PS3 Home

Το ΗΟΜΕ ζει ,το μεγαλυτερο Upgrade μετα την γεννηση του προκεται να δει συντομα με την version 1.5.

The next big PlayStation Home upgrade will introduce new development tools that include "an improved physics engine, refined animation and graphics," according to Sony's announcement. Home 1.5 will see "augmented control over collision, mass, velocity and other physics elements," features that Sony says will add new layers of realism and "more intricate gameplay."

PlayStation Home soon to be home to FPS & Racing Games
 
Φωτος απο το συντομα καινουργιο ΗΟΜΕ.

playstationhome3.png


playstationhome2.png


playstationhome1.png
 
Huge Update ,Huge,το ΗΟΜΕ δεν θα ειναι πια το ιδιο απο σημερα.

PlayStation Home v1.5 was developed with one singular goal in mind: high-quality games. The 1.5 update will introduce a suite of new technology for developers with tools that will provide their future games with real-time multiplayer, improved physics, as well as more realistic graphics and animations. PlayStation Home v1.5 is packed with tools and features that will enable developers to expand the types of games possible on the platform – from first-person shooters with real-time, peer-to-peer multiplayer to racing games and more.
http://blog.us.playstation.com/2011/04/19/playstation-home-1-5-update-sodium-personal-space-aurora-war-event-more/
 
100 δωρεαν ψιψιψινια για να ντυσετε και να επιπλωσετε τον χωρο σας.

Plus ενα dragon's lair themed room και καζινο και κ.τ.λ κ.τ.λ

5794445453_efab41b8aa_b.jpg
 
Nεο HOME με πολλα πολλα νεα features και redesigns ,τα λεει ολα στο βιντεο.


Μεχρι και FPS βαλανε μεσα!



Μακαρι να τους βγει αυτην την φορα.


 





theme_park.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μπήκα λίγο χθες βράδυ, να δω τί παίζει. Καλό είναι, αρκετά καινούρια μέρη, μπόλικα -άν και ανούσια και απλοϊκά- games, με μοναδική εξαίρεση το Sodium 2, το οποίο είναι ένα Wipeout στην ουσία, με εκπληκτική μουσική και γραφικά. Γενικά έχει πέσει δουλειά, αλλα σίγουρα δέν είναι huge το update. Είναι απλά σε καλό δρόμο. Συστήνω μιά επίσκεψη στο μουσείο του Wipeout, όπου εκτός απο τα όμορφα γραφικά, θα βρείτε ένα στάντ για...dj-ιλίκια, και ένα πανέξυπνο 2d remake του wipeout, που θυμίζει Super Cars. Γενικά, ένα βραδάκι το τρως άνετα με το να μπαίνεις εδώ και εκεί.
 
PS3 HOME,2008-2015 καλα κρατησε οσο κρατησε,το ζησαμε απο την αρχη του ,ξεκινησε σε μια εποχη που γινοταν πανικος με το Second Life και τα αλλα πως τα λεγανε και αν εκανα μια προβλεψη για το μελλον θα εβλεπα καποια στιγμη ενα HOME 2.0 πακετο με το Morpheus.
 
Θα πήγαινε σε άλλο επίπεδο η όλη εμπειρία και θα το χρησιμοποιούσαν πολύ περισσοτεροι απο οτι τώρα.Μακάρι να πέσεις μέσα αν και δε θα είχανε ανακοινωσει τίποτα μεχρι τώρα?Εστω για Home2?
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μπαα, κατι τετοια αν γινουν τα κρατανε για εκπληξη.
 
Σήμερα βρήκα πετάμένο ένα P-S 3 δίπλα απο τα σκουπίδια κοντά στο σπίτι μου & το μάζεψα καθώς φενότανε σε καλή κατάσταση ,αλλά χωρίς καλώδια.

Εκ πρώτης θα ήθελα άν γνωρίζει κανείς να μου πεί πώς μπορώ να δοκιμάσω άν δουλεύει?

Ευχαριστώ
 
video80 είπε:
Σήμερα βρήκα πετάμένο ένα P-S 3 δίπλα απο τα σκουπίδια κοντά στο σπίτι μου & το μάζεψα καθώς φενότανε σε καλή κατάσταση ,αλλά χωρίς καλώδια.Εκ πρώτης θα ήθελα άν γνωρίζει κανείς να μου πεί πώς μπορώ να δοκιμάσω άν δουλεύει?

Ευχαριστώ

Ευκολο:

1) θες ενα καλωδιο HDMI

2) ενα καλωδιο για ρευμα

3) τηλεοραση
 
Και αν ανάβει και δεν κάνει boot, μπορεί απλά να φταίει ο σκληρός δίσκος. Αν δεν έχεις άλλο να τον αντικαταστήσεις, μπες μέσα στο site της sony και κατέβασε δωρεάν το firmware του ps3. Το κάνεις εγκατάσταση με flash usb, format του δίσκου κάνει μόνη της η διαδικασία εγκατάστασης firmware. Το παλιό ps3 που έχω, κράσαρε και δεν έμπαινε στο σύστημα, με το firmware που του πέρασα παίζει μια χαρά τώρα σχεδόν 4 χρόνια.
 
telonio είπε:
Και αν ανάβει και δεν κάνει boot, μπορεί απλά να φταίει ο σκληρός δίσκος. Αν δεν έχεις άλλο να τον αντικαταστήσεις, μπες μέσα στο site της sony και κατέβασε δωρεάν το firmware του ps3. Το κάνεις εγκατάσταση με flash usb, format του δίσκου κάνει μόνη της η διαδικασία εγκατάστασης firmware. Το παλιό ps3 που έχω, κράσαρε και δεν έμπαινε στο σύστημα, με το firmware που του πέρασα παίζει μια χαρά τώρα σχεδόν 4 χρόνια.
Επηδή έχω μεσάνυχτα σχετικά με τα playstation ,ας αρχίσουμε απο τα πιο απλά, Δεν ανάβει ή λυχνία συμένει οτι η κονσόλα είναι για πέταμα? 2ον : Στην περίπτωση που ανάψει κανονικά ή λυχνία, το φισιολογικό τι είναι να βγάλει ώς αρχικό μενού στην οθόνη?
 
Όχι δεν είναι για πέταμα αρχικά. Εκ πρώτης θεωρητικής άποψης ένοχος είναι το τροφοδοτικό της κονσόλας. Βέβαια πριν κατηγορήσουμε το τροφοδοτικό, αν πιάνουν τα χέρια σου και μπορείς να ανοίξεις την κονσόλα και γνωρίζεις να χρησιμοποιήσεις ένα πολύμετρο, ρίξε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο. Μια από δύο φύσες που έχει, μπορεί να είναι υπεύθυνες για να μην ανάβει το ps3.

 
telonio ευχαριστώ πολύ, Λέω να το δοκιμάσω αύριο ,ελπίζω να μην κάνει κανένα μπάμ!
 
Nα σε καλά. Μπαμ δεν κάνει μην ανυσηχείς. Μια περισσότερη βοήθεια που μπορώ να σου δώσω είναι με το παρακάτω βίντεο, όπου μπορείς να δεις τι τάσεις βγάζει το τροφοδοτικό. Στο βίντεο δείχνει ένα πολύμετρο και τις τάσεις που πρέπει να βγαίνουν από το τροφοδοτικό. Τουλάχιστο έτσι μπορείς να δεις αν φταίει όντως το τροφοδοτικό ή όχι.

 
Δεν μας ειπες μονο αν ειναι το Fat το χοντρο απο τα πρωτα που βγηκανε οποτε κατα 99% θα κοιταξεις για YLOD στον γουγλη.


A Και σε αυτο το θρεντ που στον τιτλο γραφει ΗΟΜΕ δεν ειναι το σπιτι του PS3 για το Retromaniax lol αλλα ητανε ενα app που πλεον δεν υπαρχει,το γραφω γιατι υποθετω δεν θα τα ποσταρες εδω αν το ηξερες.
 
Πίσω
Μπλουζα