Θα ηθελα να σταθω σ'ενα θεμα που μου εχει κανει εντυπωση απο καιρο, προκειται για το γεγονός οτι καποια μουσικά άλμπουμ βινυλίων κυκλοφορούσαν με εντελώς διαφορετικά εξώφυλλα ανα χώρα, ειναι κατι το οποιο δε βλεπουμε να γινεται στο θεμα των cd πλεον, εναυσμα σ'αυτο το θεμα μου προκαλεσε το άλμπουμ των Modern Talking "Ready for romance" (Που περιλαμβανει τη πασίγνωστη επιτυχία "Βrother Louie") άλμπουμ του 1986 το οποιο απέκτησε 7 διαφορετικά εξώφυλλα παρακαλώ (εχω βαλει μονο τα 5 εδω μιας και τ'αλλα 2 αφορουν κασσέτες) Το τρίτο εξώφυλλο με τα περιστέρια ειναι το επίσημο, τα υπολοιπα ειναι εκδοσεις απο Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Κορέα ακομα και.. Ταϊβάν!! (Προσωπικά μου αρέσει το πρώτο απο αριστερά, το επίσημο με τα περιστέρια και το τελευταίο με την ασπρομαυρη photo του group) εντυπωση μου προκαλεσε επισης οτι το εξωφυλλο με τη γαλάζια σφαίρα που ειναι προτελευταίο απο δεξια ηταν η εκδοση του άλμπουμ για τη Κορέα που στη πραγματικότητα αποτελούσε το επίσημο εξώφυλλο του single "Atlantis is calling" των Modern Talking οπου για καποιο λογο θεώρησαν οτι στη Κορέα επρεπε να κοσμει το cover του αλμπουμ "Ready for romance"..)