Red Dead Redemption 2

Aardvark

Retromaniax Co-Founder
Joined
26 Σεπ 2006
Μηνύματα
14.853
Αντιδράσεις
3.778
Βγηκε τρειλερ σημερα στην TGS ,το game of the year του 2018 ανακοινωθηκε και επισημα ,δεστε και κρινετε.

Red Dead TGS Trailer

 
Gameplay δεν ειδα για να πω κατι...το ιδιο ειχα εντυπωσιαστει με τα γραφικα απ τα πρωτα τρειλερ του r.d.r 1 αλλα δεν ηταν και κατι ιδιαιτερο τελικα!!γενικα οσο πιο φωτορεαλιστικα τα γραφικα σε τετοιου ειδους παιχνιδια τοσο το καλυτερο αλλα εχουν ακομα πολυ δρομο για το τελειο!!ισως στις επομενες γενιες κονσολων!!
 
Official trailer,ανοιξη του 18,περιμενουμε με αγωνια.

 
Ενα βιντεο απο το DF που αναλυει την νεα μηχανη που παρουσιαζεται στο τρειλερ που ειδαμε παραπανω.


.



.


Red Dead Redemption 2 Trailer: RAGE Engine Tech Upgrades Analysed!

 
Σε game με θεμα την αγρια δυση και για την εποχη του (2009) μονο το call of juarez b.i.b μου εκανε εντυπωση!!γραφικα φοβερα για την εποχη με φοβερη αληθοφανεια!!ειδικα στα τοπια ο φωτορεαλισμος ηταν απ τα καλυτερα δειγματα που υπηρχαν τοτε στα video games!!ακομα και σημερα στεκεται ανετα διπλα σε κορυφαια γραφικα τις εποχης και εχει πολυ καλυτερα γραφικα απο πολλα games αυτης της γενιας!!στο r.d r 2 ειναι οκ open world αλλα στα γραφικα απ οτι εχω δει στα παραπανω τρειλερ δεν μου αρκουν!!δειχνουν παρα πολυ καλα αλλα προσωπικα περιμενα μεγαλυτερη αληθοφανεια στα τοπια!!και καποιες λεπτομερειες που ειδα οπως η κινηση στο νερο απ το λιγο που ειδα στο βιντεο δειχνει πολυ περιορισμενη μη φυσικη η στο χιονι ειδα το ιδιο εφε με τα προηγουμενα!!θα μ αρεσε το εφε στο χιονι που εβαζαν στο virtua fighter 4-5 η sega rally (xbox 360 ps3) που πατιεται μεχρι να φανει το εδαφος!!δεινει ενα + στον ρεαλισμο.Λεπτομερειες που για μενα μετρανε!!γενικα τα γραφικα που ειδα μεχρι στιγμης παραπανω δεν με καλυπτουν!!για πιο ξεκαθαρη εικονα ας βαλουν και βιντεο με gameplay!!!και γραφικα in game (2009) στο call of juarez b.i.b

 
Εκπληκτικό παιχνίδι. Επίσης χαλαρά απο τις καλύτερες ιστορίες και οι ποίο φοβεροί χαρακτήρες που πέρασαν απο βιντεοπαιχνίδια, όλων των εποχών. Θα μπορούσε να είναι ταινία για Οσκαρ άνετα.
 
Λάτρεψα και το 1ο αλλα και αυτό εδώ. Στο 1ο είχε πιο πολλά τοπία άγριας δύσης και αυτό μου άρεσε περισσότερο βέβαια. Κατά τα άλλα οι διαφορές μεταξύ των 2 και οι βελτιώσεις είναι εμφανέστατες.
 
Πίσω
Μπλουζα