Quiz Ρετρό Διαφημίσεων

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας retro98
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

retro98

RetroMaNiaC
Αντιδράσεις
1.254
Ήθελα εδώ και πολύ καιρό να φτιάξω ένα Quiz με παλιές διαφημίσεις. Είχα δει το παλιό Quiz του @Rinus Cesar και σκέφτηκα ότι θα ήταν ωραίο να ξαναγίνει ένα παρόμοιο Quiz. Οι ερωτήσεις λοιπόν είναι οι παρακάτω (θα συμπληρώνετε την μάρκα/επωνυμία στα παρακάτω σλόγκαν η τραγουδάκια):

1. Το τραγουδάκι της διαφήμισης καταστήματος αθλητικών ειδών λέει: '' Ο ....... άνοιξε πάλι, χρόνια μες στα σπορ οι πιο μεγάλοι, άνοιξε ο .......''

2. Χάρρυ Κλυνν σε διαφήμιση πασίγνωστου σνακ: '' Με τα ...... σώθηκα! Με ένα απλό λούσιμο, τέρμα η πιτυρίδα!''

3. Συμπληρώστε το σλόγκαν για κρασί : ''...... και κόβετε κάθε άλλο κρασί!''

4. Συμπληρώστε το σλόγκαν πολύ παλιάς διαφήμισης για παστίλιες: ''Για τον ερεθισμένο λαιμό τι? ...... ''

5. Συμπληρώστε το σλόγκαν για σούπερ-μάρκετ: ''............ Επειδή αγαπάτε την δραχμή σας!''

6. Το τραγουδάκι της διαφήμισης για κατσαριδοκτόνο λέει: '' Πατάει η κατσαρίδα, την σκοτώνει το ......! Πατάει το μυρμήγκι, το σκοτώνει το ......!''

7. Συμπληρώστε το σλόγκαν για σαμπουάν : '' Για όμορφα μαλλιά χωρίς πιτυρίδα, σαμπουάν ..... σε κάθε λούσιμο!''

8. Το τραγουδάκι της διαφήμισης για συνεταιριστικά προιόντα λέει: '' Παίξτε, παίξτε με τις γεύσεις, με τις γεύσεις της .....!''

9. Συμπληρώστε το σλόγκαν για πλυντήριο: '' Πλυντήριο ..... με το ...... μαμά!''

10. Το τραγουδάκι της διαφήμισης για ρύζι λέει: '' Για πιλάφι σπυρωτό, ..... σας συνιστώ!''

11. Το τραγουδάκι της διαφήμισης για απορρυπαντικό λέει: '' Το άρωμα του .... δεν το 'χει όμως κανένα!''

12. Το τραγουδάκι της διαφήμισης για πάνες λέει: '' Πάνα είναι μόνο μία, ..... για μωρά!''

13. Συμπληρώστε το σλόγκαν για χύτρες ταχύτητας, το οποίο λέει μια γερμανίδα με σπαστά Ελληνικά: ''Ξέρετε γκιατί οι γκυναίκες προτιμούν την χύτρα τακύτητας ......''

14. Το τραγουδάκι της διαφήμισης για μπύρα λέει: '' 6-6 βολεύει, βολεύει πολύ! Μπύρα ......! ''

15. Συμπληρώστε την ατάκα της νοικοκυράς σε πολύ παλιά διαφήμιση για κουρτίνες: ''Ξέρετε κύριε εμπορουπάλληλε, η ούγια στις κουρτίνες που μου δώσατε, δεν γράφει ......! Γεια σας!''

16. Κατερίνα Γιουλάκη σε διαφήμιση για πολυκαταστήματα: '' Στα καταστήματα .........., βρίσκω αυτό που θέλω και όπως το θέλω. Εγώ να πάω αλλού? Δεν είμαστε καλά!''

17. Το τραγουδάκι της διαφήμισης για τσίχλες λέει: '' Γεύση και δροσιά με τσίχλες ......., κι όλος ο κόσμος σου χαμογελά!''

18. Το τραγουδάκι της διαφήμισης για αυτοκίνητο λέει: ''Το .... είναι εδώ, είναι εδώ! Το .... είναι όπως το θέλω εγώ!''

19. Συμπληρώστε το σλόγκαν για κρέμα καραμελέ: ''Είστε για ...... ?''

20. Συμπληρώστε το σλόγκαν για καθαριστικό τουαλέτας: '' ..... μια αρωματική πνοή στην τουαλέτα σας!''

Αυτά για την ώρα, μπορεί να προσθέσω μερικές ακόμα ερωτήσεις στην πορεία. Επίσης, αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε και εσείς κάποιες ερωτήσεις.

Τελευταία επεξεργασία:
1 Κατράντζος
2 φουντούνια
3 Απέλια
5 Μαρινόπουλος
7 ultrex
15 Πειραική-Πατραική
16 Λαμπρόπουλος
17 trident
19 κρέμα καραμελέ Γιώτης
20 riva wc

???

Riva wc διαφήμιση

Τελευταία επεξεργασία:
5 Prisunic Μαρινόπουλος. Αν αγαπάτε τη δραχμή σας!

6 Aroxol («Καταραμένο Aroxol!»)

9 Ιζόλα; (Ταιριάζει ηχητικά καλύτερα από το Πίτσος και το Eskimo)

10 Μπάρμπα Μπεν

11 Quanto

Τελευταία επεξεργασία:
1 Κατράντζος
2 φουντούνια
3 Απέλια
5 Μαρινόπουλος
7 ultrex
15 Πειραική-Πατραική
16 Λαμπρόπουλος
17 trident
19 κρέμα καραμελέ Γιώτης
20 riva wc

???
@BETTY BOOP λάθος είναι τα εξής:
3. Δεμέστιχα και κόβετε κάθε άλλο κρασί.
15. ''Ξέρετε κύριε εμπορουπάλληλε, η ούγια στις κουρτίνες που μου δώσατε, δεν γράφει Γκρεκοτέξ! Γεια σας!''
17. ''Γεύση και δροσιά με τσίχλες Adams, και όλος ο κόσμος σου χαμογελά!''
19. Είστε για Sweet Delight?

Τα υπόλοιπα είναι πολύ σωστά!

5 Prisunic Μαρινόπουλος. Αν αγαπάτε τη δραχμή σας!

6 Aroxol («Καταραμένο Aroxol!»)

9 Ιζόλα; (Ταιριάζει ηχητικά καλύτερα από το Πίτσος και το Eskimo)

10 Μπάρμπα Μπεν

11 Quanto
@Steppenwolf όλα πολύ σωστά, εκτός από το 9, που είναι:
''Πλυντήριο Bosch....με το FuzzyLogic μαμά!''

Υπενθυμίζω ότι μπορείτε και εσείς να προσθέσετε ερωτήσεις. Όταν απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις του 1ου ποστ, θα ανεβάσω μερικές ακόμα.

Υπενθυμίζω ότι μπορείτε και εσείς να προσθέσετε ερωτήσεις.

21. Φίλε οδηγέ (τρις), εσύ έβαλες _______ στη μπαταρία;

22. Η μαμά μου η καλή, καθαρίζει με _______.

23. Ακάκιε! Μην ξεχάσεις τα μακαρόνια να' ναι _______!

24. Φοράει ________ και καρφώνει!

25. Βλέπεις ________, είναι καλό!

26. Η σκούπα _________ ρουφάει τη σκόνη (τρις) από μακριά!

27. Στοργή και _________.

28. Έχεις λεφτά; Κάν' τα ________ _________.

29. Όποιος έχει τα γένια, έχει και την __________.

30. Αποσμητικό σαπούνι _________. Δεν σας εγκαταλείπει ποτέ.

Τελευταία επεξεργασία:
28. Έχεις λεφτά; Κάν' τα ________ _________.

29. Όποιος έχει τα γένια, έχει και την __________.

30. Αποσμητικό σαπούνι _________. Δεν σας εγκαταλείπει ποτέ.
28. Ομόλογα ΕΤΒΑ
29. Κολυνός
30. Rexona

31. Θαυμα φαγητο θα γινει φυσικα με...;
32. Τα βαφει, δεν τα βαφει. Χρωμοσαμπουαν...;
33. Αν καποιος αγνωστος σας χαρισει ξαφνικα λουλουδια ειναι γιατι τον αγγιξε το...;

33. Impulse.
32. Ήταν τόσο φυσική η απόχρωση, που οι άντρες αναρωτιούνταν «Τα βάφει, δεν τα βάφει;». Δεν θυμάμαι.
31. Ελαΐς.

Δινω το 32 για να μην σας παιδευω και βαζω αλλη μια:

32. Clairol

34. Θα την κρεμασω!

Εκείνο το μαγικό σαπούνι ή καλλυντικό, που δεν σε κάνανε με τίποτα πάνω από 23 ετών, ενώ είχες παιδί στο Γυμνάσιο, ποιο ήταν;

Πίσω
Μπλουζα