Quest for Glory series

manos426f είπε:
(Σωκρατη,Boston Low λεγοταν ο ηρωας στο The Dig της Lucasarts...)


Σωστός...Boston Low..μπράβο αυτός ήταν...αδικαιολόγητος είμαι γιατί το the DIG είναι από τα αγαπημένα μου...θα το΄ξαναπαίξω μου φαίνεται :)
 
Πραγματικά καταπληκτική σειρά την οποία ξεκίνησα ανάποδα (έπαιξα πρώτα το shadows of darkness - το έχω σε έκδοση για δισκέτες και σε CD). Δεν έχω παίξει μόνο το Trial by fire και περιμένω το remake της AGD Interactive.
 
Δεν χάνεις και πολλά. Το τελευταίο δεν ήταν ισάξιο των προηγουμένων, αν και αυτό πολύ καλό.
 
thamona δεν είχα δει την παρουσίαση σου. Congrats κι από εμένα.

Δεν έχω παίξει τη συγκεκριμένη σειρά, αλλά αν έχει γραφτεί κι αυτή από τη Roberta Williams (έχει;;; :whothehell:) θα έχω ένα λόγο παρά πάνω να το κάνω.
 
αλλά αν έχει γραφτεί κι αυτή από τη Roberta Williams (έχει;;; )
Όχι δεν έχει γραφτεί από τη Roberta Williams αλλά από τους Corey και Lori Ann Cole που υπογράφουν όλη τη σειρά καθώς και το puzzle adventure Shannara (όχι όμως από τη Sierra αλλά από τη Legend Entertainment). Το τελευταίο βασίζεται στα ομώνυμα βιβλία του Terry Brooks ενώ τα Quest for Glory ήταν πρωτότυπη ιδέα των δημιουργών του. Πάντως αξίζει πολύ η σειρά κι ας μην είναι της Roberta.
 
Το "Shadows of darkness" είναι το αγαπημένο μου, αφού πρόκειται για εκπληκτική παρωδία ταινιών τρόμου της Hammer, με rpg και adventure στοιχεία. Ο εκφωνητής είναι φανταστικός, κάθως και οι ατάκες που πετάει. Ακόμα θυμάμαι το σημείο που βρήσκεις την Κατρίνα να κοιμάται στο φέρετρο, και ο εκφωνητής σε προτρέπει να την φιλήσεις για να καταλάβει τι αισθάνεσαι για αυτήν!!
 
Μάλιστα... Σ' ευχαριστώ vault_dweller για τις πληροφορίες.

Αν και ασχολούμαι κυρίως με τα adventures της Sierra που έχει γράψει η Roberta Willimas, ίσως αξίζει να ρίξω μια ματιά στα QfG.
 
Μπράβο ξέθαμα thread ο Wally. Δίχως πλάκα, πρώτη φορά το διάβασα το thread και μου άφησε μία γλυκιά ανάμνηση πάνω που ετοίμαζα δικό μου review του qfg2.

Για την νέα προσπάθεια μέσω Kickstarter τους εύχομαι καλή τύχη. Γενικά είμαι ιδεολογικά αντίθετος με την λογική του Kickstarter. Αν βγει με το καλό, ίσως το αγοράσω.
 
Κυκλοφορησε με λιγο τσιμπημενη τιμη σε GOG και STEAM.


Hero-U: Rogue to Redemption Game Trailer


 
Πίσω
Μπλουζα