PSP is no more

namida

RetroActive
Joined
11 Mαϊ 2007
Μηνύματα
222
Αντιδράσεις
6
Εκάνα σήμερα μια βόλτα στα μαγαζία, και μεταξύ των άλλων ήθελα να δω και τιμές για το PSP. Στο ένα κατάστημα δεν υπήρχε καθόλου, στο άλλο μου είπε ο υπάλληλος ότι η SONY τα μάζεψε όλα επειδή σκοπεύει να βγάλει σε λίγο καιρό το PSP 2, που θα κοστίζει 150 ευρώ. Έχετε ακούσει κάτι σχετικό; Ισχύει;
 
Πρόκειται για το αναβαθμισμένο μοντέλο που θα είναι λεπτότερο και με μικρότερη μπαταρία που θα κρατάει όμως περισσότερο.

Όσο για την τιμή, γύρω στο 149άρι από ότι ακούγεται μια και το κόστος παραγωγής του το επιτρέπει. Θα έχει καλύτερη οθόνη, θα είναι ελαφρότερο και καλύτερη ποιότητα κατασκευής, θα είναι το πρώτο μηχάνημα της ακατανόμαστης που θα πάρω το φθινόπωρο.
 
ooooOOOOoOOOoOooo........

kairos gia PSP loipon....
 
μεταφερω ..news απο το forum μας

Ακόμα δε έκανε την εμφάνιση του το νέο PSP-2000 στην Ιαπωνία και έχουν ήδη παρατηρηθεί έλλειψης τεμαχίων ακόμα στο στάδιο προ-παραγγελιες!

Το Ιαπωνικό Amazon έχει τερματίσει το απόθεμα προ-παραγγελιών τεμαχίων,και δε δέχεται άλλες!

Οι εγγεγραμμένοι στο site προ-πώλησης είχαν την δυνατότητα να προ-παραγγείλουν ένα μονο PSP ,καθώς και μη προσωπική επιλογή χρώματος.

Μεγάλη η ζήτηση στην Ιαπωνία λοιπόν.. ίδωμεν για την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο.

psp-2000-japan.jpg


EDIT: Πάντως εγώ στη θέση σας,αυτοί που δεν έχετε PSP θα έπαιρνα ΤΏΡΑ.(θα έψαχνα να έβρισκα δηλαδή)

Διότι το νέο PSP, δε γνωρίζουμε ποτε θα βγει downgrade, και αν γίνετε downgrade.
 
mpa, to uae den einai logos agoras gia mena... ta paixnidia tou psp einai !

ase pou den xrisimopoio katholou amiga emulation ...
 
Φίλε Anemos, όταν λες downgrade τι ακριβώς εννοείς; Δεν έχω ξανακούσει τον όρο, αλλά φαντάζομαι ότι σημαίνει συμβατότητα με τα παλία παιχνίδια του PSP. Διορθωσέ με σε παρακαλώ, αν κάνω λάθος. Το θέμα με ενδιαφέρει επειδή έχω ήδη αγοράσει καμία δεκαρία παιχνίδια, χωρίς όμως να έχω την κονσόλα (το κάνω συχνά αυτό).
 
apo oti ksero, kaneis downgrade to firmware se palioterh version pou epitrepei to fortoma games apo karta... an ta exeis original ta games den se polyniazei auto... mia xara tha paizoun...
 
Το downgrade γίνετε στην 1.50 version,όπου από εκεί μπορεί κανεις να βάλει ένα custom (φτιαγμένο firmware)έως και το 3.52 M33 p.x.

αυτή η δυνατότητα ξεκλειδώνει το PSP ώστε να μπορεί να παίζει όχι μονο τα backup UMD games,(ISO)

αλλα και τους αναρίθμητους και πολy καλους emulators,όπως βεβαια και τα πολλά homebrew games (games φτιαγμένα από απλούς χρηστες).

Αν δεν θες να το κανεις αυτό,δε θα έχεις κανένα πρόβλημα να παίζεις μονο τα UMD δισκάκια σου, όμως τίποτα άλλο.
 
Πίσω
Μπλουζα