Pro Pinball-Revived & Remastered (+free Big Race USA download πλέον)

Maddog

Immense Cult RetroFigure
Joined
10 Νοέ 2006
Μηνύματα
4.887
Αντιδράσεις
126
Δεν ξέρω πόσοι θυμάστε τα κλασσικά Pro Pinball παιχνίδια (Big Race USA, Fantastic Journey, Timeshock, The Web) που είχαν βγει για PC (και κάποια και για Playstation αν θυμάμαι καλά...) στα τέλη των 90s. Είχε επίσης βγει και μια συλλογή για το Dreamcast με αυτά, με το όνομα Pro Pinball Trilogy. Για όσους δεν θυμούνται, ήταν από τους καλύτερους εξομοιωτές pinball που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ, με μεγάλη προσοχή στην λεπτομέρεια, καλοσχεδιασμένα τραπέζια και ευχάριστο gameplay.

Εδώ και λίγο καιρό οι δημιουργοί έχουν ανοίξει Kickstarter με σκοπό να δημιουργήσουν νέο μέλος της σειράς, σε συνεργασία μάλιστα με τον Pat Lawlor, δημιουργό θρυλικών "τραπεζιών" pinball όπως το Addams Family και το The Twilight Zone.

Μέχρι εδώ καλά, άλλωστε το Kickstarter τελευταία είναι πολύ της μόδας...αλλά το πιό καλό αρχίζει τώρα. Προφανώς επειδή δεν πήγαιναν ιδιαίτερα καλά σε "εισφορές" και επίσης προφανώς για να δημιουργήσουν ντόρο, δίνουν δωρεάν το Pro Pinball Big Race USA σε όλους τους επισκέπτες της σελίδας τους στο Kickstarter, ενώ όποιος καταβάλλει το ευτελές ποσό των 2$ θα μπορεί να κατεβάσει και τα Pro Pinball Timeshock και Pro Pinball Fantastic Journey.

Λοιπόν, πετύχανε τον στόχο τους! Δημιουργώ ντόρο. :p

Όποιος θέλει, ας πάει στην σελίδα τους στο Kickstarter για τα περαιτέρω. :)
 
Ευχαριστούμε Maddog!

Κατεβαίνει άμεσα.
 
Πίσω
Μπλουζα