Pseudo Saturn

Other_Reality

RetroNuts!
Joined
23 Ιον 2006
Μηνύματα
2.045
Αντιδράσεις
54
Δεν γίνεται χωρίς το swap. Πρέπει να τρέξει πρώτα το cd με το atlus η το άλλο modded image. Μην το φοβάσαι το swap ουτε τυχόν μπρικάρισμα. Εξάλλου αμα τρέξεις το δισκάκι έχει και επαναφορά στην αρχική του κατάσταση για το action replay οπότε δεν νομίζω να μην μπορέσεις να το επαναφέρεις. Το παραπάνω βίντεο βασικά που πόσταρε ο billardi, έχει οτι χρειάζεσαι όπως σου έστειλα και στο pm.

Αν έβρισκες τσιπάκι ας πούμε, θα παιδευόσουνα πολύ περισσότερο να το βάλεις, συν οτι είναι και πιο επικινδυνο για να κάνεις ζημιά στο cdrom η ακόμη και στην τροφοδοσία αμα είσαι τσαπατσούλης. Με αυτό είναι σχεδόν τυφλοσούρτης, και το κάνει ο καθένας.
 

Wally

Retired Admin
Joined
19 Ιαν 2006
Μηνύματα
25.333
Αντιδράσεις
2.674
Να υποθεσω οτι τα ACTION REPLAY 4M AUTO PLUS στο Ebay πλεον κοστιζουν περισσοτερο απο οτι το Saturn ...
 

Getta Robo

RetroNuts!
Joined
27 Οκτ 2007
Μηνύματα
2.280
Αντιδράσεις
352
Wally είπε:
Να υποθεσω οτι τα ACTION REPLAY 4M AUTO PLUS στο Ebay πλεον κοστιζουν περισσοτερο απο οτι το Saturn ...
Βρισκοντε και με 20-30?. Αλλα απο την στιγμη που το wasca ειναι στην τελικη ευθεια κυκλοφοριας του, δεν νομιζω πως αξιζει τοσα χρηματα το action replay ουτε και κανενα action replay.
 

Other_Reality

RetroNuts!
Joined
23 Ιον 2006
Μηνύματα
2.045
Αντιδράσεις
54
Βασικά δεν χρειάζεται απαραιτήτως το συγκεκριμένο action replay. Είναι πολλά καρτς συμβατά με το software του cafealpha αλλα εντάξει, είναι το πιο διαδεδομένο αυτό. Όσο για το Wasca καλό φαίνεται αλλα απο κόστος δεν έχουμε κάποια ένδειξη ; Κάποιος που απλά θέλει να παίξει μπακάπς, με το pseudo μια χαρά είναι δεν θέλει τίποτα άλλο. Το wasca είναι προφανώς για πιο hardcore καταστάσεις και homebrew.
 

Getta Robo

RetroNuts!
Joined
27 Οκτ 2007
Μηνύματα
2.280
Αντιδράσεις
352
Other_Reality είπε:
Βασικά δεν χρειάζεται απαραιτήτως το συγκεκριμένο action replay. Είναι πολλά καρτς συμβατά με το software του cafealpha αλλα εντάξει, είναι το πιο διαδεδομένο αυτό. Όσο για το Wasca καλό φαίνεται αλλα απο κόστος δεν έχουμε κάποια ένδειξη ; Κάποιος που απλά θέλει να παίξει μπακάπς, με το pseudo μια χαρά είναι δεν θέλει τίποτα άλλο. Το wasca είναι προφανώς για πιο hardcore καταστάσεις και homebrew.
50US$ η "απλη" εκδοση και 55-60US$ η Bluetooth smart εκδοση.

Χοντρικα ειναι σχεδον τα διπλα χρηματα, ωστοσο υπερτερει απειρως σε υποστηριξη, κατασκευη, δυνατοτητες και φιλικοτητα. Μονο και μονο που το AR4 ειναι σε.. παραλληλη θυρα νομιζω πως το wasca ειναι ξεκαθαρος νικητης εδω. Χωρια βεβαια οπου η αποθηκευση σε sd/bluetooth/usb ειναι ετη γαλαξιων μπροστα.
 

Other_Reality

RetroNuts!
Joined
23 Ιον 2006
Μηνύματα
2.045
Αντιδράσεις
54
Η τιμή του είναι οκ γι'αυτά που θα προσφέρει τότε. Απλώς κάποιος που απλά θέλει να παίξει ενα δυο μπακάπς και έχει στην κατοχή του ενα καρτ συμβατό με το φλάσερ, ίσως το ξανασκεφτεί. Όπως εγώ ας πούμε.

Αν ήμουν φανατικός saturnάκιας πάντως θα το χτύπαγα !
 

Getta Robo

RetroNuts!
Joined
27 Οκτ 2007
Μηνύματα
2.280
Αντιδράσεις
352
Other_Reality είπε:
Η τιμή του είναι οκ γι'αυτά που θα προσφέρει τότε. Απλώς κάποιος που απλά θέλει να παίξει ενα δυο μπακάπς και έχει στην κατοχή του ενα καρτ συμβατό με το φλάσερ, ίσως το ξανασκεφτεί. Όπως εγώ ας πούμε.
Αν ήμουν φανατικός saturnάκιας πάντως θα το χτύπαγα !
Στη περιπτωση που καποιος ειναι σιγουρος πως θελει να παιζει αποκλειστικα και μονο αντιγραφα και δεν τον ενδιαφερει τιποτα αλλο, η καλυτερη λυση ειναι ενα gameshark / universal adapter που βρισκοντε το μεγιστο με 10?. Φυσικα αυτα δεν εχουν ουτε 1/4mb ram ουτε τα υπολοιπα χαρακτηριστικα που ισως να θελει να δει κανεις στο saturn του.

Επειδη ομως το saturn ειναι υπερπολλαπλασια καλα παιχνιδια, αργα η γρηγορα ενας παιχνιδας θα θελησει μια αξιοπιστη και "γεματη" λυση, και γιαυτο δεν αξιζει να επενδυσει -πλεον- κανεις στο action replay.
 

Other_Reality

RetroNuts!
Joined
23 Ιον 2006
Μηνύματα
2.045
Αντιδράσεις
54
Μαλλον εχεις δικιο, αλλα οτι εχω δοκιμασει (οχι το panzer dragoon που ξερω οτι δεν παιζει, αλλα δεν με ενδιαφερει) παιζει οποτε, ειμαι καλυμενος.

Garegga, silvergun, και λοιπα shmups μια χαρα, οπως και πολλα αλλα jap/us/pal. Φυσικα προτιμω originals αλλα δεν ειναι παντα εφικτο. Καποιος που θελει να παιζουν τα παντα εννοειται θα προτιμησει το wasca (φανταζομαι θα παιζει τα παντα) η το modchip φυσικα. Για καποιον που ηδη ειχε action replay οπως εγω, το pseudo ηταν απλα "δωρακι". Και μαλιστα πολυ καλο και αναπαντεχο, οπως ειναι τα καλα δωρακια δηλαδη.

Συνεπως εγω το βλεπω σαν δωρεαν vs 50+, ,απο την μερια μου, αναγνωριζοντας την πιθανως καλυτερη λυση του -υπο κατασκευη- wasca.

.
 

HeianJapan

RetroN00b
Joined
15 Ιον 2011
Μηνύματα
14
Αντιδράσεις
0
φιλοι καλησπερα το καρτ εχει ερθει, αλλα το μηχανημα δε διαβαζει το cd του flasher - εχω δοκιμασει πολλες μαρκες και εκδοσεις του pseudo saturn, cafealpha, atlus- με το swap trick εχω καταφερει να τρεξουν copied games - αλλα το ιδιο το flasher disc ουτε με σφαιρες -εχω απογοητευτει - βοηθεια κανεις?
 

gamer9

RetroN00b
Joined
20 Σεπ 2012
Μηνύματα
9
Αντιδράσεις
0
Καλησπέρα σε όλους,ήθελα να ρωτησω κατι σχετικα με το pseudo,εχω μια saturn memory card blaze 8mb,μπορω να το εγκαταστησω?διοτι εχω καψει τρια διαφορετικα isos με pseudo και οταν κανω swaptrick δειχνει το logo της sega και με πεταει στο menu παλι...εχει κανενας καμια ιδεα?η μηπως δεν κανω κατι εγω σωστα?εχω γραψει το atlas και τιποτα....μηπως χρειαζεται να περασω κανα patch στο iso?
 

Other_Reality

RetroNuts!
Joined
23 Ιον 2006
Μηνύματα
2.045
Αντιδράσεις
54
Θέλει λίγο παίδεμα το swap trick, θα πρέπει να επιμείνεις. Για το αν φταίει το iso, απλά δοκίμασε να κάνεις swap trick με άλλο cd (κάψε ενα παιχνίδι). Αν παίξει αυτό, τότε δεν έχεις κάψει σωστά το iso του pseudo, αν δεν παίξει, τότε δεν κάνεις καλά το swap trick (η δεν καις καλά τα iso, είναι κακής ποιότητας τα cd, είναι διάφοροι παράγοντες)

Για το αν κάνει η mem card σου, θα το διαπιστώσεις όταν θα πάς να την φλασάρεις με το pseudo. Θα σου πεί οτι είναι ασύμβατη και δεν θα την φλασάρει.
 

gamer9

RetroN00b
Joined
20 Σεπ 2012
Μηνύματα
9
Αντιδράσεις
0
Τα παιχνιδια με swap trick τα τρεχει κανονικα....εχω καψει το atlas installer,to pseudo installer και τιποτα....επισης οταν βαλω τον installer μεσα πρεπει να εχω και την ram επανω στο saturn?διοτι οταν την βαλω μπουταρει μονη της και με πεταει στο menu του sega....
 
Μπλουζα