Rambo [Nextgen Videogame]

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Wally
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Wally

Retired Admin
Αντιδράσεις
4.660
Εχουμε να δουμε παιχνιδι Rambo απο το 1989.

To Rambo ΙΙ της Ocean (1985) παραμενει απο τα αγαπημενα μου πολεμικα παιχνιδια στον Spectrum.

Μετα απο 23 χρονια ενα νεο videogame με ηρωα τον Rambo στα σκαρια...

Eιχε γινει νηξη τον προηγουμενο Αυγουστο αλλα δεν το ειχα παρει στα σοβαρα.

gaming_rambo_video_game_poster.jpg

Reef Entertainment Commercial Director Craig Lewis said: ʽWe have been quiet since we acquired the Rambo license last August. During this time we have been dedicated to creating a videogame for consoles and PC that will allow Rambo fans and gamers across the globe to really get under the skin of Rambo and wield his iconic weapon-set in battle.ʼ

Ετοιμαστειτε!!

rambofyeah.gif

Eμενα το αγαπημενο μου Rambo game ειναι αυτο της Acclaim για το NES του 1988 ασχετα αν δεν κυκλοφορησε ποτε στην ευρωπη.Ωσο για το καινουργιο με ειναι εντελως αδιαφορο.Απλα ισως του ριξω μια ματια αν και οταν κυκλοφορησει τελικα.

Δεν μπορώ να περιμένω !!! :P

Καλό ακούγεται το Rambo videogame, αλλά φοβάμαι ότι πάλι με ένα generic FPS θα καταλήξουμε...

Δν εχω δει gameplay video. . αλλα αν ειναι fps δεν με ενθουσιαζει. θα προτιμουσα ενα παιχνιδι 3ου προσωπου με silent kills να μπαινεις στα χωματα και τα λοιπα rambo πραγματα :P και γενικα στρατιγικη στις κινησεις.. ελπιζω να ειναι καλο...

Κατσε να το δουμε το παιχνιδι,γιατι εχω αμφιβολιες αν θα βγει,εντωμεταξυ σε ενα κοσμο που κυριαρχει ο Marcus Fenix παρεα με τον Master Chief o Τζονυς ειναι κατιςτις οut of his era.

'
απο την αλλη η νεα Lara mbo ,

larahobbyposter0rh2.jpg

.........αιντε να δουμε

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τιναξες την μπανκα!!

Ο κλασικός "ήρωας" που σαρώνει τους πάντες και τα πάντα.

Η μηχανή του πολεμου.

Δεν πιστεύω να εμφανιστεί video game με Rambo ρίζες.

Ραμπος τον Αυγουστο σε PS3,360,PC και τα μυαλα στα καγκελα.

Συγνωμη αλλα το παιχνιδι θα βγει και σε .... Wii ???

(Γιατι απο εκει προφανως ειναι το video απο το trailer)

Ως Ραμπο φαν και με αυτα που ειδα μου φανηκε ενδιαφερον. (δεν μπορεσα να καταλαβω αν θα ειναι καθαρο fps, προτιμω να μην ειναι :P ) Δυστηχως δεν εχω καποια κονσολα απο τις 2 που βγαινει αρα αν το τρεχει το Pc μου θα του δωσω μια ευκαιρια.Περιμενω τα System requirments λοιπον :D .

@Nemo μακαρι να εβγαινε να το επαιζα εκει :D

Γραφικά Wii, σε κονσόλες που "μας τελείωσαν". Βγάλτε παρακαλώ το "nextgen videogame" από τον τίτλο του thread. :)

Maddog είπε:
Γραφικά Wii, σε κονσόλες που "μας τελείωσαν". Βγάλτε παρακαλώ το "nextgen videogame" από τον τίτλο του thread. :)
Συμφωνώ, έστω ας το αλλάξουμε σε "New" :P

Επίσης ελπίζω το PC να μην υποννοεί μόνο Windows, αν και αυτό φοβάμαι..

Νεο Trailer μαλλον για onrail shooter μιλαμε , για μενα καλυτερα απο κανονικο fps που δεν με ενθουσιαζουν και τοσο.

No man,No Law,No war can stop him!

ps. Τα γραφικα δεν ειναι και high class αλλα δεν βαριεσαι ειναι RAMBO! Ελπιζω να παιζει στο pc μου..

Αιαντάκο, έχω την εντύπωση ότι παρακολουθούμε τα ίδια sites! :D

Το είχα κι εγώ κατά νου να το ποστάρω, αλλά μ' έφαγες στη στροφή!

Το παιχνίδι ανταποκρίνεται στα δικά μου gaming standards και θ' αποτελέσει σίγουρη αγορά, αν και μόνο αν, δεν είναι fps αλλά σου δίνει τη δυνατότητα να γυρίσεις σε third person. Αν όχι, sorry Sly! I 'll pass! #)

Μαριαννα οπως εγραψα θα ειναι μαλλον Onrails Shooter δηλαδη σε προχωραει μονο του και εσυ απλα στοχευεις και πυροβολας και απο τι δειχνει θα φαινεται μονο το οπλο .

Κρίμα.... Μάλλον δε θα το τσιμπήσω τότε, εκτός κι αν δοκιμάσω κάπου πώς συμπεριφέρεται ο οργανισμός μου σε τέτοιου είδους παιχνίδια...

Τι γκαντεμιά ρε ..... να μην μπορώ να παίξω fps! :precry:

Μαλον το παιχνιδι για ps2 το προοριζαν γιατι απο τεχνικης αποψης ειναι απλα ΑΙΣΧΟΣ.

Παντελως αδιαφορο το παιχνιδι για μενα....ποτε δεν με συγκινουσανε τα mindless fps ποσο μαλλον τα onrail shooters.

Απλα μια απορια....γιατι τον Ραμπο τον κανανε να μοιαζει με τη Βινα Ασικη;

Πίσω
Μπλουζα