PS3 Slim πρόβλημα με το διάβασμα των δίσκων

johnny19818

Retromaniax Thread Excavator!
Αντιδράσεις
2.357
Λοιπόν έχω ένα PS3 Slim που με τον καιρό σταμάτησε να διαβάζει τα παιχνίδια. Παρατηρώ ότι δεν διαβάζει συγκεκριμένα παιχνίδια όπως το Red Dead Redemption αλλά διαβάζει κάποια άλλα όπως το Castlevania π.χ. Θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει λόγος για αυτό. Υπάρχουν παιχνίδια που είναι πιο "βαριά" ας το πούμε και ζορίζεται περισσότερο το λέιζερ; Επίσης θα ήθελα να μου προτείνετε μια λύση.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Κλασσικο προβλημα laser. Επειδη οι παιχνιδομηχανες, διαβαζουν διαφορους τυπους δισκων, πχ CD, DVD, Blue Ray, εχουν πολλα laser στην κεφαλη... συνεπως καποιο απο αυτα χαλαει, λογο φυσιολογικης φθορας και για αυτο σου διαβαζει καποια δισκακια, ενω άλλα οχι. Επισης, μπορει να παιζει και ρολο, το κατα ποσο καθαρο/γρατσουνισμενο ειναι καποιο δισκακι, σε συνδυασμο με το "πεσμενο" laser.

Η λυση ειναι... μαστορας! :) Μπορει να την γλιτωσεις, με καποια "απλη" ρυθμιση του laser, μπορει να χρειαστει και αντικατασταση τους. Αν δεν εχεις γνωσεις το πως, δεν ειναι κατι που το κανεις ευκολα ο ιδιος.

Τα ίδια και στο xbox 360 μου που δεν διαβάζει καποια δισκάκια ας είναι και ολοκαίνουργια.Για αυτό τον λογο έψαχνα μια ολοκαίνουργια xbox 360 κονσόλα πριν κάποια χρόνια και ακόμη ευγνωμονώ κάποια μαγαζιά εδώ στο αιλανδα που είχαν πανάκριβο το Xbox 360 το 2022 πάνω από 200€ με το forza horizon γιατί ήταν ότι πρέπει αυτή η τιμή για να με αποτρέψει από μια τέτοια κίνηση και να κάνω μια καλύτερη αγορά.

Και τελικά αγόρασα gaming pc και έχω και τα παιχνίδια που με ενδιαφέρουν περισσότερο στο xbox 360 και τα πιο καινούργια και ησύχασα και οσο για τα xbox 360 με την λογική τιμή άνω των 200 € παραχώρησα την θέση μου στους επόμενους υποψήφιους αγοραστές τότε χαχα!!!

Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα