Άλκη,το ανέφερα και παραπάνω.Και σε σχέση με την εποχή που τις είδαμε,αλλά και σήμερα,οι ταινίες της εν λόγω τριλογίας μου φαίνονται ότι είναι μια σκέτη πατάτα καθεμιά εξ' αυτών,διαθέτοντας συν τοις άλλοις τον μακράν πιο αντιπαθητικό,ανόητο αλλά και ατάλαντο πρωταγωνιστή που μπορώ να σκεφτώ!alkis21 είπε:Μάνο εδώ διαφωνούμε,την ταινία πρέπει να την κρίνεις σε σχέση με την εποχή που την είδαμε!
συγνώμη αλλά το "μωρό" στο 3 είναι γυναικάρα και έχει πάιξει σε πολλές ταινίες έκτοτε! Θυμάμαι ήθελε να τα φτιάξουμε τότε αλλά εγώ δεν ήθελα να χωρίσω την μόνικα μπελουτσι!manos426f είπε:Άλκη,το ανέφερα και παραπάνω.Και σε σχέση με την εποχή που τις είδαμε,αλλά και σήμερα,οι ταινίες της εν λόγω τριλογίας μου φαίνονται ότι είναι μια σκέτη πατάτα καθεμιά εξ' αυτών,διαθέτοντας συν τοις άλλοις τον μακράν πιο αντιπαθητικό,ανόητο αλλά και ατάλαντο πρωταγωνιστή που μπορώ να σκεφτώ!
Φυσικά γούστα και γνώμες είναι όλα αυτά,κάποιος άλλος μπορεί να τις θεωρεί αριστουργήματα και τον Μάντσιο ένα αξιόλογο ηθοποιό...
Συμφωνώ, μια απο τις καλύτερες ταινιες που έχω δει όχι μόνο τελευταία, αλλά και γενικώς. Συναρπαστικός ο Will, δεν το περίμενα.alkis21 είπε:Παιδιά ο Jaden Smith είχε πρωταγωνιστήσει -μαζί με τον πατέρα του- σε μια από τις καλύτερες ταινίες των τελευταίων ετών, το The Pursuit of Happyness (δεν είναι typo) στο οποίο κατά τη γνώμη μου πάντα ήταν πάρα πολύ καλός.
manos426f είπε:Άλκη,το ανέφερα και παραπάνω.Και σε σχέση με την εποχή που τις είδαμε,αλλά και σήμερα,οι ταινίες της εν λόγω τριλογίας μου φαίνονται ότι είναι μια σκέτη πατάτα καθεμιά εξ' αυτών,διαθέτοντας συν τοις άλλοις τον μακράν πιο αντιπαθητικό,ανόητο αλλά και ατάλαντο πρωταγωνιστή που μπορώ να σκεφτώ!
Φυσικά γούστα και γνώμες είναι όλα αυτά,κάποιος άλλος μπορεί να τις θεωρεί αριστουργήματα και τον Μάντσιο ένα αξιόλογο ηθοποιό...
Ένα θα σου πω, Twilight "saga"demis είπε:Κι όμως, είχε μεγάλη επιτυχία στα κοριτσάκια τότε! Και παίζει να 'ταν καμιά 25άρα στην ταινία, παρ' ότι ήταν μπεμπεδόφατσα.Στο δε σχολείο μου είχε κάνει θραύση...
Τι να πει κανείς; Άγνωσται αι βουλαί των (σημερινών πια) κυριών!
Περί ορέξεως...