R36S Το retroarch στην τσέπη σας

Ναι έχει 2 usb-c μια φόρτιση μια otg ,του έχω βάλει κεραία WiFi για το update μόνο αλλά μου έδωσες ιδέες για κανένα usb pad.

Λογικά αν έχει driver θα παίξει πληκτρολόγιο και ποντίκι φαντάζομαι και κανένα gamepad. Στο κινητό στο otg παίζουν ποντίκι και gamepad δοκιμασμένα οπότε περίπου τα ίδια

Ακούγεται ότι πρέπει για δωράκι το συγκεκριμένο με προσιτή τιμή

Σε αυτή την κατηγορία δηλαδή φορητό τίμιο έως 40 ευρώ είναι ίσως το καλύτερο. Και κάτι πωλήσεις 26 και 28 ευρώ είναι κλοπή, στο χαρίζει.

Υποψην οτι κυκλοφορουν και κλωνοι (του κλωνου i know) .
Δειτε απο πισω πανω αριστερα αν εχετε 2 τσιπακια μνημης οπως στην φωτο απο κατω ,ειναι ενας απο τους τροπους αναγνωρισης αν μυριζεστε θεματακια.

emuelec-clone-vs-original-r36s-firmware-download.jpg

Υποψην οτι κυκλοφορουν και κλωνοι (του κλωνου i know) .

2767c2b6-924d-4504-b73d-1a338a8be322_text.gif

Δειτε απο πισω πανω αριστερα
Εδώ υπάρχει μια σελίδα σχετικά με τους κλώνους. Είναι σημαντικό να πάρει κανείς το αυθεντικό, γιατί οι κλώνοι δεν τρέχουν τα ίδια λειτουργικά συστήματα και έχουν διάφορα θέματα.

Δηλαδή οι κινέζοι αντέγραψαν τους κινέζους;

Εμ τι νόμιζες; Μεταξύ κατεργαραίων ειλικρίνεια; Αυτά ισχύουν μόνο για τους Έλληνες κατεργάρηδες. :grflag::cool::D

τουλάχιστον ο `κλώνος` έχει μέσα components και όχι βαρίδια για ψάρεμα....
δυστυχώς τα λαμόγια αυτά δεν βάζουν πραγματικές photo, θα χτύπαγαν καμπανάκια για λεπτομέρειες όπως
χάλια ή περίεργα font σε ετικέτες, buttons
1734031377092.png
πχ απο το παραπάνω site...0-3 icon που δεν διακρίνεις το "3" και λέξεις κολλητές μαζί "ADAPTERINPUT"
ακόμα και με παλιές consoles παίζει re-cased απάτη: παλιά original μητρική σε 'νεo' μαιμού case (ως... NOS), μου είχε τύχει ένα DS Lite
σε τέτοια φάση

Tι γινετε ,αλλαξα καρτα με νεα και εκανα install το αρχικο backup που ειχα πριν κανα μηνα και τωρα βλεπω στο πρωτο ποστ οτι ειχα και spectrum emulator που τωρα λειπει.
Ειμαι σιγουρος οτι ειχα και amstrad και αλλα μηχανακια ,τωρα μονο κονσολες εχει.
Εντωμεταξυ στα UI Settings στα visible systems τα εχω τικαρει να φαινονται τα συστηματα ολα αλλα μουσταρδας πουθενα.
Αυτο ειναι το κακο οτι αν το αφησω το μηχανακι ξεχναω πως το σεταρα τοτε ,ειναι και η ηλικια.

Τα βαζεις μετα εσυ τα εξτρα μηχανακια ,πως το κανεις δεν θυμαμαι;;

EDIT: TO ΒΡΗΚΑ ΤΕΛΙΚΑ ,θελει τα ρομς στην καρτα!

Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα