Ps3 Fan Test

Aardvark

Retromaniax Co-Founder
Joined
26 Σεπ 2006
Μηνύματα
14.853
Αντιδράσεις
3.778
To εχει δοκιμασει κανεις,βγαζει ολη την σκονη απο μεσα.

Το κλεινεις απο πισω το βγαζεις απο την πριζα ,κρατας πατημενο το eject και το ανοιγεις.

Θα το εκανα αλλα δεν το γραφει το μανουαλ και δισταζω.

 
Κι εγώ που νόμιζα πως θα είναι κάποιο test για το πόσο "fan" του ps3 είσαι... :p
 
Εγώ πάντως δεν το δοκιμάζω.. :p
 
Κι εγώ που νόμιζα πως θα είναι κάποιο test για το πόσο "fan" του ps3 είσαι... :p
Xaxa, Οντως ετσι φαινεται αν και του λειπει ενα boy.

Εγώ πάντως δεν το δοκιμάζω.. :p
Nαι αλλα καποιος πρεπει να το δοκιμασει,take one for the team!!

Ποιος θαραλεος;
 
είναι γνωστό κόλπο, κάντε το άφοβα...
 
Εγω παλι που το εκανα δεν εγινε τιποτα.....Ακουσα 3 μπιπ και μολις ανοιξα την tv μου εδειχνε τη ρυθμιση για το HDMI..Ολα τα αλλα κανονικα μετα τη ρυθμιση.Λετε να εχει κολλησει μεσα στο PS3 το σκυλακι που ειχα χασει περσυ και για αυτο να

μην γινεται τιποτα? :D
 
Ο τύπος δεν μας είπε το firmware που "φοράει" . Οπότε άκυρο.
 
Το ξέρω οτι ξεθάβω θέματα πάνω στο browsing, πάντως το fan test γίνεται κανονικότατα σε όλα τα ps3 και είναι καλό να γίνεται μια φορά το μήνα για να φεύγει η σκόνη όσο γίνεται..

Βγάζετε τη μπρίζα. Κρατάτε πατημένο το reset, και κρατώντας το reset πατημένο βάζετε πάλι το ρεύμα. Θα κάνει το τεστάκι για κάνα λεπτό και θα σταματήσει. Και πάλι βγάζετε βάζετε τη μπρίζα και you are good to go... :)
 
Να το ξέθαβες και για να πείς κάτι καινούριο...
 
Καλα εκανε ο ανθρωπος ,ο πρωτος που μας διασφαλισε οτι λειτουργει και γινεται χωρις προβλημα.
 
klainmaingr είπε:
Το ξέρω οτι ξεθάβω θέματα πάνω στο browsing, πάντως το fan test γίνεται κανονικότατα σε όλα τα ps3 και είναι καλό να γίνεται μια φορά το μήνα για να φεύγει η σκόνη όσο γίνεται..Βγάζετε τη μπρίζα. Κρατάτε πατημένο το reset, και κρατώντας το reset πατημένο βάζετε πάλι το ρεύμα. Θα κάνει το τεστάκι για κάνα λεπτό και θα σταματήσει. Και πάλι βγάζετε βάζετε τη μπρίζα και you are good to go... :)
Πως ξερεις οτι πιανει σε ολα? :( Εγω το ξανακανα και παλι τιποτα...Το μονο που γινεται ειναι οτι το PS3 κανει reset στις ρυθμισεις που εχει..Οχι σε ολες αλλα κανει σα να βλεπει για πρωτη φορα το HDMI.Τωρα δεν ξερω ποσο καλο ειναι αυτο.Το 60αρι εχω απο τα πρωτα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Έχεις δίκιο. Τώρα googlara και έχει ενσωματωθεί σε όλες τις κονσόλες απο τις 40gb και μετά. H 60ρα η launch που έχεις με την backward compatibility(τυχερέ) δεν το υποστηρίζει.

Είναι μια ασφαλής διαδικασία πάντως αν σκεφτείς οτι ενεργοποιείται και αυτόματα σε περίπτωση υπερθέρμανσης της κονσόλας, παρόλες τις αντίθετες φήμες που υπήρχαν.

Λογικά το δικό σου θα έχει μαζέψει αρκετή σκόνη εσωτερικά μετά απο τόσα χρόνια. Εφόσον χρονικά είσαι εκτός εγγύησης ούτως η άλλως, αν έχεις προβλήματα με τον θόρυβο σε σχέση με παλιότερα, δεν χάνεις τίποτα να το ανοίξεις και να το φυσήξεις προσεκτικά :)
 
klainmaingr είπε:
Έχεις δίκιο. Τώρα googlara και έχει ενσωματωθεί σε όλες τις κονσόλες απο τις 40gb και μετά. H 60ρα η launch που έχεις με την backward compatibility(τυχερέ) δεν το υποστηρίζει.Είναι μια ασφαλής διαδικασία πάντως αν σκεφτείς οτι ενεργοποιείται και αυτόματα σε περίπτωση υπερθέρμανσης της κονσόλας, παρόλες τις αντίθετες φήμες που υπήρχαν.

Λογικά το δικό σου θα έχει μαζέψει αρκετή σκόνη εσωτερικά μετά απο τόσα χρόνια. Εφόσον χρονικά είσαι εκτός εγγύησης ούτως η άλλως, αν έχεις προβλήματα με τον θόρυβο σε σχέση με παλιότερα, δεν χάνεις τίποτα να το ανοίξεις και να το φυσήξεις προσεκτικά :)
Assist:

Και λίγο λάδι πάνω στο ανεμιστιράκι θα είναι ότι πρέπει. (κάτω από την ετικέτα έχει μια τρούπα, εκεί στάζεις 1-2 σταγόνες λάδι μηχανής κ είναι κυριλέ.)
 
Εγω θα το ανοιξω να το βαψω και να το καθαρισω παντου!!
 
Well 7 χρονια μετα το ανοιγμα του θρεντ μαζεψα το θαρρος και το κανα στο slim lol.


Τα χει τα χρονακια του και αυτο και δεν θελω να το χασω οχι μονο για τα παιχνιδια του αλλα και γιατι πραγματικα τετοιο media player δεν θα βρω και να διεκρυνισω...εχω δοκιμασει 10 dvd players,10 bluray player,2-3 4K Media players,Media player τηλεορασεων κτλ κτλ και λειτουργια που να προχωραει x1.5 στην ταχυτητα και συγχρονως να ακουγεται και ηχος στην θεαση των διαφορων media files δεν εχω βρει.



Το PS3 ,το VLC και το Youtube το εχουν.



Γλυτωνεις πολυτιμο χρονο στην παρακολουθηση ταινιων σειρων κτλ,τα 45 λεπτα τα κανεις 30 ανεπαισθητα.



Και τεσπα στο προκειμενο το δοκιμασα πατωντας το eject και βγαζοντας το καλωδιο του Power και παιρνουν μπροστα τα ανεμιστηρακια και ΠΑααφ βλεπω ενα συννεφο...ευτυχως σκονης και οχι καπνου να πεταγεται απο πισω απο το καημενο το slim.



Oλα καλα και λειτουργικα οπως πριν μετα απο αυτο.
 
Το δοκίμασα και εγώ στο παλιό μου ps3 phat 80GB. Δεν είδα ιδιαίτερο σύννεφο σκόνης να βγαίνει όμως, το οποίο σημαίνει ότι δεν έπαιξε σωστά ή ότι το ps3 μου είναι παραδόξως καθαρό απο σκόνη.
 
Εμενα ειχε 6-7 χρονια μεσα οτι ειχε μαζεψει!
 
Πίσω
Μπλουζα