PS3 Home

Οι δραμαμινες ειναι δωρεαν? :p
 
3 νεες τοποθεσιες καθε μηνα,μεγαλωνει το χωριο θειοοοοο.

Επεκτεινεται ταχυτατα. :D

Have you seen everything there is to see in the Red Bull Air Race? Have you met with gamers in the Warhawk and Resident Evil 5 spaces? Hankering for more?

No problem -- Sony's online community is rapidly expanding, whether you want it to or not. Jack Buser, director of PlayStation Home, promised GDC attendees that "you'll see about three new spaces launched a month." Unsurprising, considering the 20+ companies signed up to make content for the service.

Surprisingly, Home has already accumulated quite a following, with over 5 million users worldwide, 2.2 million in North America. According to Buser, a "good space" will get a quarter of a million visits each week, with 75 percent of its users spending more than 10 minutes online. For advertisers, that looks like quite the sweet number.

Buser didn't reveal a timeline of future Home spaces, but we do know that EA Sports and Guitar Hero will be getting new Home communities very soon.


 
Λοιπόν δεν βλέπω κανέναν να λέει για το The Hub και με στενοχωρείτε, εκτός και εάν δεν το πήρατε είδηση... (πότε - πότε διαβάσουμε και αυτό το what's new στην αρχή του Home).

Εάν αποφασίσετε να κάνετε βόλτα στην πλατεία θα διαπιστώσετε ότι την κατεβάζει ξανά... μετά το τελευταίο update, κοιτάξτε στον τοίχο αριστερά όπως κοιτάτε την είσοδο του Shopping Mall, θα βρείτε σε ένα σημείο (κοντά σε καταρράκτη εάν θυμάμαι καλά) ένα γκράφιτι σε σχήμα στρόγγυλο με το γράμμα Ξ στο κέντρο. Με το που το ανακαλύψετε μπορείτε πλέον να κατεβάσετε τον νέο χώρο του Home με την ονομασία The Hub και να "τηλεμεταφερθείτε" σε αυτόν...

thumbm.jpg


Εκεί θα έχετε την δυνατότητα να "ξεζουμίσετε" λίγο το μυαλό σας με την επίλυση κάποιων "γρίφων" για να σας ξεκλειδώσει κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά του νέου αυτού χώρου... ;) Μην τε περιμένετε όλα από εμένα, κάντε μία βόλτα από το Home και εσείς...

Α, ναι και καινούργια ρουχαλάκια από το Resistance 2 σας περιμένουν στο γνωστό μαγαζί...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=v6Qxkq269A8]YouTube - PS Home Xi - The Hub First Look (No Spoilers)
 
Να'σαι καλα Αmbu η αληθεια ειναι οτι για να μπω στο χωριο του HOME πρεπει να μπει κατι καινουργιο ,οποτε η ενημερωση απο εσε βοηθαει τα μαλα. :D
 
Λοιπόν, μόλις βγήκα απο το Ξ...πλάκα έχει, έλυσα και τα πρώτα puzzles... Δέν ήταν και εύκολα, ειδικά ένα με κάποιο κώδικα ήταν λίγο ταλαιπωρία...Η πλάκα είναι ότι κανείς δέν έδινε βοήθεια !!! (Εγώ τους τα έλεγα αβέρτα μόλις τα τέλειωσα !!! ) Και επειδή είμαι παλιοτόμαρο θα σας τα πώ κι εσάς...με spoiler, για όσους δέν θέλουν !

Tα τρία χαρτάκια (initiation)

Το ένα είναι πίσω απο το ρομποτάκι, το άλλο είναι αριστερά όπως κοιτας τις σκάλες μπροστά απο τον πίνακα ανακοινώσεων, και το τελευταίο είναι στο βάθος της κάτω αίθουσας και αριστερά ,πάνω στο περβάζι (δεξιά όπως κοιτάς τους τηλεμεταφορείς)
H κάρτ-ποστάλ...

Πάς http://www.bigbenuk.com, μετά τα μνημεία είναι Arc de triomphe, Taj Mahal, Hollywood, Sphinx παίρνεις τον κωδικό MAGNUSMAGNUS

Το αγαπημένο συγκρότημα της Jess

Automatic

O κώδικας στην σελίδα της Jess

VANESSAATALANTA
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Την εκανα και εγω την βολτα μου απο το HUB ωραιο φουτουριστ περιβαλον.

Ekεινα τα τελεπορτ tubes,λειτουργουν;;;;;;;;;

Τα παζλ δεν τα πολυεψαξα,ισως δεν τα πηρα και χαμπαρι. :xm:

Αν τα λυσεις κερδιζεις τιποτα αραγε;;;;;;
 
Τα teleports λογικά θα πάρουν μπροστά μετά τα σημερινά puzzles. Ο φίλος Other_Reality ξέχασε να μας πει και το πρώτο puzzle:

Πας στον όροφο και συνδέεσαι στα τερματικά που υπάρχουν εκεί, επιλέγεις το AlphaAFK και πας στο πρώτο puzzle να δεις ποιο δεν έχει αλλάξει. Η απάντηση είναι εξαιρετικά απλή, αλλά και λάθος να κάνετε δεν έχει σημασία... τελικά θα σας δώσει τον κωδικό τον οποίο θα βάλετε στα HoloPads:

17PARIS

Τώρα έχετε ήδη τα πρώτα 2 Puzzles (από τα 20) του robot λυμένα και στην κατοχή σας τα δύο πρώτα κομμάτια της εικόνας και τις δύο από τις πεταλουδίτσες ;)
 
Xμμμμμμμμμμ και αν ολο το HUB ειναι ειναι ενα alien abduction conspiracy. :eek:

Αν λεω αν εχουν χακεψει το HOME και με το που βαλεις τους κωδικους εξαφανισθεις απο το σαλονι σου και τηλεμεταφερθεις σε διαστημοπλοιο. :cry:

Για καλο και για κακο ,περιμενετε λιγο,this could be huge. :xm:
 
ambu_dare είπε:
Τα teleports λογικά θα πάρουν μπροστά μετά τα σημερινά puzzles. Ο φίλος Other_Reality ξέχασε να μας πει και το πρώτο puzzle:
Πας στον όροφο και συνδέεσαι στα τερματικά που υπάρχουν εκεί, επιλέγεις το AlphaAFK και πας στο πρώτο puzzle να δεις ποιο δεν έχει αλλάξει. Η απάντηση είναι εξαιρετικά απλή, αλλά και λάθος να κάνετε δεν έχει σημασία... τελικά θα σας δώσει τον κωδικό τον οποίο θα βάλετε στα HoloPads:

17PARIS

Τώρα έχετε ήδη τα πρώτα 2 Puzzles (από τα 20) του robot λυμένα και στην κατοχή σας τα δύο πρώτα κομμάτια της εικόνας και τις δύο από τις πεταλουδίτσες ;)
Ώχ σόρρυ μου ξέφυγε..! Αυτό με τις φωτογραφίες...

Έ, Εύκολο ήταν αυτό εντάξει !!!

Θα κάνουν update σήμερα πάλι ? Καλή φάση τελικά !
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το πρώτο από τα teleports μπήκε σε λειτουργία και σε μεταφέρει στην Alpha Zone 1 που έχει τα Game Test Area, Adventure Lobby, & Maximum Tilt Lobby. Το πρώτο από αυτά ήταν ανοικτό ήδη από σήμερα και έπρεπε να παίξεις 6 mini games και να τρέξεις στην έξοδο μέσα σε 6 λεπτάκια... πανεύκολο, εάν δεν το πετύχεις με την πρώτη, σίγουρα το έχεις στην δεύτερη προσπάθεια. Τα υπόλοιπα να υποθέσω θα ανοίξουν αύριο/μεθαύριο.

Επίσης, επειδή εμένα μου έκανε κολπάκια και παρότι είχα κατεβάσει το νέο update με την AZ1 αλλά δεν με τηλεμετέφερε, πήγα από το control panel (start) και εάν θυμάμαι καλά στην επιλογή Alerts μου έδωσε το δικαίωμα να μεταφερθώ στην νέα ζώνη με τον τίτλο AZ1. Μετά όλα δούλευαν κανονικά. Δεν ξέρω ίσως να φταίει το γεγονός ότι το έβαλα στο background download και έχασα κάπου το alert...
 
Ήδη έχει ανοίξει στο Alpha Zone 1 και το δεύτερο παιχνίδι με hoverbikes racing σε δάσος με σκοπό να περάσετε τς 25000 μονάδες - παίζεται με το sixaxis (όποιος κάνει άνω των 38000 ας μου το πει - τρίτη προσπάθεια με το μπλε hoverbike). Λογικά σήμερα θα ανοίξει και το adventurάκι ;)

Η τρίτη ερώτηση για την τρίτη πεταλούδα δόθηκε ήδη από το ρομπότ... σας προτρέπει να δείτε ένα νέο βίντεο με πρωταγωνίστρια την αγνοούμενη Jess... Το μαγικό είναι ότι μέσα από αυτό το βίντεο φαίνεται προς τα που οδεύει το όλο θέμα με το Hub και τους beta testers του Home. Μέσα σε αυτό το βίντεο γίνεται για πρώτη φορά η νύξη ότι ο εικονικός κόσμος και ο πραγματικός κάπου σπάνε τα σύνορα τους και ενώνονται. Πράγματι το παιχνίδι έχει βγει έξω από το home πια. Μέσα στο βίντεο φαίνονται πληροφορίες σχετικά ευδιάκριτες όπως τα γράμματα ΝΥ ο αριθμός 5 (το site http://www.XiJess.com) αλλά προς το τέλος γίνεται ένας βομβαρδισμός από καρέ που ίσα τα προλαβαίνει το μάτι. Αφού αναλύθηκαν με το βίντεο να παίζει καρέ - καρέ στο τέλος (γιατί απλά με το pause δεν την παλεύεις την δουλειά), φάνηκαν διάφορα hints για σημεία επάνω στον πλανήτη μας (Ευρώπη για εμάς). Σιδηροδρομικοί σταθμοί στην Γερμανία, κεντρικό σημείο στην Ρώμη της Ιταλίας και στο υπόγειο μετρό της Βαρκελώνης υποδεικνύονται ως πιθανά σημεία για την επίλυση του γρίφου. Ήδη κυκλοφορούν στο τερματικό στο Hub φωτό από στοιχεία που βρέθηκαν σε αυτά τα σημεία: μεγάλες αφίσες με γράμματα και έναν αριθμό που υποδηλώνει με ποια σειρά θα μπουν (και το link στο site της). Έτσι με βάση τις φωτογραφίες μπήκαν τα γράμματα στην σωστή σειρά και η τελευταία λέξη του γρίφου μας οδηγεί ίσως σε μία μικρή πόλη της Ουγγαρίας. ΤΑ ΣΠΑΕΙ αυτό το παιχνίδι!!!

http://www.xijess.com/

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=TCPruFOgpKY]YouTube - XiJESS English

BADACSONYTOMAJ
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Και το παιχνίδι Ξ στο HOME καλά κρατεί... ήδη φτάσαμε τα 10 κομμάτια και 9 πεταλουδίτσες (όχι της νύχτα βρε αθεόφοβοι)

ΑΛΛΑ

Σήμερα θα πούμε για το EA Sports Complex που ήρθε στο ΗΟΜΕ.

Μπορείτε να κατεβάσετε το νέο space από το κεντρικό μενού του home > locations αφού αποτελεί ανεξάρτητο χώρο όπως το Red Bull / Far Cry 2 / RE5 κλπ.

Αποτελείται από το ισόγειο όπου σύντομα θα ανοίξουν οι χώροι golf και formula/kart racing που έχει, ενώ στον όροφο ήδη έχει αρκετά τραπέζια για να επιδείξουν όποιοι επιθυμούν τις δυνατότητες τους στο poker.

Βίντεο, διαφημιστικές αφίσες κλπ προσεχώς από τα παιχνίδια της εταιρείας βρίσκονται παντού για να ενημερωθείτε όσοι ενδιαφέρεστε για αυτά.

ea_home.jpg
 
Golf και Καρτ με τα φιλαρακια σου, στο ΗΟΜΕ δεν βρισκω καλυτερο. ;)
 
Τι να σας κάνω, που δεν έχω τραβήξει γραμμή ακόμα στο σαλόνι...
 
Αντε βρε Dino,περιμενουμε nick για συνδεση και θα σε ξεναγησουμε στο HOME. ;)
 
Παρασκευες και σαββατοκυριακα εχει πολυ κοσμο αν θες να περασεις καμμια βολτα..........,δεν χωρας να περασεις.

Πινεις ποτακι δυσκολα,τα μπιλαρδα και τα μποουλινγκ πιασμενα ,arcades πρεπει να στηθεις στην ουρα.

Σινεμα εχει θεσεις πισω πισω μονο.

Αν δεν σε ενοχλει ο πολυς κοσμος και το στριμωξιδι θα το ευχαριστηθεις,τωρα δευτερες και τριτες ψοφια πραγματα.

Κυριακη ειναι κλειστα. :p
 
Λοιπόν, για όποιον τυχόν ενδιαφέρεται άνοιξε εδώ και λίγες μέρες η ζώνη Alpha 2 του Hub όπου θα βρείτε κάποια νέα παιχνιδάκια σε ένα περιβάλλον που έχει απευθείας αναφορές στο γιν και γιαν, το καλό και κακό, το άσπρο και μαύρο, την μέρα και την νύχτα κλπ. Η μία είναι ένα σετ από ενυδρεία: ένα καλό - ημέρας για προπόνηση ουσιαστικά και ένα δεύτερο πιο κακό - νύχτας που με την ολοκλήρωση του σας δίνει και την 11η πεταλούδα. Στον ίδιο χώρο έχει και ένα σετ με 5 πλανήτες όπου στους δύο πρώτους παίζετε με κυκλώματα (δύο διαφορετικά παιχνίδια) για να πάρετε ένα ακόμη κομμάτι του παζλ (το 12ο αν θυμάμαι καλά). Οι υπόλοιποι τρεις πλανήτες αναμένεται να ανοίξουν σύντομα με νέα παιχνίδια, ενώ φυσικά εκκρεμεί και το τρίτο teleport της Alpha Zone 3.
 
Oντως πολυ ενδιαφεροντα τα παραπανω αλλα καπου με εχασες.

Εγω ειμαι Level 2 και εσυ εχεις φτασει στο 15. :D
 
Πίσω
Μπλουζα