PSP umd movies

johnny19818

Retromaniax Thread Excavator!
Joined
18 Απρ 2010
Μηνύματα
7.711
Αντιδράσεις
1.934
Ξεσκόνιζα χθες το ebay και έπεσα επάνω σε ταινίες για το PSP, ξέρετε ειδικά umd δισκάκια που περιλαμβάνουν μια ταινία. Έψαξα το wikipedia και είδα ότι κυκλοφόρησαν πολλές γνωστές ταινιούλες για την κονσόλα και οι οποίες είναι πλέον σε αρκετά καλές τιμές. Βέβαια με τις μόντες που παίρνει η κονσόλα δεν ξέρω αν αξίζει να αγοράσει κάποιος τέτοιο umd. Στα ράφια των καταστημάτων θυμάμαι λίγα κομμάτια. Είχε ποτέ κανείς καμιά ταινία; Υπήρχαν ελληνικοί υπότιτλοι; Είδα ότι κάποιοι συγκεκριμένοι τίτλοι βγήκαν σε συγκεκριμένες χώρες με συγκεκριμένους υπότιτλους, π.χ. Ολλανδία με υπότιτλους Ολλανδικά και Γαλλικά.
 
Ναι κανονικη υποστηριξη στα εδω μαγαζια και με ελληνικα και ολα,εχω ακομη καμποσα κομματια.


Men in Black,Spiderman και δεν θυμαμαι εγω τι αλλο,ολα της Sony βεβαια lol.
 
Ναι και εγώ είχα το spiderman και είχε ελληνικά. Μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση πως μπορούσα να διαβάσω καθαρά τους υπότιτλους σε αυτή τη μικρή οθόνη. Βέβαια όχι πως αγόρασα άλλη ταινία ποτέ.
 
Ο Spidy Κατα 99% κυκλοφορησε πακετο με το PSP καποια εποχη,παντως οι ταινιες ειχαν ποιοτητα DVD και η οθονη του PSP ηταν αξιοπρεπεστατη για την εποχη της.
 
Μέχρι τώρα που έψαξα στο ebay δεν βρήκα κάποια ταινία που να έχει ελληνικούς υπότιτλους. Ξέρετε ποιους άλλους υπότιτλους συμπεριλάμβανε το δισκάκι; Μη μου πείτε ότι υπήρχαν ταινίες με ελληνικό τίτλο όπως π.χ. Ρατατούης.
 
Νομιζω οτι εχουν και τα κανονικα DVD ειχαν και αυτα,πρεπει να βρεις μαλλον αυτα που ειχαν ερθει απο την Sony Hellas .
 
Πίσω
Μπλουζα