PS3 Home

Υπερβολές... λοιπόν, επίσημα άνοιξαν και οι τρεις επόμενοι πλανήτες που έχουν νέα puzzles, τα οποία βασίζονται στην μνήμη και την οπτική αντίληψη. Το πρώτο είναι χρωματιστές πυγολαμπίδες, πρέπει να θυμάσαι την σειρά που ανάβουν, το δεύτερο ένα κλασικό puzzle 9 κομματιών το οποίο πρέπει να το λύσεις στο σκοτάδι έχοντας για βοήθεια ένα φακό με περιορισμένη μπαταρία και το τρίτο να βρεις τις σκιές κάποιων περαστικών. Τα πιο εύκολα puzzles που έχουν περάσει κατά την γνώμη μου, από το home ειδικά εάν έχετε μνήμη ή έχετε εξασκηθεί λιγάκι στο Brain Training. Πάραυτα επειδή ίσως μου δυσκολευτείτε λίγο στο δεύτερο τεστάκι (αν και είναι αστείο) να σας πω μία τακτική για το πως να το λύσετε για όσους συνεχίσουν να ζορίζονται. Τα puzzles είναι πολύ εύκολα, έχουν συγκεκριμένες γραμμές και εάν τα παρατηρήσετε και τα αποτυπώσετε στην μνήμη εύκολα λύνονται. Βάλτε πρώτα τα μεσαία κομμάτια που ξεχωρίζουν (π.χ.: στην γάτα 4 κομμάτια με τα μάτια) και κάνα δύο ακόμη. Ανάψτε τον φακό, ελέγξτε τυχόν αλλαγές που ίσως χρειαστούν και μετά αφού τις κάνετε, βάλτε δυο τρία κομμάτια ακόμη. Ανάψτε φακό, έλεγχος, αλλαγή των θέσεων και προσθήκη και των τελευταίων κομματιών. Φακός αλλαγή και βουαλά έτοιμοι. Συνεχίζετε να δυσκολεύεστε; Χμ... να σας πω ένα μυστικό που ανακάλυψα τυχαία και λογικά δεν το έχει πάρει γραμμή ακόμη κανείς στο διαδίκτυο; Λοιπόν, το δεύτερο puzzle έχει bug. Εάν λύσετε το πρώτο με την γάτα, την ώρα που σας δείχνει το δεύτερο και σας προτρέπει να πατήσετε το X για να συνεχίσετε, εσείς πατήστε το Δ και το puzzle θα λυθεί αυτόματα μόνο του, το ίδιο και στο επόμενο και στο επόμενο και ορίστε, χωρίς κόπο και δυσκολία, αν και θα σας πρότεινα να το παλέψετε αφού επιμένω ότι είναι εξαιρετικά εύκολα puzzles.

Αυτά από το μέτωπο του Home, διαβάστε τα e-mail σας στο holodeck και αποφασίστε σε ποια ομάδα να συμμετάσχετε, πάντως θα πρότεινα να μπείτε στην Veilcorp αρχικά αφού μπορείτε να αλλάξετε όποτε θέλετε.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τζαμπα σπιτια μοιραζει η Σονυ,πανω που ειχα βαρεθει την Ocean view. :D

Πανω σε δεντρο ειναι.....

325435_1_hs.jpg


Εννοειται οτι στην Ε3 να περιμενετε κατι αναλογο απο την Μ$ και τα αβαταρακια της.

What's more affordable than free, anyway? Beginning Thursday (May 14) you can get some new digs in PlayStation Home if you're tired of the standard-issue harborside apartment. "Chamber Apartment" is free, but only for a week.

After that, you can expect to cough up some dough. The new pad features fantasy-inspired architecture, and a courtyard featuring a giant tree with a human face. No word if it talks.

[PlayStation Universe]
 
Καλημέρα, να ενημερώσω όσους ασχολούνται ότι μετά από το πρόσφατο update στην έκδοση 1.21.8 το Home,που υποτίθεται ότι διόρθωσε κάποια bugs (εμένα χθες μου φάνηκε πιο αργό), πρόσθεσε και δύο νέους χώρους στους ήδη υπάρχοντες. Στο κεντρικό θέμα Home προστέθηκε το Projections κάτι (δεν θυμάμαι καλά) ενώ στο σύνολο των υπολοίπων 4, ενώ ήρθε και ο χώρος του Resistance 2 να συμπληρώσει αυτούς των RE5, FC2, Red Bull και EA. Στο resi2 έχει και ένα mini game όπου με ένα τετραπλό αντιαεροπορικό κανόνι καλείσαι να καταρρίψεις τα αεροσκάφη/διαστημόπλοια των helg... (ουπς αυτό είναι από αλλού) της chimera. Εάν τα πάτε καλά έχει και δωράκια, π.χ.: μπλουζάκια για το αβατάρ σας με το λογότυπο του resistance 2.

Υπόψη, μετά την ολοκλήρωση της χθεσινής ημέρας και μετά το παρτάκι που είχαμε στο σπίτι της Jess, στο θέμα του Ξι έχουμε φτάσει πια στις 15 από τις 20 πεταλουδίτσες (όχι της νύχτας, αχ πονηρά παιδιά) και στα 18 από τα 24 κομμάτια του Puzzle. Υποθέτω ότι όπου να 'ναι θα ανοίξει και το τελευταίο teleport και θα μπούμε στην τελική ευθεία, οπότε όποιος από εσάς κρατάει κρυφά την Jess έχει μία τελευταία ευκαιρία να την απελευθερώσει, πριν τον βρω εγώ...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Απο σημερα αυριο το ΗΟΜΕ θα υποστηριζει και photo sharing ,δηλαδη στο διαμερισμα σου θα μπορεις να ποσταρεις στους τοιχους φωτο σου μεσα σε κορνιζες.

Οταν πας επισκεψη στο σπιτι του φιλου σου θα μπορεις να δεις επιτελους τον αγαπημενο του σκυλο.

Η υπηρεσια εννοειται οτι ειναι τζαμπα,σονυ ειναι.

Το θεμα ειναι οτι θα πρεπει να αγοραζεις και να πληρωνεις την καθε κορνιζα. :rofl:

Ειπαμε σονυ ειναι.
 
Ξι

Το "μυστήριο" γύρω από το Ξι έφτασε στο τέλος του, άνοιξε εδώ και μέρες και το τρίτο teleport hub και σε οδηγεί σε μία αρένα με κάτι ενδιαφέροντα maze style παιχνίδια. Σχετικά εύκολα θα έλεγα, αν πάρεις το κολάι. Μετά ακολουθούν κάνα δυο ακόμα παιχνιδάκια και τελικά φτάνει η ώρα που "θα περάσεις την πόρτα και θα πρέπει να κάνεις την επιλογή σου", όπου από αυτήν επηρεάζεται το τέλος. Mετά το τέλος, νέος χώρος εμφανίζεται και ένα μικρό βιντεάκι και έπειτα επιστροφή στο The Hub που έχει αλλάξει ονομασία και έχει ένα μικρό παιχνιδάκι ακόμα για τους πολύ κολλημένους με δωράκι μπλουζάκια για το αβατάρ.

Επίσης ξέχασα να σας πω ότι εάν ολοκληρώσετε επιτυχώς όλα τα test (ή σχεδόν όλα) και φυσικά το ίδιο το Ξι project, τότε σας δίνει και τρόπαια!!! ΝΑΙ δεν σας λέω ψέματα... Εγώ τα πήρα όλα και αντιστοίχως είναι και τα τρόπαια μου. Προσοχή εάν δεν έχετε ολοκληρώσει και πάτε στην λευκή πόρτα που πλέον είναι ανοικτή για όλους, δεν θα πάρετε τα "καλά τρόπαια" ;)

βρήκα μία εικόνα που δείχνει τα διάφορα τρόπαια με τα οποία μπορείτε πια να διακοσμήσετε το virtual σπίτι σας. :D

XiTrophies.jpg

============================================

Καινούργιος χώρος στο home υπό τον τίτλο Everybody's Golf Space...

3635332360_d124d8632b.jpg


και φυσικά τρέχουν δύο διαγωνισμοί στο Home με έπαθλα δωράκι τόσο για το σπίτι σας, όσο και virtual μπλουζάκια για το αβατάρ σας.

Ο πρώτος είναι από το Rag Doll Kung Fu παιχνίδι.

Βρείτε ποιο αβατάρ μέσα στο Home φοράει ένα μαύρο παντελόνι με ένα κόκκινο σήμα στην δεξιά κωλότσεπη και κερδίστε ένα μικρό δωράκι για το σπίτι σας.

3632558031_1ca53743a2.jpg

Ο δεύτερος διαγωνισμός έχει σχέση με την νέα ταινία Transformers

Κάντετην βόλτα σας στο σινεμά και την πλατεία του home δείτε τις αφίσες και τα βίντεο της ταινίας και αποκρυπτογραφήστε τους κωδικούς που κρύβουν (όχι και τόσο καλά). Κάντε μία βόλτα από ΕΔΩ παίξτε τα παιχνίδια και δώστε τους κωδικούς για να κερδίσετε υπέροχα μπλουζάκια transformers για το αβατάρ σας. Εάν τα βρείτε θα σας δώσει redeem codes για χρήση στο PS Store (4άδες, κεφαλαία).

Η πρώτη αφίσα (κωδικός) είναι στις σκάλες του σινεμά, το δεύτερο είναι το βίντεο που παίζει στο ισόγειο, το τρίτο είναι παζλ που λύνεται με την δεξιοτεχνία σας και το τέταρτο είναι συνδυασμός των 3 διαφορετικών αφισών που θα βρείτε στην πλατεία. Το πέμπτο δεν έχει βγει ακόμη.

1o Puzzle:

game1poster.jpg


2o Puzzle:

Παιχνίδι που το λύνεις μόνος σου

3ο Puzzle:

πληκτρολογείτε με την σωστή σειρά τα παρακάτω που φαίνονται στο τέλος του βίντεο:

game3video.jpg


4ο Puzzle:

Οι τρεις αφίσες που έχουν τους κωδικούς:

game4posters.jpg


βρείτε και επιλέξτε τα κουτιά που τα έχουν, τα δύο πρώτα βρίσκονται οριζόντια στην δεύτερη και προτελευταία σειρά, ενώ το τρίτο βρίσκεται κάθετα στην πρώτη κάθετη σειρά.

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΑ ΤΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ & ΤΑ ΤΡΟΠΑΙΑ ΣΑΣ
 
Περασα μια βολτα εχτες απο το "ΗΟΜΕ" και ειδα μερικα νεα μερη....

Ανοιξε το χωριο του Uncharted II με ολα τα σπιτακια τα σοκακια τα αμαξακια καθως και ενα παιχνιδι το οποιο πρεπει να βρεις 7 μασκες σε κρυμμενα μερη.

Ανοιξε και ενα μυστηριζε δωματιο απο το street fighter IV το οποιο αδυνατουσα να καταλαβω τι παιζει.

Καπου εκει εθεαθη και ο Αmbu, ισως μας δωσει τα φωτα του. :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μαλλον ειδαν τα Q2 results και το εκαναν Home Alone! μπουαχαχα (τι χιουμορ!)

Still, this puts the PS3 generation's total losses at ~5 billion dollars. It is now by a wide margin the biggest money loser in video game history.
Ενα νερακι για τον Aardvark ρε παιδια! :p
 
Τι ? ξεπερασε τα 4 δις δολλαρια που σκορπησε η Microsoft για να εδραιωσει με το ετσι θελω το XBOX1 στην αγορα ?
 
Nαιιιιιιιιιιιιιι!!! Ειναι πλεον ο αδιαφιλονικητος πρωταθλητης της χασουρας! :)
 
Εχει πουλησει ομως μεχρι στιγμης 1.000.000 κομματια παραπανω απο το ΧΒΟΧ1 και ακομα ειναι μεσα στην αγορα.
 
Να δουμε θα φτασει τα 5 χρονια κυκλοφοριας του XBOX1?
 
Paspartoo είπε:
Τι ? ξεπερασε τα 4 δις δολλαρια που σκορπησε η Microsoft για να εδραιωσει με το ετσι θελω το XBOX1 στην αγορα ?

Είναι διαφορετικό πάντως να ξοδευεις τόσα λεφτά για να εδραιώσεις ένα νέο προιόν σε μια ακρως ανταγωνιστική αγορά και άλλο να ξοδεύεις περισσότερα για να κυκλοφορήσεις τον αντικαταστάτη ενός προιόντος που έχει πουλήσει ήδη πάνω από 100 εκ. κομμάτια (στα 140 είναι τωρα το PS2)
 
Συμφωνω απολυτα - αλλα ειναι επισης διαφορετικο να εχεις 50 δις δολλαρια ταμειο και να χωνεις χρημα χωρις να σε νοιαζει, γιατι απλα θες να φας και αυτο το κομματι της αγορας που σου ειχε ξεφυγει μεχρι τωρα - και διαφορετικο να ρευστοποιεις οτι εχεις και δεν εχεις για να παραμεινεις επικεφαλης σε μια αγορα που ο (προαναφερθης) ανταγωνιστης σου την αγορασε μεχρι δεκαρας και με ολους τους τροπους.

Σαφως και η ηθικη δεν εχει θεση στον επιχειρηματικο κοσμο αλλα απο την αλλη δεν πειθει η ακρατητη διαθεση για παντοκρατορια ως σωστη και αποδεκτη απο ολους μας.
 
Το σχόλιο μου είχε να κάνει καθαρά με τον χειρισμό και τις κινήσεις της κάθε εταιρείας.

Το ηθικό κομμάτι είναι άλλο κεφάλαιο...
 
Eστηθη το χριστουγεννιατικο δεντρο στην κεντρικη πλατεια,να μαζευτουμε να πειτε τα καλαντα.

Θα ειναι και ο Βασιλακης εκει!!!!

dgn_playstation_home_festive_02.jpg
 
Για να μήν κάνω multiquote και γίνει μπάχαλο, θα προσθέσω για το home ότι στα μάτια μου η αποτυχία του είναι 100% λογική, καθώς ακόμα και ο πιό ανίδεος μόλις έβλεπε μπλουζάκια και καπελάκια και καρέκλες να πωλούνται για 1,2 και 3 ευρώ, την έκανε με ελαφρά, όπως και εγώ.

Φάνηκε μεγάλη κακομοιριά απο πλευράς Sony, και ήταν προφανέστατη κίνηση κερδοσκοπίας. Φυσικά και κάθε εταιρεία έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει, ο κόσμος όμως δέν είναι τόσο χαζός πιά...και δέν έχει και περίσσεμα για virtual παντόφλες. Είπαμε, είναι εποχή ματαιοδοξίας, αλλά ευτυχώς όχι και τόσης !!!

Απο την άλλη πλευρά βέβαια, γνώρισα μερικούς τύπους (και τύπισσες) εκει μέσα που ακόμα παίζουμε κανα bowling ή κανα μπιλιαρδάκι ! Έτσι ξεκίνησα με το home και εκει έχω μείνει !
 
Ενα απο τα μεγαλυτερα updates αυτην την εβδομαδα,με την Lucasarts να πρωτοστατει με το Lucasarts Mall.

Ο George θα σας πουλησει Star Wars και Indiana Jones φανελακια,σπαθακια,κρανακια,ποστερακια κτλ κτλ

Νεοι χωροι με το Motorstorm room να επικρατει και αλλα πολλα!!!

Διαβαστε,κοντοζυγωνει και το resi5 DLC ,good days are coming!!

http://blog.us.playstation.com/2010/02/star-wars-and-indiana-jones-come-to-playstation-home-locoroco-spaces-motorstorm-super-carrier-more/
 
Είπα να περάσω μιά βόλτα απο το Home χτές...Έχουν προστεθεί αρκετά πράγματα, το κυριότερο όμως είναι το μέρος που ονομάζεται Sodium. Είναι ανεξάρτητο place με developers όχι Sony, και έχει αρκετό ενδιαφέρον. Το μέρος είναι εμπνευσμένο απο φεστιβάλ τύπου burning man, και έχει ένα παιχνίδι (το οποίο πληρώνεις για full access) που είναι κάτι σάν wipeout battlezone. Αρκετά γρήγορο, arcade και σχετικά κολληματικό με upgrades στο όχημα σου κλπ. Ο χώρος είναι εξαιρετικά στημένος, και νομίζω πώς σιγά-σιγά θα δούμε και άλλους developers να φτιάχνουν μέρη στο Home.
 
Πίσω
Μπλουζα