Project Y [Megadrive game απο Watermelon]

Wally

Retired Admin
Joined
19 Ιαν 2006
Μηνύματα
25.794
Αντιδράσεις
4.287
Απο τους δημιουργους του Pier Solar (Watermelon) ερχεται ενα νεο παιχνιδι που ευτυχως αυτη τη φορα ειναι post apocalyptic beat em up ("πηξαμε" στα Homebrew JRPG στο MegaDrive [Beggar Prince, Legend of Wukong, Star Odyssey, Pier Solar] - δεν πιστευα οτι θα το ελεγα ποτε αυτο).

title_by_xgoldenboyx-d5f553e.jpg


Ειναι παραξενος ο τροπος αναπτυξης του. Οι "investors" (οι φανς που θα χωνουν λεφτα θα εχουν αποψη για το παιχνιδι)

Official Site

Διαβαστε το διαφωτιστικο αρθρο που περιεχει και concept art

Δεν πεθαινουν οι Sega κονσολες!!
 
Μπραβο! Καλο θα ηταν αν η Sega ενδιαφεροταν λιγο με το θεμα και τους εδινε τα δικαιωματα να βγαζουν παιχνιδια γιατι τι καθε τι κονσολα της. Πιστευω αμα το εκανε αυτο θα κρατουσε πολλους φανατικους στην μερια της(οπως π.χ. metalcandyman).
 
Αν κατσεις και τα δεις, σχεδον ολα τα ρετρο commercial homebrews βγαινουν σε κονσολες Sega

Sony και Nintendo νεκρα...ακρα του ταφου σιωπη
 
To hardcore gaming σταματησε μετα το 2002! Οτι βγηκε πιο μετα ητανε για τα αναθεμα! :p
 
Πρωτου αρχισετε να παπαγαλιζετε ως αλλοι παπαγαλοι Αfrica Grey το παραμυθακι σας περι Sega και σε ΝΕS και σε SNES κυκλοφορησαν Homebrow παιχνιδια.Και δεν θα συγκρινετε NINTENDO με sony και θα της βαζετε στο ιδιο καζανι.Η NINTENDO ειναι ο θρυλος των videogames που συνεχιζει να πρωταγωνιστη ενω η ιστορια της sony στο χωρο ειναι 3 κονσολες και 2 φορητα.
 
η ιστορια της sony στο χωρο ειναι 3 κονσολες και 2 φορητα

Καλα και της Νιντυ εδω που τα λεμε ειναι 5 κονσολες και 4 φορητα
:supergrin: ,παντως ενδιαφερον παιχνιδακι φαινεται.
 
Aardvark είπε:

Καλα και της Νιντυ εδω που τα λεμε ειναι 5 κονσολες και 4 φορητα
:supergrin: ,παντως ενδιαφερον παιχνιδακι φαινεται.
εεε σχεδον τα διπλα ειναι... και τα φορητα ειναι 5 ( gb, gbc, gba, ds, 3ds) και μην μου πεις gb και gbc ειναι ιδια.. γιατι το gbc ειχε και δικα του παιχνιδια...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ευτυχως που δεν μου βαλες και τα Game & Watch γιατι θα σου βαζα και τα κινητα της Σονυ lol, για την M$ να το δεχτω με 2 κονσολια ολα και ολα. :supergrin: ,


Bασικα ειμαστε και offtopic οποτε σταματαω πρωτος,γραφτε και εσεις κατι για το παιχνιδακι του θρεντ.
 
Ωραία είδηση κι άκρως ενδιαφέρουσα. Οι προηγούμενες παραγωγές ήταν κυρίως μεταφράσεις κι όχι μοναδικά developments (με εξαίρεση το Pier Solar). Κάθε τι νέο είναι καλοδεχούμενο.

Τώρα περί Homebrew, για το PS1 πέθανε μετά το τέλος του Yaroze. SNES απόλυτη νέκρα και NES, δεδομένης της φήμης του και της όχι και πολύ μεγάλης περιπλοκότητάς του, δεν υπάρχει πολύ κίνηση. Περιέργως τα πιο ρετρό συστήματα/home υπολογιστές είναι περισσότερο αγαπητά σε αυτό το κομμάτι.

Όσον αφορά τις NIntendo Και Sony..η ιστορία δεν παίζει "μπάλα" αλλιώς η Sega θα ήταν ακόμη κυρίαρχος :p

Πάντως, όσο και να μην αρέσει η Sony σαν εταιρεία και πολιτικές, ιδιαίτερα τις 2 προηγούμενες γενιές, κατάφερε πολλά περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία.
 
Το ξέρω ότι θ' ακουστώ γκρινιάρης αλλά μ' εκνευρίζουν homebrew κι indie games που προσπαθούν να κάνουν hype με τα ωραία concept arts αντί να μας δείξουν screetshots και gameplay videos. Aν θέλαμε να δούμε ωραίες ζωγραφίες θα πηγαίναμε και στο deviantart. Όχι τίποτε άλλο αλλά αρκετά παιχνίδια (ακόμα και τα εμπορικά) άλλο feeling σου δίνουν με τα concept arts κι άλλο με τα γραφικά του ίδιου του παιχνιδιού.
 
Απίστευτα νέα, 40MEGS beat em up! Τα 16bit beat em up σε στυλ streets of rage είναι από τις αγαπημένες μου κατηγορίες παιχνιδιών! Με το δεδομένο ότι το Mega drive είναι από τις αγαπημένες μου κονσόλες πάει φουλ για αγορά εφόσον βγει σε λογική τιμή! Αλήθεια το Pier Solar θυμάταο κανένας πόσο έκανε;

Off topic:

Ajax87 είπε:
εεε σχεδον τα διπλα ειναι... και τα φορητα ειναι 5 ( gb, gbc, gba, ds, 3ds) και μην μου πεις gb και gbc ειναι ιδια.. γιατι το gbc ειχε και δικα του παιχνιδια...
Ξεχάσατε τα Vitual Boy και WiiU! Αρα μιλάμε για 6 κονσόλες και 5 φορητα! Υπερδιπλάσιες κυκλοφορίες από τη σόνυ χωρις να υπολογίζουμε τις προ ΝΕΣ κονσόλες! η Νιντυ είμναι μια κατηγορία από μόνη της ;)
 
Πίσω
Μπλουζα