PSiO: Παίξτε παιχνίδια μέσω της παράλληλης θύρας

Δε νομίζω ότι αλλάζει κάτι όσον αφορά το homebrew. Κώδικας τρέχει κανονικότατα από CD-R, χωρίς καν modchip, με χρήση swap trick.
 
Ενα πρωιμο σχεδιο για το κελυφος του PSiO αποκαλυφθηκε πριν λιγες ωρες.

RIMG0022.JPG

Αν και εχουν φυγει προ πολλου τα πρωτα κομματια στους αρχικους υποστηρικτες του PSiO, η μαζικη παραγωγη ειναι προ των πυλων, αφου ολοκληρωθουν καποιες αναβαθμισεις και τελειοποιηθουν οι οποιες τυχων ατελειες.

RIMG0021.JPG
 
RIMG0003.jpg

Και αυτη λοιπον ειναι η πρωτη επισημη συσκευασια του PSiO.

RIMG0007.jpg

Εχουν φυγει ηδη τα πρωτα εμπορικα κομματια στους πρωτους επενδυτες για την συσκευη. Σε περιπτωση οπου θελει καποιος να προμηθευτει το PSiO, καλο ειναι να κοιταει πολυ τακτικα την επισημη σελιδα, αφου η ζητηση ειναι τεραστια και η παραγωγη του δυστυχως προς το παρων γινεται με πολυ αργους ρυθμους.
 
GNJYkEe.jpg

Αυτη λοιπον ειναι η μητρικη του PS1 με κολλημενο το συγκεκριμενο και απαραιτητο ειδικο τσιπακι οπου ερχεται μαζι με το PSiO.

Ανακοινωθηκε επισης η τιμη του. Ειναι στα 150$AUS ολο το πακετο, καθως και 5$AUS σε περιπτωση που χρειαζεται καποιος επιπλεον αυτα τα τσιπακια.

Η πρωτη μικρη παραγωγη ξεκιναει αρχες Νοεμβρη αυτου του χρονου!
 
Απο τις πρωτες πληροφοριες οπου υπηρξαν για το PSiO, ηταν η υποσχεση να μειωθουν κατα πολυ οι χρονο φορτωματος των παιχνιδιων, σε σχεση με την αναγνωση τους απο τον οπτικο δισκο ενος παιχνιδιου στο PS1.

Η ομαδα παρουσιασε λοιπον ενα συγκριτικο για το πως ακριβως διαφοροποιειται το PSiO στους χρονους οπου απαιτει να φορτωσει το Gran Turismo, ενα γνωστα απαιτητικο παιχνιδι στο διαβασμα του CD-ROM.

Οι διαφορες, τουλαχιστον εντυπωσιακες!
 
Ανακοινωθηκε πριν λιγο, η υποστηριξη για την εναλλαγη CD σε οσα παιχνιδια ειναι απο δυο και πανω. Η αναβαθμιση θα κυκλοφορησει αυτες τις μερες.

Η ομαδα ανακοινωσε πως ξεπουλανε και τα διακοσια κομματια οπου κυκλοφορουν καθε μηνα, σε λιγοτερο απο μια ωρα οπου γινοντε διαθεσιμα! Οσοι καταφερατε να ειστε μελος καποιας προπαραγγελιας, ειστε εξαιρετικα τυχαιροι!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
God damn it's so exciting!

Image1.jpg

 
Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα