευχαριστώ πολύ, γιατί αν ''φάω'' σκάλωμα, μπορεί και να καεί το κεφάλι μου (όπως έλεγε και ο Χάιμε). :)

Εν τω μεταξύ, η όλη ιστορία τις ανεύρεσης αυτού του παιδικού, είναι για σενάριο....
 
Πίσω
Μπλουζα