Red Alert......(Free Download)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Aardvark
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Aardvark

Retromaniax Co-Founder
Αντιδράσεις
4.780
Aκολουθει τορεντ λινκ παρανομο για download του Ιστορικου παιχνιδιου

"Red Alert".

Mην περιοριστουμε στο κατεβασμα του παιχνιδιου αλλα ας γραψουμε και 2 λογια για το παιχνιδακι απο τους "πρωην χρηστες". :D

Ηταν καλυτερο απο το Starcraft π.χ :xm:

RA3Promo28.jpg

THE SOVIET DISC

CLICK HERE TO DOWNLOAD RED ALERT 1 SOVIET DISC (500mb) - Europe Mirror

Πλακα κανω νομιμα ειναι ολα.

http://www.ea.com/redalert/news-detail.jsp?id=62

Και μην ξεχνατε ,συντομα βγαινει και "Red Alert 3"

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ωχ, βλέπω τα links χωρίς να γράψω efxaristo!!

Λεγε τωρα λεγε με ποιους ησουν με τους Σοβιετικους η με τους Αμερικανους.

Μολογα. :D

Η αληθεια ειναι οτι καποιο παιχνιδι απο το ενα η δυο ειχα παιξει και εγω αλλα δεν θυμαμαι ποιο........

Ειχε τον χαβαλε του ,θα το ψαξω και θα επανελθω.

Πιστευω τα γραφικα του να βλεπονται ακομα .

Θυμαμαι οταν βγηκε ετρεξα σαν τρελος να παω να το αγορασω,θυμαμαι και την τιμη 13.000 δραχμες ειχα δωσει,και μετα απλος ελιωνα με τις ωρες να παιζω, :) ηταν οτι καλυτερο ειχε βγει στα RTS της εποχης.

Ειδες αν περιμενες καμμια 12αρια χρονακια θα το κατεβαζες τζαμπα,για αυτο λεμε περιμενετε ,οχι βιαστικες αγορες.

Και το 3 οταν βγει τιποτα ,κανεις ,υπομονη μεχρι το 2020. :D

RedAlertScreenshot.jpg

Δεν φαινεται και ασχημο παντως ,αλλα θα μου πεις ειναι και μικρη η φωτο...... :xm:

τι να πεις γιαυτό το παιχνίδι.. θυμάμαι μια μέρα που είχα κολλήσει σε μια αποστολή και αφού βρήκα σε ενα περιοδικό την λύση και κατάλαβα τι έπρεπε να κάνω άρχισα στης 11 το βράδυ και τελείωσα στης 8 το πρωί αφου το τερμάτισα και μετά πήγα κατευθείαν για δουλεία.. ωραία χρόνια φανταστικό παιχνίδι απλά

και ναι το ομολογο επελεγα τους σοβιετικους....

Aardvark είπε:
Ειδες αν περιμενες καμμια 12αρια χρονακια θα το κατεβαζες τζαμπα,για αυτο λεμε περιμενετε ,οχι βιαστικες αγορες.Και το 3 οταν βγει τιποτα ,κανεις ,υπομονη μεχρι το 2020. :D
λες να το κανουμε ετσι? το 2020 θα εχει βγει το red alert 6 και εγω ακομα θα περιμενω να παιξω το 3 :D :D:D:D

Πίσω
Μπλουζα