R-Type Dimensions (PSN)

Other_Reality

RetroNuts!
Joined
23 Ιουν 2006
Μηνύματα
2.045
Αντιδράσεις
67
Σήμερα κυκλοφορεί το R-Type Dimensions και στας Ευρώπας. Λογικά ένα 10άρικο θα πάει το μαλλί.

Eίναι HD remakes των R-Type I και ΙΙ, μαζί με τα αυθεντικά, με την δυνατότητα να αλλάζεις on the fly με ένα κουμπί ανάμεσα στο παλιό και το HD remake. Έχει και custom button settings, ελπίζω να παίξει με το Arcadejoy (Virtua Fighter 5 στο PS3 με αυτό παίζω !), και έχουν εισάγει και μια slow-motion κίνηση που ενεργοποείται με πατημένο το αντίστοιχο πλήκτρο (για αποφυγή πυρών τύπου bullet-hell, όπως στο Dodonpachi π.χ)

Το 3D "ισομετρικό" εφφέ που χρησιμοποιούν μου αρέσει, ενώ τα original conversions δείχνουν πιστά στα πρωτότυπα, τουλάχιστον απο όσο έχω παίξει με το ΜΑΜΕ γιατί δεν έχω τις PCB !

Δείτε εδώ το πρωτότυπο γιαπωνέζικο release

[video=youtube;E-M3bT85_MU]

 
Στο 360 εχει βγει κατι χρονια πισω,2ο και καταϊδρωμενο το PS,μεχρι να τσιμπησω το Elite τρια του ζηλευα του 360.


Το του τιτλου,το Prince of Persia 2D Remake και το Jetpack Remake,ναι ρετρο και οχι τα HALO του.
 
Δε βαριέσαι, εγώ το 360 δεν ζήλεψα ποτέ, αντιθέτως το πέταξα με τις κλωτσιές απο το σπίτι. Σαν shoot'em'up lover έχω σοβαρά ζητήματα βέβαια, με τα άπαντα να κυκλοφορούν στο σαράβαλο και σχεδόν τίποτα στο PS3. Οπότες, απο ολότενα, καλή και η Παναγιώτενα που λένε (Κάτι πήγε να παιχτεί με την Cave, αλλα μάλλον ξανακρύφτηκε στην ...σπηλιά της)
 
Ετσι και εγω ,του παιξα κανα 2 franchise (βλεπε Gears) και στην ντουλαπα εδω και καιρο,lol
 
To αγόρασα και ολοκλήρωσα όταν βγήκε.Πιστεύω είναι μια αξιόλογη μεταφορά που μπορείς με το τρίγωνο αν θυμάμαι καλά να αλλάζεις σε παλιό και HD.Σίγουρα αξίζει η αγορά του για παλιούς και νέους λάτρεις του είδους.
 
Πίσω
Μπλουζα